Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

Yeni Motor Arayışı - bmw k1300s

REKLAM ALANI

Motosikleti
    Naked :)
    Ödeme peşin olarak yapılıyor sonra sipariş veriliyor di mi? Yani paranın tümünü sayıcaz ellerine sonra bekleyeceğiz doğru mudur?

Senin makine iyice özel bişey. Doğal stres olman.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    glock - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    hiçbir fikrim yok bmw ile alakalı, adamların çalışma prensibi nasıl bilemem, ama ürün gelmeden niye paranın tamamını veresin ki? çok saçma!
    en azından yarısını verirsin o bile fazla!

Motosikleti
    Gerçi haklısın yamaha bayisi zamanında bir kısmını istemişti o da %5 kadar bişeydi. Borusan da hıyarlık yapmaz heralde.

erro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    tracer 900
    bahsettiğin motor anakra bolu otobanı için uygun motor...yolda seni üzmez..

Motosikleti
    Forum girmeyeli iyice bir sakinleşmiş gibi. Hareket arkadaşlar!

oktay33 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW 1600 GTL
    Selam,
    K1300 S güzel bir motor ama selesi çok sert, hem seni hem artçını üzer.
    Hız ve serilik konusunda ancak 600'lük japonlarla yarışır.1000'liklere yanaşamaz, otoyolda ciddi fark yer.
    Eğer hız senin için 2.ci plandaysa,yerinde olsam Honda Pan European, BMW K1200-1300 GT veya Yamaha FJR 1300 bak derim.

absolit - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    daha önce k1200 arkadaşımda vardı. Şu ana kadar kullandığım en rahat motosikletlerden birisiydi. 2007 model olmasına rağmen şu an japonlarda olmayan bir sürü teknoloji kullanılmıştı. Bir kaza sonucu (kendisine bir şey olmadı) perte çıkartıldı motor. şasesinde kırılma olmuştu. k serisi bmw'nin en güzel motorlarıdır. Tork canavarı hepsi.
    __To Be Or NoT tO be__

Motosikleti
    Alıntı oktay33 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Selam,
    K1300 S güzel bir motor ama selesi çok sert, hem seni hem artçını üzer.
    Hız ve serilik konusunda ancak 600'lük japonlarla yarışır.1000'liklere yanaşamaz, otoyolda ciddi fark yer.
    Eğer hız senin için 2.ci plandaysa,yerinde olsam Honda Pan European, BMW K1200-1300 GT veya Yamaha FJR 1300 bak derim.
    ,

Açıkcası hız çok istesem gider zx14 alırdım. Ya da s1000rr alır noktayı koyardım. Ama ben çok hız kasacak biri değilim. Zamanında yeteri kadar yaptım yapacağımı. 175 bg çok yeterli göründü bana. Arka teker gücünün 150bg olduğu söyleniyorki bu az bir değer değil. Ayrıca 300km son hız görülen videolar var. Daha ne olsun Kısa bir denemem oldu motorla sele çok sert gelmemişti. Tabi uzun yola çıkarsak ne olur bilemem. Biraz da bu benim ilk bmw olacak. Onun da etkisi var Söyledikleriniz tam touring motoru. Touring dediğim gibi pek bana göre değil.

1000lik lere fark yer doğrudur ama bu çok da önemli değil. Dediğim gibi yarışma gibi bir niyetim yok. Biraz sport olsun ama tam sport değil. Tam touring de değil. İstediğim bu. ;)

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:51 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:29 ----------

Arkadaşlar bu motor iyi güzel aldık diyelim ama oldu ya 2 sene sonra falan satmak istesek elimiz de mi patlayacak? Sahibindende 1 adet k1300s var o da 2009 model 5000 km de adam 16 bin euro yazmış. Çok mu zarar edicez acaba? Gerçi pahalı motor tabiki daha fazla kayıp demek 2. elde...

Motosikleti
    Borusanla konuştum bu arada... 10bin tl kapora istiyorlar. 54000 tl lik bir araç için bence çok. Ama İstanbul'a motor almaya gitmektense burdan almak daha çok işime geliyor. Çünkü ordan alıp motoru kendim getirmek istemiyorum. Araçla getirtsek riski var + masraf. Borusan dan katalog bekliyorum. Kataloğa bakıp motor alıcaz yani

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:03 ----------

Evet kötü bir haber daha :( Motor ancak temmuz sonunda gelebiliyor.

Sn glock; ağustostan sonra model yılı değişimi durumları kaldırılmış. Bu her marka için geçerli. 2013 olabilmesi için 2013 ocak ayında motoru almak gerekiyor. Araba için duymuştum zaten bu yeni haberi.

Motosikleti
    Kendi çapımda eğleniyor gibi olduk yine :D OOCAN abi biraz yorum yapsaydınız keşke yahu :( Duy sesimi abi

Okan Sinan Ocan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW K1200GT (Helga) BMW S1000XR M Sport
    Alıntı luthier76 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Kendi çapımda eğleniyor gibi olduk yine :D OOCAN abi biraz yorum yapsaydınız keşke yahu :( Duy sesimi abi
    K1300S Sport Touring sınıfının en agresif üyesi olup fazlası ile konforlu bir motordur ,Artçılı biniş için çok uygun olduğunu söyleyemem artçı konforlu bir oturuşa sahip olacak ama kendisini "güvende" hissetmeyecektir.
    Gidişine bakarsak 1000 lik japonlar ile yapılan karşılaştırma yanlış olur bu makina bir SS değildir (S1000RR o iş için yapılmış BMW dir)

Son tavsiyem bu makinayı alacaksan "0" km almamandır ikinci el daha uygundur , ikinci elde çok temiz parçalar bulabileceğini düşünüyorum.

Sevgilerimle
    DAHA GİDİLECEK ÇOK YOL ,ÖĞRENECEK ÇOK ŞEY VAR

Motosikleti
    Teşekkürler oocan abi. O kadar konfor bana yeterli zaten. Artçım da kıymetini bilsin :D Ancak 0 alma derken, ikinci elde fiyatı çok mu düşüyor? Sahibinden.com da pek yok bu motorlar. Hatta hiç yok. Eski kasa k1200s'ler var sadece. Onlar da 2006 -2007 modeller. Açıkcası sıfır motora binmeyi çok seviyorum. :(

Syanur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    DR-Zurna 400
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...69506500/detay

Tek bir ilan ama gayet temiz değil mi???
    #sürenadam

Motosikleti
    Teşekkürler oocan abi. O kadar konfor bana yeterli zaten. Artçım da kıymetini bilsin :D Ancak 0 alma derken, ikinci elde fiyatı çok mu düşüyor? Sahibinden.com da pek yok bu motorlar. Hatta hiç yok. Eski kasa k1200s'ler var sadece. Onlar da 2006 -2007 modeller. Açıkcası sıfır motora binmeyi çok seviyorum. :(
    Maalesef ikinci elde değerini bulamayan makinalar bunlar ama "0" km alamayan benim gibi biniciler için bulunmaz nimet olabiliyorlar. 1200S ile 1300S arasında belirgin bir fark yok 1200 de tercih edebilirsin

Motosikleti
    Bu ciddi bir sorun. İkinci elde fazla kayıp olmadan sıfır alabileceğim makinalara bakmak mantıklı olur sanırım. Yukardaki ilanda 2009model 5000 km de makina baya değer kaybetmiş. Hayret ya tamam sindi içimize derken böyle bir handikap çıkması çok kötü. Bu arada ankara'da motosiklet bayisi arkadaşımla da görüştüm. Dediğiniz gibi özellikle bu makina baya değer kaybediyor. Bana alacaksan s1000rr al dedi. O nispeten iyiymiş. Çok fazla bir kayıp olmuyormuş. Bmw alacam diye tarz değiştirilirmi orası tartışılır tabi Kısmet olmayacak bi bmw motor galiba.

Oocan abi sıfır almazsam zevkle binemiyorum. Yani çoooook zenginmisin desen değilim ama sıfırın zevkide ayrı oluyor.

Motosikleti

Oocan abi sıfır almazsam zevkle binemiyorum. Yani çoooook zenginmisin desen değilim ama sıfırın zevkide ayrı oluyor.
    Tercihlere saygı duyarım ama maalesef BMW de durum böyle umarım gönlüne göre olur.

Sevgiler

Motosikleti
    Abi her modelinde durum böyle değil de özellikle çok tercih edilmeyen modellerde bu durum var anladığım kadarıyla. GS lere falan bakıyorum daha makul fiyatlarda satılıyor gibi. S1000rr da öyle. Ya göze alınacak bu kadar kayıp, ya da başka bir marka olacak. Sana da sevgiler

Motosikleti
    yok
    kuzenımde var suan satıyor zaten k1300 gt ye gecmek ıcın benımde baya bı deneyımım oldu dengesıyle,oturusuyla,ivmelenmesıyle,frenleriyle herseyıyle 4 4 luk bı motor o motordan inim kendi xj 600 ume bnınce cok fena oldum ama olsun okadar aradakı arada 30-40 mılyar var :D adamlar yapmıs...

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)