Motosiklet sürücüsü otobüsüne arkadan çarptı: O anlar kamerada
-
19 Ağustos 2024, 19:02
Samsun'da seyir halindeki motosiklet sürücüsü durakta bekleyen belediye otobüsüne bir anlık dalgınlık sonucu arkadan çarptı. O anlar kask kamerasına yansıdı.
Kaza, Atakum ilçesi Atatürk Bulvarı üzeri Ömürevleri mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, motosiklet sürücüsü Mehmet Esat Altuntaş (21) seyir halindeyken, durakta duran belediye otobüsüne bir anlık dalgınlık sonucu arkadan çarptı.
O anlar ise başka bir motosiklet sürücüsünün kask kamerası tarafından anbean kaydedildi.
Kazada yaralanan motosiklet sürücüsü çevredeki bir hastaneye kaldırıldı. Yaralının sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.
Kaynak: Haber7.com
Reklamlar
-
20 Ağustos 2024, 11:21
Öncelikle ülkemizdeki son zamanlarda yaşanan motosiklet patlamasına ters yönlü olarak bilinçli kullanıcıların azaldığı konusunda hepimiz hemfikirizdir.
Motoru alan, kafasına kaskı geçirip kendini sokaklara atıyor. Böyle videoları gördükçe üzülüyorum. Motosiklet gerçekten çok güzel bir hobi fakat belirli standartlara uyulduğunca. Ne yazık ki ülkemizin ehliyet eğitimleri vs yeterince kullanıcı bilinci uyandıracak düzeyde olmadığından böyle vakalarda kaçınılmaz oluyor. İnsanlar 8 çizip slalom yaptıklarında motor sürebileceklerini kanıksatmış bir sistem var. Otomobiller ile aynı teorik derslerden geçiyorlar. (Trafik kuralları bir yere kadar tabi ki gösterilmeli.) Ancak konu motosikletse sürüş dinamikleri ve trafik konumlanması , dikkat unsurları tamamen farklı. Biz bu bilinci oluşturup, yeni sürücülere aşılamadıkça ne yazık ki bu tarz videoları daha çok göreceğiz.
Yamaha Virago XV 250 - Honda Spacy 110 - RKS K-Light 202 - Yamaha Xmax 250 - BMW F800 GS - Piaggio Medley 150 S
-
20 Ağustos 2024, 11:38
eleştirmek istemiyorum; bazen kafamızda bir sürü şey oluyor 2-3 saniye düşünceye dalabiliyoruz.
gerçi ekipmansız yola cıkan bilinçsiz arkadaşları da cok savunmak ıstemıyorum.
-
20 Ağustos 2024, 12:07
Hayat şartları insanların kafası bin bir türlü düşünce ile dolu.
-
20 Ağustos 2024, 19:58
En korktuğum kaza şekli .Akşam ben de patlıyordum az daha öküzün biri ambulansın arkasına geçicem diye önüme çapraz geçip durdu ani fren yaptım duramasam içindeyim.
Bu arada başlığı yazdıktan sonra okumadınız mı ? Bir an kendi otobüsüne çarptı sandım.
Kazanın sebebi mesafeyi ayarlayamayıp kafayı çevirip arkadaki arkadaşına bakması gibi duruyor.
-
21 Ağustos 2024, 12:15
Kaza yapan arkadaşa geçmiş olsun.
Bu tür olaylar aklıma MJ'in videosunu getiriyor hep.
-
25 Ağustos 2024, 19:23
Merak ettiğim; sollama yapmak üzereyken ve hızını düşürmediği halde neden sağ tarafına bakıyor.
Bilemiyorum, arkadan biri mi bağırıyor?
-
26 Ağustos 2024, 02:08
Motor R-25'tir. Deler-geçer diye düşünmüştür.
Başa hiç bir mantıklı açıklaması yok.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)