Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
2. sayfa BirinciBirinci 12

Rus fenomenin yaptığı hata onu ölüme götürmüş, işte kaza raporu

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #21
    tecrube0 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    06 Mart 2021
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    ns 160, Dominar 400 Tur Versiyon
    Kizin motorunun kuyrugu yamuk onur denilen arkadasin motorunun onu yok nasil kiz onura arkadan carpmis bence tam tersi anlatimda bir gariplik var.


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #22
    Bergson - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    10 Mart 2023
    Şehir
    Urla-Antakya
    Motosikleti
    Dominar 400 UG
    İlk defa " idda edildi","görüldü", " söylendi" cümleleri olan bir kaza raporu okuyorum.

  3. #23
    Nikkfurie - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    16 Şubat 2011
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    BMW R1200GS / Piaggio Medley / Peugeot Tweet
    Alıntı hasmet adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Aynı anda müzik-gitar forumunda biri:

    "... , doğrusunu söylemek gerekirse motosiklet kullanan sexy hatunları izlerim ama solo gitar çalan sexy kadının onlarca videosunu izleyemem yav :p"

    Ahaha senin düşüncen mi bu Haşmet

    https://youtu.be/mrqgrMLr24A?si=-gg2LqNL218hL2Dc

    izlenmezmi şu güzellik yahu , elbette izlenir çünkü güzel çalıyor , motosikletinde hakkını veren bir kadın sürerse onuda izleriz ;)
    espresso bunu beğendi.

  4. #24
    arndiol - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    17 Nisan 2018
    Kafama takılan şey bizim haber yapımcılıgımız.
    Her haber başlıgında özellikle "kadının hatalı" oldugunu vurgulamaya calısıyorlar büyük harflerle.
    espresso bunu beğendi.

  5. #25

    Üyelik
    21 Kasım 2016
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    RS 660, Tuareg 660
    Çünkü Rus mafyasının Onur'u öldürmesinden çekiniliyor.

    * tanımam etmem, ne hatunun ne Onur'un adını duymuşluğum yok düne kadar. kaza nasıl oldu gram da ilgilenmiyorum. Genel olarak detayı bilinmeyen ve adı kaza olan şeylerle ilgili o öyle yapmış bu böyle yapmış diye bu kadar merak ve fikir beyan etme merakını da garip buluyorum açıkçası. burada konusu açılmış fikrini söyleyen arkadaşlara bir sitem falan değil asla da, bu ne abi her yerde millet kaza analizi peşinde.
    espresso bunu beğendi.

  6. #26
    hasmet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    05 Kasım 2015
    Şehir
    Amerika
    Motosikleti
    SD 1290R
    Olay aynen budur:

    Alıntı Mr.wind adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Cevap basit. Video gorsel bir medya araci. Bu sebepten dolayi gorsel olarak cazip olan her malzeme videoyu izlenir kilar. Ismail abinin Norvec turunu Tv ye koysan 300 500 tane motorcu izler. Motora binen guzel bir kadininin programini milyonlar izler.

    Medyayi suclamak yersiz bence. izleyici ne istiyorsa adamlar onu yapar.
    Mesela yukarıda Rus kadının kalp yaptığı pozun aynısını İsmail abi yapsın, bu iki resmi sosyal medyaya koyalım, farzı muhal. Birinci resme beğeni atan bazı insanların ikinci resme "top mu lan bu herif" yazıp ana-avrat düz gideceklerine eminim. Ortam bu.

    @Nikkfurrie, artistin çirkini makbuldür.
    Adele de zayıflamayaydı iyiydi.
    Mr.wind bunu beğendi.

  7. #27

    Üyelik
    26 Mart 2018
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    2022 Suzuki V-Strom 650A
    Alıntı Nikkfurie adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ahaha senin düşüncen mi bu Haşmet

    https://youtu.be/mrqgrMLr24A?si=-gg2LqNL218hL2Dc

    izlenmezmi şu güzellik yahu , elbette izlenir çünkü güzel çalıyor , motosikletinde hakkını veren bir kadın sürerse onuda izleriz ;)
    "Gitar çalan kadın" deyince direkt bu arkadaş geldi aklıma. Güzel çalıyor güzel gülüyor maşallah.
    espresso bunu beğendi.

  8. #28

    Üyelik
    24 Aralık 2019
    Motosikleti
    Yamaha MT09 2021+yadea g5
    çok merak ettiğim bir konu başından beri de takip ediyorum.kameralar hala ortada yok 3. dingilin ne boka yaradığını hala anlamadım.onun beyanında ne gibi sıkıntı var onuda anlamadım.hem geriden geliyordum hem böyle oldu galibalar falan garip.bariz bir şekilde arkadan vuruyor kıza motorunun önü yok ama salıverildi şu an gibi gibi enteresan şeyler dönüyor.kimki bu adam bunu koruyacaklar onu anlamayadım.haberlerde dediğiniz gibi tamamamen kız hatalıymış gibi gösteriliyor.şimdide soğutma çalışması yürütülüyor sanırım sonra çocuk rahat rahat gezicek.bide yüzzsüzse 1 2 sene sonra tekrar vlogculuğa başlar.zaten yorumlarda 10 numara biz senin arkadandayız falan sonra bu ülkede adalet bekle.adalet falan yok fakir fukaraysan içerden çıkamazsın çevren varsa ne yaparsan yap bir yolu bulunur.

  9. #29
    stubborn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    13 Temmuz 2007
    Şehir
    İstanbul/Çatalca
    Motosikleti
    Dominar 250
    Okuyorumda kafam çorba bu da neye güvenip neye güvenmeyeceğimizi gösteriyor
    Vay gidene herzamanki gibi.

  10. #30
    Osm@n - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    16 Ekim 2015
    Şehir
    Kastamonu
    Motosikleti
    KTM DUKE 250 - 2016
    Şok edici ayrıntı ortaya çıktı.



    Tatiana Ozolina’nın, Türkiye turu kapsamında geldiği Muğla'nın Milas ilçesinde başka bir motorla çarpışarak hayatını kaybettiği kazayla ilgili yeni bir görgü tanığının ifadeleri ise şok edici detayları gözler önüne serdi.
    Kazaya tanık olan kişinin anlattıklarına göre, kazada yaralanan Onur Obut’un Tatiana'ya çarptığı ve Rus fenomenin kaskında bulunan kameranın Obut tarafından kaza yerinden alınarak saklandığı öne sürülüyor.

    Ünlü Rus Moto Vlogger Tatiana Ozolina, Türkiye turu kapsamında geldiği Muğla'nın Milas ilçesinde başka bir motorla çarpışarak yaşamını yitirmişti.

    TATİANA’NIN BAŞKA BİR MOTOSİKLETE ARKADAN ÇARPTIĞI ÖNE SÜRÜLMÜŞTÜ

    Kazanın, birlikte seyahat eden 3 motosikletliden Rus Tatiana Ozolina’nın, önündeki tırı hatalı sollayıp, önünde seyreden Onur Obuk’un motosikletine arkadan çarpmasıyla meydana geldiği iddia edilmişti. Ve kaza bütün haber sitelerinde bu şekilde yer almış ve çarpmanın etkisiyle yaralanan Türk motovloger Onur Obut’un tedavisinin devam ettiği bilgisi bildirilmişti.

    YENİ GÖRGÜ TANIĞININ ANLATTIKLARI OLAYIN SEYRİNİ DEĞİŞTİRİRECEK

    Patronlar Dünyasında yer alan habere göre, kaza ve oluş sebebine ilişkin sabit iddiaların ardından, kazayı yerinde görmüş bir görgü tanığının, olayın seyrini değiştirecek anlatımlarını ortaya çıkardı. Bu görgü tanığı, hayatını kaybeden Rus Tatiana’nın Obut’a değil, Obut’un Tatiana’nın motoruna arkadan çarptığı ve Tatiana’nın kaskında takılı olan kamerayı, “Kamera benim” diyerek yanına aldığı iddialarında bulundu.

    “TATİANA’NIN ÖLÜMÜ ŞAİBELİ”

    “Motohydro” adlı YouTube kanalında yayınlanan bir videoda, görgü tanığının anlattıklarıyla ilgili Instagram yazışmaları paylaşıldı.

    Karşılıklı yazışmalarda, şu ifadeler kullanıldı:

    “Tatiana’nın ölümü şaibeli bir konu. Olay gerçekleştikten sonra Alex’in ifadesine göre Onur, Tatiana'nın motorunun arkasına çıkıyor. Fakat Onur ifadesinde onun Tatiana'ya arkadan çarptığını söylüyor. Bu bence gerçeği yansıtmıyor. Tatiana'nın motoru arkadan, Onur’un motoru ise önden darbe almış. Olay anında bir arkadaşımız kazayı görüyor. Onur ve Alex’in dışında bu kazayı gözleri ile gören bir tanık var. Bu tanıkla bire bir görüşüldü. Tanığın iddiaları doğru ise Onur, kötü niyetli bir şey yapmış. Ben Onur’un bilerek Tatiana’ya çarptığını düşünmüyorum. Kimse böyle bir şeyi bilerek yapmaz. Ben Onur’un olayı örtmeye çalıştığını düşünüyorum. Arkadaşımız Tatiana'nın kamerasını buluyor, fakat Onur, kamera benim diyerek kamerayı görgü tanığından alıyor. Bu arkadaşımız Onur ve arkadaşlarından korktuğu için bu güne kadar ifadeye gitmemiş. Bizle konuştuktan sonra ifade vermeye karar verdi.”

    ONUR OBUT, TATİANA'NIN KENDİSİNE ÇARPTIĞINI İDDİA ETMİŞTİ

    Hastanedeki tedavisi ve ifade işleminin ardından Adli kontrol şartıyla serbest bırakılan Onur Obut ise ifadesinde, sosyal medyadan uzun süredir tanıştıkları Tatiana Ozolina ve Rus uyruklu S.K'yi Türkiye'yi gezdirmek için davet ettiğini söylemişti.

    Obut, İstanbul'da başlayan seyahatleri sırasında Milas ilçe sınırlarına girdiklerinde geride kalan S.K'yi beklemek için yavaşladığını ve o sırada arkadan gelen Tatiana Ozolina'nın kendisine çarparak savrulduğu öne sürmüştü.

    GÖRGÜ TANIĞININ HENÜZ İFADESİ ALINMADI

    Muğla Emniyet Müdürlüğü yetkilileri ise sosyal medyada yer alan iddiaların araştırıldığını, video da bahsedilen görgü tanığının henüz ifade için emniyete gelmediği bilgisini verdi.

    MUĞLA'DA HAYATINI KAYBETMİŞTİ

    Muğla'da geçirdiği motosiklet kazasında hayatını kaybeden Rus sosyal medya fenomeni Tatiana Ozolina'nın cenazesi ise özel bir şirket aracılığıyla uçakla ülkesine gönderilmişti.

    TATİANA İVANOVNA OZOLİNA

    MotoTanya adıyla tanınan Rus motosiklet sürücüsü Tatiana Ivanovna Ozolina, sosyal medya hesaplarında gezip gördüğü ülkeleri paylaştığı içeriklerle biliniyordu. Rusya'da oldukça popüler olan Ozolina, özellikle YouTube ve Instagram'da yayınladığı videolarla tanınıyordu. 23 Temmuz 2024 Salı günü, Muğla Milas'ta geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybetti. Ozolina'ya Türkiye'deki gezisinde, kendisi gibi motosiklet sürücüsü ve fenomen olan Onur Obut eşlik ediyordu. Obut, kazada yaralanarak hastaneye kaldırılmış ve daha sonra taburcu edilmişti.

  11. #31
    arndiol - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    17 Nisan 2018
    İlk zaten Onur çarptı diyorlardı sonra bir anda tüm haber kanalları agız değiştirdi.

  12. #32
    tommygun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    29 Temmuz 2015
    Şehir
    İzmir, Pornova
    Motosikleti
    Ülkedeki en yüksek km.li Kawasaki Er6F (2008)
    Kadının kaderinin dandikliğine bak! Sen Rusya'da doğ, büyü, ünlü ol, gel Türkiye'ye ve arpası fazla gelmiş tirreğin teki sana kaza yaptırsın ve öl..
    espresso ve fazil bunu beğendiler.


    REKLAM ALANI
2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)