2024 BMW R1300GS tanıtıldı
Reklamlar
-
Reklamlar
-
2024 BMW R1300GS
Ciplak fotolari icin tiklayiniz..
https://www.visordown.com/news/new-b...-leaked-photos
2024 Africa adv es karsisinda pek sansi yok bu sefer..
Bizimki 5500 rpm de 120 nm tork verecekmis hey yavrim heyy ustelik 1100 cc oldugundan vergisi az ;)
-
-
Yılların GS imzası olan ikonik farını neden Çin malı motor farına döndürürsün ki bu markalar neyin kafasını yaşıyor anlamak mümkün değil
-
degerk adlı üyeden alıntı
Yılların GS imzası olan ikonik farını neden Çin malı motor farına döndürürsün ki bu markalar neyin kafasını yaşıyor anlamak mümkün değil
Bir karar verin yarısı bir türlü farı ortalayamadı der. Ortalayınca Çin malı oldu der. Adamlar da şaşırdı.
''Bir adam hangi yolda gidiyorsa, o yol onun kendi seçimidir.'' İp Man
-
Bu da F1000NK eğer görmediyseniz
-
Hırbonen adlı üyeden alıntı
Boru olum bu BMW. Tabiki tokarlar Honda'yı. İstersen bi Bmw ile git, birde Hondayla hangisi hürmet görüyor bak.
''Bir adam hangi yolda gidiyorsa, o yol onun kendi seçimidir.'' İp Man
-
Her yeni seride o lanet gaganın küçülmesi çok iyi olmuş.
-
tommygun adlı üyeden alıntı
Biliyorum gaga sevmiyorsun ama BMW'e yakışıyor o gaga.
-
bmw ve suzukide o gaga biraz ikonik, benimde hoşuma gitmiyordu açıkcası ama beğenen çok kişi var.
-
Sıradan bir motorsiklette dönmüş.
-
Canlı görmeden yorum yapmak doğru değil belki ama eski far tasarımı çok daha güzel bence...
-
Hırbonen adlı üyeden alıntı
Yılların Touring ve Enduro denince akla gelen ilk modeli. Bulunduğu sınıfa yön veren, her motosiklet ile karsilastirilan, yaşayan efsane GS i, Africa ile karşılaştırmak hatta bunun şakasını yapmak, konuşmak bile yanlistir. Gecmişte de, şimdide hatta İnsallah gorecegiz gelecektede, katagorisinde GS den iyi motosiklet olmadı, simdide yok ve gelecektede olmayacak.
Dunyadaki butun motosiklet ureticileri toplanip ayni anda Gs e rakip gelistirmeye kalksa yine yapamazlar olmaz.Ruhu yakalayamazlar, kullanici kitlesini yakalayamazlar.
Gs'e laf eden motorcu camiasindan kim var ise İroni yapmiyorum. Tovbe etsin özür dilesin, bir daha boyle bir sey soylemeyi gectim, dusunmesin bile.
Lütfen yanlış anlamayın, Tövbe Haşa. Fakat Motosikletlerin Tanrısı'ı olsa bu GS olurdu.
Ona binmeye kıyılmaz, saklanır arada çalıştırılır izlenir, iyi bakılır.
-
Gs'in o eski asaleti ve güzelliğinden eser kalmamış ilk olarak baktığımda direkt Cf Moto'nun Clx modelleri aklıma geldi, nasıl ki Bmw'nin 2006 model 7 serisi tipsiz bulunurken buda onun gibi bir şey olmuş.
-
BoraKara adlı üyeden alıntı
Yılların Touring ve Enduro denince akla gelen ilk modeli. Bulunduğu sınıfa yön veren, her motosiklet ile karsilastirilan, yaşayan efsane GS i, Africa ile karşılaştırmak hatta bunun şakasını yapmak, konuşmak bile yanlistir. Gecmişte de, şimdide hatta İnsallah gorecegiz gelecektede, katagorisinde GS den iyi motosiklet olmadı, simdide yok ve gelecektede olmayacak.
Dunyadaki butun motosiklet ureticileri toplanip ayni anda Gs e rakip gelistirmeye kalksa yine yapamazlar olmaz.Ruhu yakalayamazlar, kullanici kitlesini yakalayamazlar.
Gs'e laf eden motorcu camiasindan kim var ise İroni yapmiyorum. Tovbe etsin özür dilesin, bir daha boyle bir sey soylemeyi gectim, dusunmesin bile.
Lütfen yanlış anlamayın, Tövbe Haşa. Fakat Motosikletlerin Tanrısı'ı olsa bu GS olurdu.
Ona binmeye kıyılmaz, saklanır arada çalıştırılır izlenir, iyi bakılır.
Ben bu yoruma @hırbonen in vereceği cevabı görmek için Rez aldım, çay ve çekirdek eşliğinde bekliyorum
-
Umarım gerçek değildir bu sızdırılan görseller :(
-
The-Rock adlı üyeden alıntı
Ben bu yoruma @hırbonen in vereceği cevabı görmek için Rez aldım, çay ve çekirdek eşliğinde bekliyorum
Gaz verme
Bora aslinda hondaya saygida kusur etmez ama bmw gs i de herkes gibi cok seviyor.
Ama bu sefer isler degisecek, inaniyorum.
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:50 ----------
sallami adlı üyeden alıntı
Boru olum bu BMW. Tabiki tokarlar Honda'yı. İstersen bi Bmw ile git, birde Hondayla hangisi hürmet görüyor bak.
Dogru diyosun kimkocu :(
-
1250 nin gücü yetmiyordu 1300 iyi olmuş
1950....2900 giderler artık model yenilendiğinde hacim artma şartı var ya hani o yüzden
-
HONDA NIN hepsini toplasan BMW R 1200/1250 GS ETMEZ
bilenler bilir mercedes e binen adam başka arabaya binmez motosiklet camiasında da bu böyledir gs binen adam başka motora binmiyor gerekirse motora binmez gs olmasa böyle bir müşteri kitlesi var misal ben honda ya bindim kawasakiye bindim ktm binerim triumph a binerim para neye yetiyorsa ona binerim ama bir arkadaşım var 8 senedir gs i var arızanda toplasan 10000 km yol yapmadı kazakistan da yolda kaldı gene de orada satmadı uçakla getirdi yaptırdı bindi bozuldu 2 senedir garajda yatıyor ama satmıyor bunu yaptırıp buna bineceğim diyor
afrika ya v storm a tenere binmem diyor
bmw binen adama honda motor satamaz ama honda ya binen eninde sonunda kredi çeker gider gene de gs alır
-
yalnız yeni gs'in sürüşe hazır ıslak ağırlığının 237kg olması çok güzel değil mi. selesi de 80-89 arasında ayarlanabiliyormuş. motor dururken şasiyi alçaltıp, sürüşe geçtikten sonra otomatik yükselten opsiyon da var.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)