2.el motorsiklet alımları???
Reklamlar
-
26 Haziran 2011, 12:07
arkadaşlar size birkaç sorum olacak 2ci el motosklt alınca yetili servs yerine normal tamirciye göstersek sağlıklı olurmu yetkili servisler nekadar ücret alıyor bird 2 el motosklt satarken alıcı doğal olarak denemek istiyo o arada ya motru çalarsa ona nasıl bi çağre bulabiliriz
Reklamlar
-
deneyecek arkadaşın arkasına oturursun kardeşim çok başa gelen bir olay arkasına otur nası test edersen et de yada ben süreyim sende gör de olmaz molmaz derse 80 milyonluk ülke bi sen mi varsın defol git dersin olur biter
-
kımliğini telefonunu ver ehliyeti onda kalsın bukadar..
-
Sakın kullandırmayın nasıl kullandığını nerden bileceksiniz arkasına oturursanız saçma sapan gaz açıp patlar biyere ölürse adam öldürmekten yargılanırsınız tabii yaşıyor olursanız.
-
22 Haziran 2013, 17:55
Ben kocaelide oturuyorum sakaryadan motor buldum gittim sakaryaya pazarlık vs. fasıllarını geçiyorum kendim sağlam maldan ve insan davranışlarından anladığım halde sıfıra yakın ikinci el motor alırım oynanmış içi açılmıs motora güvenmem kesinlikle. neyse gittim gördüm makineyi bindim 100 metre gittim döndüm tamam alıyorm notere gidelim dedim. bana satan adamda öyle hemen karar verme al bin ben saat 4 te gelicem devirini yaparız demişti dedim abi o zaman kesin şimdi hemen alıp gidiyorum motoru. ve aldım inanın 5 kuruş masraf çıkartmadı yağını bile değişmedim benzin koy gez kendi hatalarım dışında bu işler öyle olmaz yani. herif 6 kuruşluk motoru 3 kuruşa istiyor birde sorunsuz sıfır olsun istiyor birde 1 gün denemek istiyor yahu ben sata 30dk bile vermem nerden bileyim düşmiyeceğini bugün racing naked korumasız motorda 20km ile giderken bile yan düşse 200 lira masraf çizik vs. işi çıkıcak bunu kim üstlenicek yani yaş işler. ben motora bineyim 3-4 saat gezeyim sonra karar vereyim demem civatalrına bakarım oynanmışmı diye motorun genel durumuna km ve yorgunluk payına bakarım adamı dinlerim dooğru karakterli insanmı kolpa mı diye sonra biner giderim ve hiç yanılmadım inşallahta yanılmam....
-
22 Haziran 2013, 18:19
Yamaha Daytonada baktirim 100tl istediler 80 tl verdim gonul rahatligiyla aldim , kesinlikle kimseye kullandirma
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)