26 yaşındayım.
01 plaka( istanbulda ikametgahım)
ktm duke 200
7. seviyeymişim
aldığım teklifler
ANADOLU SİGORTA: 344 TL
ALLİANZ SİGORTA: 450 TL
GENERALİ SİG: 632 TL
AXA SİGORTA: 955 TL
ERGO SİGORTA: 1460 TL
26 yaşındayım.
01 plaka( istanbulda ikametgahım)
ktm duke 200
7. seviyeymişim
aldığım teklifler
ANADOLU SİGORTA: 344 TL
ALLİANZ SİGORTA: 450 TL
GENERALİ SİG: 632 TL
AXA SİGORTA: 955 TL
ERGO SİGORTA: 1460 TL
Superlight 200 alacağım sezonda değiliz ama ehliyeti falan hallettim,bir hevesle sordum satan yer 1 ay sonra gelir dedi.Kaskım,eldivenim,montum tamam ama bu sigorta işi beni bitirecek gibi gözüküyor.
Sıfır motorda ne kadar olur ki?Ankara'da ikamet etmekteyim,06 plaka olacak doğal olarak.Bir de adama sordum 700 lira ver senin işlemleri yapalım dedi buna sigorta dahil değilmiş.Ben de internetten baktım emniyete gidip kendim yaparsam işlemleri 300 liraya falan halloluyormuş.Onu da kendim yapacağım.Sigorta şirketlerini bulup soracağım bir ay sonra umarım yeni yıl ayağına fiyatlar yine yükselmez.
Yaş 20
Fiyatlar suanda zaten yüksek arabanın sigortası geçen seneye göre 150 lira daha fazla ödedik hemde hasarsızlık indirimi ve 3 senedir aynı yerden sigortalı olmamıza rağmen
Ben de az once sonpo japan sıgorta'dan fıyat aldım dudagım ucukladı, sımdı buradakı fıyatları gorunce yıne ıyı fıyat almısım dıyorum!! 37 yas/34 plaka/sym joyrıde 200/ 650 TL fıyat verdıler.. Buna birinin dur demesi lazım artık...!!!
Honda Shadow VT 750 C 2006 model 2 hafta önce sigorta yaptırdım. 34 plaka yaş 30 sigorta bedeli 757 TL... şaka gibi
babalarının taşşaklarına göre fiyat indirip çıkartıyor bu sigorta şirketleri, ancak sigorta şirketlerine çalışan sigortacılarda bu işe ses çıkarmıyor karşıya baskı kurmuyor, tamam sorumluluk sizde değilde, bizide koruyacak ne yapıyorsunuz fiyat alıp vermekden başka? yaptırmayın öyleyse, lütfen 1 yıl kimse yaptırmasın, batsın gitsinler, sora zaten devlet el atar, uygun bir düzenleme yapar, 1 yıl sonrasıda iyice fırlayan sigorta fiyatlarından ötürü, ha yapmadımı sürmeyin 1 yıl daha zorunda değilsiniz.
yaş 46 plaka 37 sym joymax 250 trafik sigortası 187tl
Ya arabada anlıyorum da motosiklette anlayamıyorum bu fiyatları.
Motosiklet ile ne kadar zarar verebilirsin ki tazmini bu kadar olsun.Yani şöförün kazada aldığı hasarı daSGK ödüyor artık motorla 100 km saat süratle arabaya girsen kaputu falan alırsın herhalde en fazla,kaza oranı yüksekse de karşıya verilen maddi hasar mı yüksek de bu kadar araba fiyatı kadar sigorta?
Arkadaşlar merhaba, bu sabah teslim aldığım o km PCX 150 için 496 TL ye Trafik Sigortasını yaptırdım. ilgilenenler için Asuman Hanım:05303801838
Geçen sene 88 liraya yaptırdığım ybr125 için şimdi en düşük 380 lira fiyat çıkıyor. 5000 liralık motorun %7 fiyatına sigorta. Hayatımda ne kaza yaptım. Ne sigortanın birşeyinden faydalandım. Yuh diyorum böyle ücrete vesile olan herkese.Allah onları bildiği gibi yapsın.Tek suçumuz Türkiye'de doğmak herhalde.
Zorunlu deprem sigortası diye bir şey de var.Ama Allah için,mal sahiplerinin yüzde sekseni yaptırmıyor.
Tabii,trafik çevirmesi yok,kaza riski yok.Ancak satarken ve alırken yapılıyor.Bunları niye kontrol etmiyor deyyuslar?
Haa,ancak deprem olacak da ancak o zaman işe yarayacak. Van depreminde olanları hatırlatmak isterim.Zorunlu deprem sigortasında toplanan parayla hükümetimiz duble yol yapmış.
Allah hükümetimize zeval vermesin.
Yıl sonu oldugu icin kota doldurmak isteyen sirketler uygun fiyat verirken kotasini doldurmus hedef tutturmus sirketlrr allah ne verdiyle geçiriyor. Yaptirsada olur yaptirmasada mantigindalar. Size tavsiyem 2016 bekleyin..
Honda pcx motorum var 2013 kasa 2014 şubat trafiğe çıkışlı. Yaş 35 plaka Hatay İskenderun. Hiç kazam vb yok . Sigortayerinden teklif aldım en ucuz 570 tl çıktı? Ne yapmamı önerirsiniz yardımcı olabilecek birileri var mı ? 100 -200 arası bir şeyler çıkması gerekmiyor muydu bunun ya :(
Arkadaslar,abiler bi konuda sorum olucak yasim 17 2015 ybr 125 sigortasi ne kadar cikar 48 plaka olucak tahmini ne kadara maal olur
ilk otomobil(şu ana kadar sahip olduğum 3 motorumda kazaya karışmadı ) ,39 yaş , izmir plaka endüşük teklif 1000 tl daha sonra adını ilk defa duyduğum bir şirketten 760 tl teklif aldım bakalım ne olacak
www.youtube.com/c/biyeybaraküs "Motora binmeye karar verecek kadar cesur ve aptal, üzerinde ölmeyecek kadar korkak ve akıllı olacaksın" alıntıdır AttilaXtreme den
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)