09 plaka mt-09 yas 26 ergo 178 TL
demir 180 TL verdi. Tabiki ergoya yaptırdım
09 plaka mt-09 yas 26 ergo 178 TL
demir 180 TL verdi. Tabiki ergoya yaptırdım
İstanbul-Ankara harici plakalar nispeten uygun çıkıyor hatta yarı yarıya fark olabilir. 2015 Mayıs ayından sonra tüm sigorta işi değişmiş anlaşılan. Ergo sigorta geçen sene bana en uygun fiyatı veren sigorta idi. bu yıl %100 den fazla artış yapmışlar o yüzden ergo ucuz zannetmeyin. Şu an Demir istanbulda en uygunu. Axa, Allianz, Anadolu, Sompojapan, Halk, Ergo ve Demir sigorta fiyatlarını biliyorum. Günceldir.
Axa:482, Allianz:569, Anadolu:536, Halk:467, Sompo:650, Ergo:642, Demir:295 (piaggio xevo250, plaka:34 yaş:43 2 yıl hasarsızlık var)
teşekkürler mesajınızı geç gördüm, seneye inşallah yine araştırırım web siteniz dahil.
Merhabalar
Pulsar 200ns aldım. Dün itibariyle de plaka çıkarttım arkadaşlar. Sigorta 137₺, ruhsata 178.5₺, plaka bastırma ücreti şoförler ve otomobilciler derneğine 25₺ ve motora plakayı taktırma parası da 5₺ verdim. Toplam 345.5₺'ye hallettim. Sigorta Ergo, yaş 28. Bu arada mayıs itibariyle çıkan kanun gereği ek1 belgesi motor ruhsatı çıkarmak için iptal olmuş onun yerine dilekçe yazılıyor. Dilekçeyi de sigortacı hallediyor zaten.
Emniyetli sürüşler...
2011 model motorum için görüştüğüm şirketlerden aldığım en ucuz teklif 886 lira. 2200 lira teklif verdi allianz. Yaşım 21. Geçen sene 400 liraya yaptırmıştım. Hasar kaydı falan hiçbirşey yok. Rezalet gerçekten.
merhaba,
hangi il acaba ?
iller arasındada muazzam farklar var.
istanbul değil diye düşünüyorum.
---------- Mesajlar birleştirildi - 07:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 07:25 ----------
merhaba,
hangi il acaba ?
iller arasındada muazzam farklar var.
istanbul değil diye düşünüyorum.
modelim 1978
modeli 2014
700cc
Tescil 09 (sigorta yüzünden bilerek değiştirmedim)
109 TL
Plaka değişirse 180 TL çıkıyor onuda sordum.
ERGO
Derin olan kuyu değil, kısa olan ip'tir.
Tramer sisteminde 2006 yılında şahsıma kaza/hasar olarak
gözüken bir bilgi girilmiş.Ya da o yıl sigorta şirketinin
ihmali yüzünden sigortam gecikmeli yenilenmiş Kademe
olarak en alt kademeye düşürülmüşüm (1.kademe). Bu yüzden şuan
aldığım motora faiş bir ücret ile karşılaşıyorum.
demir sigorta normalde 190tl çıkardı onay verdiğinde bu olay yüzünden sigortacı 860 tl çıkarıyorlar dedi.
öyle fiyatlar aldım ki şaşarsınız. hatta bir tanesi 8bintl üstü fiyat çıkardı. :S
2014 pcx 125. Eskişehir yaş 34
Yardım edin yoksa ilk motorumu 15 gün içinde satmak zorunda kalacağım. (Lütfen noterde başkasının üzerine devredip öyle sigorta yaptırın demeyin.)
Yamaha YBR 125 ESD 2015 0km
İlk Motosikletim (İlk aracım değil. Otomobilim var. Otomobil üzerinde de yaklaşık 3 yıllık hasarsızlık var.)
Trafik Tescil İşlemleri:
Şoförler Odası Dosya Masrafı: 16,25 ₺
Ruhsat Masrafı: 178,5 ₺
Plaka Basım: 17,5 ₺
Trafik Sigortası: Demir Sigorta 320,48 ₺
mt 09 790 TL çıkıyor en düşük ben şimdi nerelere kafamı vurayım :D
2011 Tvs Apache
Yaşım 21 üzerime olan ilk araç
En ucuz 886 lira bulmuştum ta ki by_cruise isimli arkadaşla tanışana kadar. Sigortamı 295 liraya yaptırdım mutluyum herkese by_cruise isimli arkadaşla iletişime geçmesini öneririm.
Ayrıca belirteyim plaka 34
26/11 de benim sigorta bitiyor. Yaptirinca bilgileri paylasayim. Cok heyecanliyim acaba kac tl cikacak
15 gun once anadolu sigortadan yaptirdim 790 tl tuttu iyice ucmuslar seneye 1500 tl olur herhalde zarar ediyormus zavalli firmalar !!!!
150 lik motora 250 den fazla cikarsa yaptirmam yiyicegim ceza ne kadar olucak zaten biz kaza yapsak arabaya bir bok olmiyo olursada zaten biz olmuyoz,
Bu arada ilk konuyu gorunce dedim today mi motor
Bende geçen yıl 60 tl ye yaptırdığım poliçeyi bu gün 120 tl ye yaptırdım
Çok fena geçirdiler yani öyle böyle değil
Yaş 26
2012 R6
06 Plaka 692 TL gelmiş teklif. Yazıktır....
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)