Arkadaşlar son zamanlarda scooter sigortasını yenileyen var mı? Kafamda 2 motor sahibi olmak var ama scooter kaç tl çıkar çok merak ediyorum. Bu yeni yasa işe yaradı mı fiyatların düşmesinde ??
Arkadaşlar son zamanlarda scooter sigortasını yenileyen var mı? Kafamda 2 motor sahibi olmak var ama scooter kaç tl çıkar çok merak ediyorum. Bu yeni yasa işe yaradı mı fiyatların düşmesinde ??
No matter how bad your day is
Your bike will always make you feel better.
İyi günler hocam. İlk motorunuz mu hangi basamaktan sigorta yaptırdınız bilginiz var mı?
İlk kez trafiğe çıkacak olanlar 4. basamaktan başlıyor diye biliyorum.kaza yapmazsanız 1 sene 5e çıkıyorsunuz sigortanızda indirim oluyor kaza yaparsanız 3. basamağa çıkıyorsunuz sigorta fiyatınız yükseliyor böyle biliyorum ben daha tecrübeli arkadaşlarımız da yazarsa iyi olur .
ben son dk mağdurlarındanım martta yeniledim sigortayı nisanda yasa çıktı 830 lira verdim 6. basamak (&20 indirim) yaş 22 2014 model duke 200 için. Sigorta iptali de mümkün değilmiş evden birine satıp sigorta yapmayı düşünüyorum 4. basamak olacakları için o fiyatı öğrenmem lazım
İlk aracım olacak . Yaş 23 . Duke 250 için kaç TL sigorta çıkar acaba ?
Bu sigortacılık yalanlarına inanan çok olduktan sonra, daha çoook elleyecekler motorunuzu!
Yok cezası var yok satarken şöyle, uyanın ulan!
Ben müşteriyim sana parasını ben veriyorum bu sigortanın. Türlü martaval sıktın 1000 küsür fiyat çıkardın yaptırmadım. Yaprırsaydım iade edemiyordum. Şimdi 400 liradan aşağı olmaz SBM 270 lira çıkıyor o fiyata yapamam diyorsun. SBM fiyatını da uygun bulmuyorum.Motorum için sen değil ben karar veririm! Sadaka niyetine 100 TL ye yaptırmayı canım isterse yaptırırım! Omo sotorken diye bir bik ediyorsun ya, satarken sana dûçar olacağıma o motoru biner biner yakarım. Hangi meslekte var "zarar ettim o halde müşteriyi düdüklemeliyim" anlayışı?
Terbiye edileceksiniz.
İmza: 90 kilo TŞK
ben şu an tvs 110 cc lik için 34 plaka fiyat buldum 195 tl normal seviye bu olmalı yükseltmezlerse şerefsizler
geçen yıl 950 ödemiştim, bu yıl 299tl ye anlaştım. Şaşırdım
merhaba,
forumu okurken kafam karıştı, bu yüzden sormaya karar verdim.
2. el 2013 honda fizy 125 cc. alacağım.
ikametgahım muğla-bodrum.
satıcı ise muğla-fethiye'de.
yapmam gerekenler;
1- noterden satış sözleşmesi yapıyorum ve geçici ruhsat alıyorum.
2- zorunlu trafik sigortası yaptırıyorum.
3- eve gidip ruhsatımın gelmesini bekliyorum.
doğru anlamış mıyım?
şimdiden teşekkürler.
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:38 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:35 ----------
yanlış yere yazmışım ve silemiyorum.
kusura bakmayın
Benim şimdi yüzde 15 hasarsızlık indirimim var, bugün sattım CBR 250R'mı. Şimdi kafamda 2 motor almak var, şimdi ben motor alınca 5. basamaktan mı devam edeceğim yoksa yine 4. basamak mı yoksa 6. basamak mı olacak ? Çünkü 3 senedir kazaya karışmadım motorla ??
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:54 ----------
Scooter için mi bu fiyat? Öyleyse çok iyi duruyor. Bende bir scooter alırım muhtemelen.
No matter how bad your day is
Your bike will always make you feel better.
Mt25 2016 model sifir bayiden alicam
6 aylik bandrolu ne kadar acaba?
Birde
Yasim 40
Yer Kocaeli
Bu motora en dusuk sigorta ne kadar cikar?
Ulan tüm sigorta şirketleri motora sigorta kesmeyip bi deliklere kaçarken bize hastalıklı gibi davranırken sadece quick sigorta kesiyodu helal olsn. madem zorunlu o zaman quick den alın o kadar.
Quick Sigortanın internet hizmeti varmış. Çok korktum netten dolandırılırım fln diye ama poliçe hemen maile düşünce rahatladım ne yalan söyliyim. quick kaptı beni baya internetten sepete ekleyip poliçe alıyon şaka gibi :D
Sigorta şirketleri bu tavan uygulaması yüzünden poliçe kesmek yerine işi yokuşa sürüyorlar. Özel yazılım geliştirmişler poliçe kesmemek için. 500 defa devama tıklayınca mesela 501. ye kesiyormuş. sonra bize sistem vermiyor diyorlar. Hepsi bunu yapıyormuş özellikle. Acenteler de poliçe kesebilmek için karşı yazılım kullanmaya başlamış otomatik olarak poliçe kesilene kadar deneme yapıyor gibi. Sorunsuz poliçe kesenler de bir takım ek klozlar koyarak primi yükseltiyorlarmış çekme-çekilme asistans hizmeti vs gibi.
Şu sistemin bir orta yolunu bulamadılar. Olan yine bize oluyor. Geçen gün geçen sene yaptırdığım sigortacı aradı Allianz bu yıl yüksek veriyor ve poliçe kesemiyorum vs ık mık diyor. Ben de tamam ben hallederim dedim, sanki adamın üzerinden büyük bir yük kalktı. Bir daha ne aradı ne de sordu. Yüksek yüksek öderken iyi prim düşük çıkınca yapmıyorlar. Geçen yıl 400 küsür TL ödemişim bu yıl 206TL çıkıyor. Ama bakalım poliçe kestirebilecek miyim? Yarın da son günü inşallah bugün hallederler.
Bu sene ki tavan fiyat uygulamasının 2018'de geçerli olup olmadığından emin olan biri var mı ?
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)