geçen gün 950 TL Anadoludan yaptırdım. Yaş 31 daha önce 7-8 aracım oldu, Kaza yok 34 plaka
geçen gün 950 TL Anadoludan yaptırdım. Yaş 31 daha önce 7-8 aracım oldu, Kaza yok 34 plaka
Bugun sifir pulsar 200ns icin plaka ruhsat ehliyet ve sigorta islemlerimi tamamladim. Sigorta alianz dan 328 tl. Plaka ve ikamet eskisehir. Yas 29. Ilk motorum ve uzerime kayitli ilk aracim.
Prim düşmüyor. Arkadaşın ikametgahı ve plakası yüzünden düşük çıkıyor. Ben İstanbul ikametliyim kazasız ve 5. basamaktan indirimliyim 34 plaka Pulsar için 780TL ödemiştim. Satıp 41 plaka Xenter aldım 489 TL ödedim. En pahalı istanbula çıkıyor, kaza oranına göre çarpan var sanırım.
15gün önce inazumaya 230 A yaptım dün crypton A 540tl bursa plaka. İki motorum var bu nasıl iş anlamadım
Benim sigorta belgemde motor modeline triumph st 915 yazilmis. Sase numaram dogru ama model yanlis. Bunlari cozunce fiyatta bir degisim olursa haber ederim. Plakam da eskiden bi poloya aitmis. 4 kazasi var ama motor sifir. Sase numarasiyla sorgulayacam biraz zaman gecince...
Valla Cbr 250'im var 2 Mart'ta bitti sigortam İstanbul'da yaşıyorum. En ucuz 750 TL fiyat AXA veriyor. Yaptırmıyorum, ucuzlayana kadar da yaptırmayacağım, bence yaptırmayın arkaslar, siz yaptırdıkça o fiyatlar inmeyecek! Mantığa aykırı bir kere karşı tarafa verilebilecek zararları kapsayan bir sigorta, motor kullanarak karşı tarafa ne kadar zarar verebilirim ki? Arabayla bir tutulduğumuz yeter artık. Bir tutulsak yine iyi çoğu sigorta şirketi 2500 TL civarı fiyat veriyor şaka gibi. Canımıza tak etti, fiyatlar inecek dediler yasa geçti dediler ineceği falan da yok. Yakalanırsak polis memurlarına ağlayıp sızlanıp yalvarmaktan başka çare de yok. Ama ben inanıyorum insaflı davranıp bağlamayacaklarına motoru, bundan dolayı yaptırmayın arkadaş, 2 sene öncesine kadar 100-150 lira verdiğimiz sigortaya bu kadar çok para verilmez, verilmemeli!!
YAŞ 47 ogluma sym orbıt2 aldım bursa plakaya 379tl odedım bugun plaka ankaraya dondu 55tl zeyıl e para verdık toplam 434tl
yaşım 27 motorum 2007 model zealsun zs150 19 en uygun fiyat 580 tl plaka 07 yasadıgım yer ısparta cok acılınden sıgortacı bulmam lazım uygun fıyata geçen sene 250 cc 80 tl yaptırmıştım
3 liralık motora 500-800 tl.arası sigorta fiyatı olmaz bunun makul fiyatı 200 tl sabit olmalı isyeyen kasko yaptirsin ama zorunluda bu fiyatlar olmaz.Torba yasa cikacak dendi cikti fiyatlarda yine degisiklik olmadi sabit fiyata geri donulmedikce sorun cozulmez ayrica ikinci el ve sifir satislari ne olacak bu sigorta parasina kim motor alip kullanmak ister.Sigortalilik orani dahada dusecek gibi duruyor.Bu is nasil cozulecek gorecegiz.
41 plaka, 0 motor, ilk araç, Bajaj Pulsar 150NS için bugün en düşük 775 TL Anadolu'dan geldi.
Yaptırmaaam, yaptırmam.
Çürüyüp gitse de yaptırmam!
Yaş 23,yer düzce,5. Sigorta yaptırışım olacak,hiç kazam yok.En ucuz halk sigorta 440 tl onu da 4 taksit yaptırcam.Geçen sene 130 tl ye yaptırmıştım.
Şuan delirmiş durumdayım adıma ilk motorumu aldım 150 lik 2013 model 2 el 19 yaşımdayım yaşım kücük diye bir kaç sigorta şirketine sordum en düşük 2 bin lira 6 bine kadar cıkıyor zorunlu trafik sigortası motor zaten 4 bin liraya aldım böyle bi sacmalık olurmu plaka 34 önerebilceginiz uygun sigorta şirketi varsa lütfen ulasınn
Motoru bugün aldım sigorta arayışındayım İzmir de ikamet ediyorum 33 yaşındayım 2. motorum 2014 model Kanuni seyhan 150 328 Tl verdiler fazla dedim ama buraya bakınca durum baya vahim o fiyatı veren sigortacı gün içinde 150 TL ye sigorta verdiğini ama benim bilgilerimin bu fiyatı çıkarttığını belirtti motorun sigortası kişisel bilgilerimize göremi çıkıyor sürücülük sürecim boyunca ne kazam ne cezam sigorta deldirtmem, hiç birşeyim yok 100-150 TL yi bulana kadar devam
Artık sigortasız geziyorum fiyatlar normal bir seviyeye inene kadarda yaptırmam kimsenin enayisi değilim sigorta şirketleri müşteri bulurlarsa onlara yaptırsınlar.Yakalanırsakta ne yapalım artık.
32 yaşındayım 250cc benelli kullanıyorum, sigorta masrafı 970 tl tuttu en ucuz axa verdi< aksigorta 14.500 tl dedi. motorun sıfırı o kadar değil.soygunun dibi
Yaş 26, üzerime kayıtlı ilk araç tekirdağ plakalı 950 tl, HDI. Aksigorta 26843,21 TL fiyat çekti :D
Merhaba sıfır km 100-125 cc arasında cub yada touring motosiklet almak istiyorum İl: antalya Yaş: 25 herhangi bir kazam olmadı sizce kaç para sigorta çıkar bilgisi olan var mı?
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)