motor: cbr 600 f 2006
ikametgah plaka: 34
4. sigortam 2 yıl içerisinde hasar vs bi kaydım yok. en ucuz axa 732 tl
motor: cbr 600 f 2006
ikametgah plaka: 34
4. sigortam 2 yıl içerisinde hasar vs bi kaydım yok. en ucuz axa 732 tl
Bir başkadır Balkanlar'da Türk olmak!
Bunlar fiyatlar şaka olmalı motor almayı düşümüyordum şu anda bu düşünceyi erteledim direk yazık böyle devam ederse kimse motosiklet alamıcak
Arkadaşlar selam,
Ben makine mühendisliği mezunuyum fakat 3 senedir sigortacılık yapıyorum. Hasar departmanında çalışıhorum. Kendi şirketim bana 1.500 TL trafik primi çıkardı
Şu an sektör çok zor durumda. Zamanında iyi planlama yapılmaması ve kanuni düzenlemeler yüzünden mahkeme kararları ile geriye dönük çok ciddi tazminatlar ödendi. Bu ödenen bedeni zararlar halen yapılandırılmaya çalışılıyor.
Bu sene kar açıklayan tek şirket Allianz oldu o da YapıKredi yi satın aldığı için bilanço ile oynadı.
Bu sebeple sigorta şirketleri fiyatları yükseltti. Çünkü kimse trafik satmak istemiyor.
Bu arada yemi aldığım Xmax e bugün Mapfre den 850tl ye trafik yaptırdım. Yaş 30.
Saygılarımla.
Bugün benide sigortacım aradı, Geçen sene trafik sigortasını halk sigortada yaptırmıştım. Bugün süresi bittiği için aradı Halk sigortada indirim varmış dedi. Benim %20 hasarsızlık indirimimle birlikte 125TL sigorta ücreti söyledi. Ben motoru satacam diye yaptırmamayı düşünüyordum. Sizce yaptırayımmı? Yaptırsam yeni motorda tekrar sigorta yaptırırken ne kadar bir geri ödeme alabilirim? Şuanki piyasa durumu için 125TL iyi bir rakam.
2016 model 150-200cc motosiklet almak istiyorum sıfır yaş 26 ne kadar tutar acaba
Ben cuma günü trafik sigortası için ücret aldım.Bu gün yaptıracaktım sigorta acentesi erken kapatmış.Pazartesiye kaldı fiyatta herhangi bir değişim olur mu? Bilgilendirirseniz sevinirim.
arkadaşlar merhaba. 2015 model sym fiddle 2 125s alıyorum 22 yaşındayım bunun sigortası ortalama kaç gelir ?
Onu kimse tahmin edemez yaş önemli plaka önemli en iyi 400den başlar fiyat bence.
34 HSK 57
ASYA AS125 T21 - DAELIM S2 250 - SUZUKI AN 125HK
MONDİAL MASH
0 motor alıyorum bu arada bildiğim kadarıyla 2016 da sigorta fiyatları uçmuş birde motordan motora göre değişiyor galiba scooter alan varmıdır yakın zamanda?
Trafik sigortasında aracın değeri önemli değildir. Sürücünün geçmişi, yaş, şehir vs etkendir. Lu anda yeni model bir scooter içün ortalama 25 30 yaş grubu için 600tl üstü fiyat çıkıyor.
bende ikinci el motosikletler niye düştü diyorum herkez elinden çıkartmaya çıkarıyormuş arkadaslar bugun motor aldım 4 acente gezdim en uggun 1006 tl yaptırdım sok oldum fiyat görünce
2 ay önce 57 plakalı motorumu 183 tl yaptırdım
---------- Mesajlar birleştirildi - 03:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 03:27 ----------
arkadaşım cbf150 aldı 2.500 tl ye düşük sgort 1250 tl çıktı yaptırmıcanı
söylüyo bine bildigim kadar biner sonra çöpe atarım diyor
biz evraksız gezmek iştemiyorum ama bu paraları ödüyecek gücümüz yok
bu nasıl iş arkadaş kafayı yemiş sgort tacılar hükümetin acıllll çare bulması lazım
kötü sürücüye çok çıksın ben niye günahını çekiyim..
Babalar merhaba iyi akşamlar. İstanbulda yaşıyorum, ikametgah Sivas. Bursadan araç alacağım İstanbula getireceğim. Trafik sigortasını yaptırdıktan sonra ruhsat Sivasa gitmeden İstanbuldan alabilir miyim? Ve asıl konumuz trafik sigortası. Anneannemin üstüne alacağım yaş 54 ikametgah kayseri 38 araç jinlun jl 250 2005 model 2013 trafiğe çıkışlı plaka bursa 16. Daha önce bu kriterlerde sigorta yaptırmış biri varsa fiyatın ne geldiğini yazabilir mi? ya da tahminde bulunabilecek varsa oda olur. Son olarak, belki saçma gelebilir ama merak ediyorum şehit ailelerine genelde böyle şeylerde daha az ücret alınıyor. Bu durum trafik sigortasınada yansır mı? Teşekkür ederim.
senin sgortan 150 tl ile 300 tl arası çıkar diye tahmin ediyorum
ama o tip motorlar çok masraf çıkarır pek parçasıda bulunmaz
ben den sana japondan sasma tavsiyesi
Motor: YZF R25
Plaka: 16
En ucuzu Axa sigorta çıktı, 410 TL. Mecbur yaptırdım.
Fiyatlar çok artmış. Geçen yıl 140 tl olan sigorta bu yıl 410 tl...
Yüzde üçyüz zam. Vay arkadaş vay...
Az önce yaptırdım.
Plaka:34
Motor: Yamaha MT25 (MT25 yeni olduğundan sistemlerde gözükmediği için YZF-R25 olarak girdiler)
Model: 2015
En ucuz demir sigortadan 750 TL.2700'lere kadar çok uçuk teklifler vardı 750'ye hallettiğim için mutluyum.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)