-2010- motor devir masafı nekadar tutuyo???
Reklamlar
-
Reklamlar
-
satıcıyla anlaştıktan sonra notere gidersin 36 tl.verir noter satış belgeni alırsın.sonra gider bi sigortacıya 89 tl.verip zorunlu trafik sigortanı alırsın (her iki belgedende fotokopi çektir lazım olcak).herangi bi karakol civarı kırtasiyeye gidip 10 tl.ye 2 adet ek-1 belgesi alıp bilgilerine göre doldurtursun(kimlik,ruhsat ve sigorta bilgileri).
1 ayı geçirmeden bir sabah ansızın belgelerin ve fotokopilerinle ruhsatın bağlı olduğu trafik tescil şb.sine gider sıran gelince 46 tl. verirsin.sana muhtemelen 2 gün sonra öğleden sonra gel şahsına ait ruhsatını verelim derler dostum
bütün hikaye bu.yani totalde aşşa-yukarı 181 tl. bayılıyosun.bu masraf 650'lik bi motorun ama 150'lik bi motor aldığında değişir mi yada ne kadar değişir bilmem...
-
30 lira...sadece 30 gayme notere veriyorsun...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
-
m.d.erdem adlı üyeden alıntı
satıcıyla anlaştıktan sonra notere gidersin 36 tl.verir noter satış belgeni alırsın.sonra gider bi sigortacıya 89 tl.verip zorunlu trafik sigortanı alırsın (her iki belgedende fotokopi çektir lazım olcak).herangi bi karakol civarı kırtasiyeye gidip 10 tl.ye 2 adet ek-1 belgesi alıp bilgilerine göre doldurtursun(kimlik,ruhsat ve sigorta bilgileri).
1 ayı geçirmeden bir sabah ansızın belgelerin ve fotokopilerinle ruhsatın bağlı olduğu trafik tescil şb.sine gider sıran gelince 46 tl. verirsin.sana muhtemelen 2 gün sonra öğleden sonra gel şahsına ait ruhsatını verelim derler dostum
bütün hikaye bu.yani totalde aşşa-yukarı 181 tl. bayılıyosun.bu masraf 650'lik bi motorun
ama 150'lik bi motor aldığında değişir mi yada ne kadar değişir bilmem...
güzel anlatmışsın aynen böyle ama malesef motor cc değerine göre bu masraflar değişmiyor (vergi hariç)
zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz...
) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)
-
89 tl sigortamı ? bu sigortacılar yakaladıklarını affetmiyolar demekki ben eski sigorta yaptırdığımın yerin tavsiyesi üzerine bi yere gittim onların ismini verdim 29 tl verdim sigorta parası
-
t.madde adlı üyeden alıntı
89 tl sigortamı ?
bu sigortacılar yakaladıklarını affetmiyolar demekki ben eski sigorta yaptırdığımın yerin tavsiyesi üzerine bi yere gittim onların ismini verdim 29 tl verdim sigorta parası
20 TL ile 150 TL arasında zorunlu sigorta.Kör tuttuğunu öpüyor misali.İyice araştırın pazarlık yapın.Ben 21 TL ye yaptırdım.
-
t.madde adlı üyeden alıntı
89 tl sigortamı ?
bu sigortacılar yakaladıklarını affetmiyolar demekki ben eski sigorta yaptırdığımın yerin tavsiyesi üzerine bi yere gittim onların ismini verdim 29 tl verdim sigorta parası
Bugun Bende Sıgortamı Yenıledım 43 Tl.cik Öptüler Benide..
Motosiklete binmeden önce aynaya bak. Gülümsüyorsan, tak bire devam et.
-
ethemhan adlı üyeden alıntı
benı de optüler, sigortacı kadın çok sinirli biriydi zaten, değil 89, 899 dese tamam diyecektim korkudan
-
arkadaşlar,işlemlerini yeni yaptıranlar için sigortayı daha uygun fiyata yaptırabilecekleri acenteleri tarif edelim ki fazlada para bayılmasınlar benim gibi."ben o kadar para vermedim" nidalarımız şu gök kubbede sadece hoş bi seda olarak kalmasın
-
motorun değerine bak...ödediğin risk payına bak...nesi çok sence...yılda 43 lira 12 ye böl...ayda 3 lira ödüyorsun...tamam kasko kadar kapsamı geniş değil ama işe de yarıyor...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
-
Motosiklete binmeden önce aynaya bak. Gülümsüyorsan, tak bire devam et.
-
Orası Öle Ama Bişi Daha İlgincime Gitti Genç Oldugum İcin 4 Tl Fazla Aldılar Benden
Normalde 39 Lıraymıs Ama 19 Yasında Oldugumdan Dolayı Fazla Ücret Alıyorlarmıs
İlk Defa Genç Olmanın Ufakta Olsa Bir Zararını Gördüm
Bence gereksiz tepki veriyorsunuz...bu risk hesaplamaları üç aşağı beş yukarı aynıdır...öpüldüğünüz falan yok hacı...hatta şükretmelisiniz...
-
ERGOİSVİRÇE SİGORTA benimki umarım işinize yara
-
-
noter masrafı artık 30 tl. civarı.semtine göre değişir ama öyle 3 haneli rakamlar kalktı.taşı çatlatsan 40 tl. sadece noter kısmı tabi.sigortanıda yaptırcaksın diğer işlemleride yaptırcaksın.aksi taktirde trafik tescilde sıranı bekleyip elin boş geri dönersin
-
ben önceki kymco yu 89tl sigortalattım en ucuz axa da onu bulabildim diğerleri 120den başlıyor ama daha aşşağı olanıda vardır illa ama istanbulla diğer illeri bir tutmayın
zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz...
) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)
-
off napsam plakasız motrmu alsam:D ne devir masrafı var ne sigorta nede başka şey alırm noterden bi belge oldu bitti
-
noterden aldığn satış belgesi 1 ay geçerli.ama evde salona ascam dersen unut yazılanları
-
ben ergoisviçre'den 30 tl ye sigorta yaptırmıştım ruhsatımı alırken
-
şu olayı bna bi anlatsanıza satıcıyla notere gidilip üzerine aldkdan snra satıcıyla işimiz bitiyomu diyer işleri sadece kendmmi yapıcam
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler