Bu işin trafik kurallarına uyularak yapılabilecegini düşünenlere benimde eklemek istediklerim var.Türkiye turizmde dünyanın en geç rezarvasyon yaptıran ülkeleri arasında ilk sıralarda(minnimum 1 sene önceden rezervasyon yaptıran ruslar bizim yarı fiyatımıza tatil yapıyorlar uçak ve yol masrafları dahil.).Tuvalete takatımız kesildigi an gideriz koşarak(Yarı yolda bırakanlarımız çoktur),suyu kuruduğumuzda içeriz,sabah evden otobüs tam geçerken çıkar koşarak şöföre durması için el ederiz,benzin fiyatlarına isyanı 1 lt benzin araba parası olunca edecegiz orası kesin,sekreter evragı masasında unutur karşı taraf kapatacakken dank eder
kurye firması aranır acilin acili expresin expresi kayıt alınır
kurye yetiştremezse hargün rutin ugrayan başkabir
kurye firmasının pazarlamacısının teklifi kabul edilir.Sürücü araç sürerken gazete okur,makyaj yapar,hem telefonla görüşür hem şerit degiştirir,müşteri taksiye tam dibinde iken el eder,kavşaga 10 metre kala 160 ile seyrederken üçüncü sol şeritten yumuşak bir hareketle kavşaga girilir,tabela tam yol çalışmasının başladığı yerdedir aynı şekilde arızalı aracında tam poposundadır uyarı levhası,belediye otobüsünün eksozundan çıkan duman demir çelik işletmeleri bacasında yoktur(bayılan arkadaşımız oldu eksozdan).............evet kuryeler çok kötü motor kullanıyorlar dogru.Hata kuryelerin
Ğzgünüm bende kuryeyim ve herkesten özür diliyorum.Bundan sonra motorumu hep sagşeritte sürecegim sollamalar hariç.Otobanda 80 i geçmiyecegim şehir içi 40-50 galiba.Şeritte yalnız seyredecegim takip mesafesi ve şerit degiştirme kurallarına uyacagım.Bile bile ışık ihlalali yapmıyacak kaldırım kullanmayacağım.Bana yeşil yansada ışıklarda geçen yaya için durup geçmesini bekleyecegim(eh arkadan çarpacak olan umarım sizden biri olamaz)
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:46 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:40 PM ----------
Bu arada xgreecex
kardeşimizinde merakına soru ile cevap vereyim.Kışın 8-10 saat yağmur çamur altında ıslansan titresende,yazın pişsende motora binmeye devam edecegine kanaat getirebiliyorsan doga şartlarına direçliyim diyosan bir dene demekle birlikte tavsiye etmem.Başka alternatifin varsa degerlendir.Motora nasıl olsa binersin.12 senedir bu işin içindeyim artık motora zevk için binemiyorum.Gezmek eziyet geliyor.Var gerisini sen düşün.