HİÇ BİR ŞEY ESKİSİ GİBİ OLMAYACAK
<<<puma>>>
satışlar trafik şubelerinde yapılırsa araç plakaları değişmiyo ama o yasanın yıl sonuna kadar ertelendiğini duydum. 31 aralık'a kadar satışlar yine noterlerde olucak yani plakanı değiştirebilirsin.değişen bişey olursa zaten yazarım. masrafları yaklaşık olarak biraz öncede yazdım. araca göre noter masrafı değişebilir bir de muayenesi yoksa 60 lirada ona eklersin.
HİÇ BİR ŞEY ESKİSİ GİBİ OLMAYACAK
<<<puma>>>
merhaba arkadaşım dün ben kaza yaptım motosikletle bana yardımcı olurmusunz ne kadar ceza yerim ehliyetim yok plakam yok araba bana çarpmadı bnde ona çarpmadım ama bana çarpmayayım die tabelalara çarptı arabada maddi hasar war bizde yok çok ceza yermiyim nolur yardmcı olun
puma21 arkadaşım 0 motor alıcam tüm masrafları ne kadar tutar acaba sigortası trafiği plakası vs vs
Love mods hate racism
merhabalar ben vekalet ile motorumu bir arkadaşa sattım ama şimdi nasıl öğrenebilirim motoru kendi üstüne almış veya almamış gibisinden?* nereden öğrenebilirim çk sağolunn
hımm anladım çok sağolasın vergi dairesi kayıtlarından derken nasıl yani?
Motorlu Kara Taşıtları vergi dairesi.Merkez Ümraniye'de.Bostancı'da yeni açılan E5 kenarındaki Elektro World marketin arkasındaki vergi dairelerin orada Şubesi var.Plakayı söyleyip kimin adına kayıtlı olduğunu öğrenebilirsin.Ruhsat bilgilerini özellikle tescil tarihini hatırlıyorsan,www.trafik.gov.tr den araç sorgulamadan da bakabilirsin.
iyi akşamlar ben motorumu devirsiz sattım sattıgım kişide br başkasına sattı.
şimdiki sahibini buldum adam devrini almazsa nasıl baglatırım
veya sadece noterden çıkışını aldırmaya ikna edersem ve noterden çıkışını verirsem benden yana herhangi br sorunolurmu
115cc lik bi motor için ne kadar masraf gider noterde acil cvb bekliyorum tşkler
0 motor aldığımızda plaka ve tescil için neler gerekli? Nekadar masrafı oluyor? Son duruma göre fiyatlarda sanırım değişmeler olmuş hiç yaptıran oldumu?
Sex Speed Money...
abi bn ikinci el motor alcam 34 plaka 98 model 90cc motor 100 liraya alıcağım.Trafik müşavirliğine gittim adam sigortası fln 300 ü bulur diyor bana fazla geldi ama sn ne diyorsun daha ucuza çıkış yolu yokmu? zaten motoru 100 liraya alıyoum :D
Benim motorumun AT Uygunluk Belgesinde, oturma yeri ve konumlarında R1:1C, R2:1C yazıyor. Ruhsatımda istiap haddi 01 kişi yazıyor. Ruhsatımı 2 kişi yaparlarmı, nasıl halledebilirim.
Orhan KÖNİ
arkadaşlar sıfır motor aldım , faturası 1 ay önce kesildi bütün evrakları ve ötv makbuzuda bende duruyor. ruhsat ve plaka için başvurucam ama bir türlü fırsat bulamıyorum.bunun niçin süremiz ne kadar malum 1 ayı geçti fatura kesileli. 2006 yılında bi arkadaş sormuş 3 ay süresi diye cevap verilmiş , bu cevap halen geçerlimi acaba ? yani ruhsat çıkartma sürem 3 ay mı ?
merhaba arşkadaşlar bende bitane mz 15 lik war ama plakasıı iptall olmuş yeniden plaka çıkara bilirmiyim....acil lütfen yardım edin..
ABİbenim şöyle sorunum var; 2 sene önce vekaletle motor sattım ama arkadaş halen motoru üstüne almamış neyse haftaya alacak şimdi ödenmemiş zorunlu trafik sigorta parası var ben ödemezsem ne olur ödemek zorundamıyım
noterden satışı geçen hafta yapıldı
Slm Ben 2 ay önce antalya kepezden 2400 e bir motor aldım adam plakasını çıkartmamıs bize ilk basta faturanın arkasna bize devrettiğine dair imzalar felan yazmıs bizide oluyo die yutturdu notere gittim öyle bişi yok dedi adama dedim oluyo feln kıvırdı sonra buna plaka masraflarının ücretini gönderdim plakayı cıkarıp vekalet le bana yollamasını satıs alacğm için dedim buna parayı yolladım bu beyfendi parayı harcamıs beni 2 aydır oyalıyo su gün çıkarcam bu gün çıkarcam die ama çıkarmıyo sallıyo bizi motor suan bende faturanın belgelerin aslı onda fotokopsi bende ona gönderdiğim paraları ise arkadasının tc sine adresne göndertti banada dioki motoru getirmen lazım fln ayağına yattı bende öyle bişi olmadğını bildiğim için öyle bişi yok dedim bizim yandada aynı motordan var plaka ckartırken öyle bişi gerekmediğini söyledim sonra anladı caktığımı yene bayram sonuna attı param yok söle böle die ben ne yapabilirim birisi yardımcı olabilirmi motor aldım yaz bitcek hiç bi belge yok ben hala motora binemiyorum zor durumdayım arkadaslar ne yapmam gerekir
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)