Maxi scooter almayı düşünen arkadaşlar için bir çok modelin incelemesi
Reklamlar
-
10 TL benzinle bostancı - eyüp arası sadece gittim ve geldim. Geldiğimde ışık yanıyordu. Scarabeo ile bir kez daha giderdim o yolu (:
Reklamlar
-
incelemeleriniz için çok teşekkürler ilgi duyduğum motorları incelemişsiniz zevkle okudum
-
-
17 Temmuz 2012, 03:04
hocam ne aldın en son merak ettim valla
-
17 Temmuz 2012, 14:27
drakyuz adlı üyeden alıntı
hocam ne aldın en son merak ettim valla
Yamaha x-city aldım
İnsanlarıda Para Gibi Işığa Tutun, İçinde "ATATÜRK" Yoksa Sahtedir!!! - "Don't ride faster than your angels can fly"
-
25 Temmuz 2012, 00:03
Üstad, XMax daha pahalı sizce sebebi nedir? Xcity ile kıyas edebilir misin lütfen?
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:59 ----------
Tolme adlı üyeden alıntı
Yamaha x-city aldım
Üstad, XMax daha pahalı sizce sebebi nedir? Xcity ile kıyas edebilir misin lütfen?
-
25 Temmuz 2012, 01:36
gezgin.b adlı üyeden alıntı
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:59 ----------
arada bazı aksesuar farkları var ,mesela immobilizer var xmax ta ama x-city de yok,xmax te devir saati var x-city de yok,xmax in lastikleri michelin ,x-city pirelli kullanıyor ,buna benzer malzeme farklılıklarından ve biraz xmax ın isim yapmış olmasından faydalanma olayı var :D
İnsanlarıda Para Gibi Işığa Tutun, İçinde "ATATÜRK" Yoksa Sahtedir!!! - "Don't ride faster than your angels can fly"
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)