Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Yamaha Bws100

REKLAM ALANI

5 senelik Bws'mi 3ay önce aldığım yere götürdüm bakım için.motoru aldığımın 2.günü varyatörün içindeki bilyalar eridi ve patırkütür sesler gelmeye başladı geri götürdüm..1hafta sonra tekrardan aldım 1ay olmadan tekrardan aynı problemi yaşadım.ayriyetten motorun arka süspansiyonu 50cclik bir motordan çıkma olarak takılmıştı ben 70kiloyum ve beni zor tartıyordu geri verip orjinalini takmasını istedim ve bukezde değişmediğini ve eski patlak süspansiyon olduğunu farkettim ve bukez motoru bırakmak istemedim sadece süspansiyonu bana vermesini istedim, uzun tartışmalar sonucu aldım.aradan pek zaman geçmeden varyatörle tekrardan problem yaşayınca daha fazla ugraşmamak için jcosta varyatör aldım.mecidiyeköydeki bi motorcu abime gittim.açtık kapagı ve varyator ile debriyajın oldugu bölümün içinin hiç temizlenmedigini varyatörün yan sanayi, debriyajın çıkma bir debriyaj, kayışın farklı ebatlarda çin malı bir kayış oldugunu gördük.temizledik jcostayı taktık ve kapadık.mitsuboshi kayış ve malossi fly debriyaj aldım.ben daha yeni kayışı aldıgım gün 1000km yapmamış çin malı kayış koptu..akşamına yeni kayışı taktım canavar gibi çalışıyor 80i zor gören motor şu anda düz yolda 100yapıyor.kaldıki üzerinde ne oldugunu bilmedigim bir debriyaj varken.debriyajın kaçırdıgını motoru kullanırken hissediyorsunuz boşa devir ceviriyor ve gazı bırakıp tekrar vermeniz gerekiyor kavraması icin.malossi debriyajı takmayı sabırsızlıkla bekliyorum fakat siz siz olun kesinlikle motorunuzu servise bırakıp eve gelmeyin.yamaha bws ile ilgili bir sıkıntınız olursa mümkün olduğunca yardımcı olmaya çalışırım saygılar.
    rumen bunu beğendi.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    gs500inanc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Beat e kaldı :)
    Bws candır )))))
    suzuki address 50cc=)yamaha dt125=)93 gs500=)99 gs500=)yamaha tt600=)99 er5=) virago 250=)92 kle500=)2004 gs500=) 2005 fazer)

bakımlarını kendim yapıyorum artık.motor sürekli istop ediyordü kimi rektifiye lazım dedi 20bindeki motora kimi karbüratör ayarı dedi yaptırmadım.araştırdım buji piposunu degiştirdim orjinal hava filtresi aldım problem çözüldü.milleti kazıklamaya yer arıyolar, işlerini düzgün yapsalar en azından anlamicaz..

Motosikleti
    Honda Kinetic ZX 100 & Kymco Agility 125
    Alıntı Magnum adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bakımlarını kendim yapıyorum artık.motor sürekli istop ediyordü kimi rektifiye lazım dedi 20bindeki motora kimi karbüratör ayarı dedi yaptırmadım.araştırdım buji piposunu degiştirdim orjinal hava filtresi aldım problem çözüldü.milleti kazıklamaya yer arıyolar, işlerini düzgün yapsalar en azından anlamicaz..
    Aynı sorun benim kineticimdede vardı. Dedikleri gibi rekteve ile 0.25 piston yaptırdım yakıt düştü. karbüratör ayarı falan faso fiso yani.
    [B]Tek Kişi 79 Km/h, İki Kişi 76 Km/h, Üç Kişi 73 Km/h Dört Kişi 67 Km/h: Sen Neymişsin Be Kinetic... :bounce:
    Kymco Agility 125 9 Beygirlik 9.5 Nm Torkluk Mini Boss :mrgreen: [[COLOR="#FF0000"]Güvenlik İçin Kask Takın![/COLOR]:cat:] [/B]

ben bws yi 0 almıştım hıc yagını eksik etmedim hor kullanmadım 1 kezde yolda bırakmadı.servise götürdüm ilk kez, rektifiye karbüratör ayarı dediler..sen en iyisi bunu gözden cıkar sana asya motor verelim diolar.manyakmıyım ben bwsyı bırakıp asya motor alıcam.motorun debriyajı varyatörü falan degişti bide naaptılar bilmiyorum, servisten aldım motoru performansta düştü yoldada kaldım geçen gün kayışta koptu debriyaj kaçırıyo varyatör bilyaları 2kez parçalandı 80 i görmüyordu bile.kaç kez kavga ettim adamlarla.en güzel çözüm kendi bakımını kendin yapıcaksın, karbüratör ayarı dedikleri problem 3liralık buji piposunu degiştirmemle çözüldü, jcosta varyatör, mitsuboshi kayış, malossi debriyaj aldım şu anda 110u cok rahat görüyor ve performansı cok yüksek, dahada kimseye elletmem motorumu.
    rumen bunu beğendi.

Motosikleti
    Yamaha BW's 100
    jcosta varyatör, mitsuboshi kayış, malossi debriyaj bu parçaları nerden aldın bnmde arka debriyaj kaçırıyo ? HANGİ İLDE oldugunuda sölersen

varyatör ve debriyajı http://www.jcostatr.com/contact.html burdan aldım.kayışıda istanbul-kabataş setüstündeki buz motordan aldım.yalnız kayış alırken ölçülerinin dogru olmasına dikkat edin.
    rumen bunu beğendi.

GP500-1st - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Hocam bu yaşadıklarını hangi yetkili serviste yaşadın? Çıkma parçalar yan sanayi çin malı kayışlar falan

Kaplan Motor Güngören. eskiden yamaha şimdi asya motor bayisi. İsmail kaplanoğlu isimli usta. yamahacı olduğunu idda eden kişidir kendisi.

Motosikleti
    Yamaha BW's 100
    varyatör ve debriyajıhttp://www.jcostatr.com/contact.html bu sitede standart olarak bi tane mi var bws için ben ürünlere baktım pek bişey anlıyamadım bi bilgin varsa onlarıda açıklarsan bide TL olarak fiyatları sölersen çok iyi olur.

birçok motora uyumlu j costa var.sitede burak ertem in telefon numarası var onunla iletişime geçersen sana yardımcı olur.jcostanın fiyatı ben aldıgımda 100euro ydu.malossi fly debriyajda 90euro.performans olarak sorarsanızda çok büyük bir fark var arada.benım motorum 80 i gecmıyordu bunlardan sonra motorla 110 yaptım.ayrıca benım ıcın asıl onemlı olan maksımum hızdan ziyade hızlanma.bu acıdanda cok buyuk bır fark var.

Motosikleti
    2006 yamaha bws 100
    yamaha bws 100 kayıs olculerı nedır orjınalın ona gore malossi kayıs alıcam yurt dısından

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)