5 senelik Bws'mi 3ay önce aldığım yere götürdüm bakım için.motoru aldığımın 2.günü varyatörün içindeki bilyalar eridi ve patırkütür sesler gelmeye başladı geri götürdüm..1hafta sonra tekrardan aldım 1ay olmadan tekrardan aynı problemi yaşadım.ayriyetten motorun arka süspansiyonu 50cclik bir motordan çıkma olarak takılmıştı ben 70kiloyum ve beni zor tartıyordu geri verip orjinalini takmasını istedim ve bukezde değişmediğini ve eski patlak süspansiyon olduğunu farkettim ve bukez motoru bırakmak istemedim sadece süspansiyonu bana vermesini istedim, uzun tartışmalar sonucu aldım.aradan pek zaman geçmeden varyatörle tekrardan problem yaşayınca daha fazla ugraşmamak için jcosta varyatör aldım.mecidiyeköydeki bi motorcu abime gittim.açtık kapagı ve varyator ile debriyajın oldugu bölümün içinin hiç temizlenmedigini varyatörün yan sanayi, debriyajın çıkma bir debriyaj, kayışın farklı ebatlarda çin malı bir kayış oldugunu gördük.temizledik jcostayı taktık ve kapadık.mitsuboshi kayış ve malossi fly debriyaj aldım.ben daha yeni kayışı aldıgım gün 1000km yapmamış çin malı kayış koptu..akşamına yeni kayışı taktım canavar gibi çalışıyor 80i zor gören motor şu anda düz yolda 100yapıyor.kaldıki üzerinde ne oldugunu bilmedigim bir debriyaj varken.debriyajın kaçırdıgını motoru kullanırken hissediyorsunuz boşa devir ceviriyor ve gazı bırakıp tekrar vermeniz gerekiyor kavraması icin.malossi debriyajı takmayı sabırsızlıkla bekliyorum fakat siz siz olun kesinlikle motorunuzu servise bırakıp eve gelmeyin.yamaha bws ile ilgili bir sıkıntınız olursa mümkün olduğunca yardımcı olmaya çalışırım saygılar.