debriyajlı motor al illa scoter istiyorsan yamaha xenter güzel büyük tekerlekli ama fiyatıda büyük
debriyajlı motor al illa scoter istiyorsan yamaha xenter güzel büyük tekerlekli ama fiyatıda büyük
Yürekçe kardeşim haklısındır belki çünkü söylediğin herşey tecrübende yer ettiği ve en içten bir görüş olarak düşünüyorum görüşünü ama scooter motorla başlama sebebim önce trafik tecrübesi elde etmek malum önündeki otomobilden başka aracı görmeyen (motorları görmeyen) insanlar var onlarla nasıl yol paylasacagımı öğrenirim sonrası ise aileme biraz güven vermem gerekiyor zaten zor ikna oldular aldıktan sonra akıllarının bende kalmasını istemiyorum scooterin kolay oldugunu gördüklerinde zamanla maxi yada vitesli bir motora neden geçmiyeyim ki ?
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:03 ----------
Honda güzel motorda şimdi yamaha felanda önerdiler kafam allak bullak hepsi çok güzel hangisini secicem bilemiyorm :D :D
BENDE 150 MASH var kırmızı 420 km de.İçimde bi korku var hep diken üstünde motor sürüyorum aman krenajına birşey olmasın falan diye.Bazen diyorum keşke crypton alsaydım sonuçta yamahaha.bazen düşünüyorum bagajı geniş alet setimi(tornavida,anahtar,alyan),kaskımı alıryor,asma kilit ve 2 tane zincir kilit, okul çantamı ayaklarımın oraya alıyorum bunları düşün diyorum karar sizin.ha bu arada daha 500 bakımına girmedim ama acil girmem lazım kesin bir ayarsızlık var karbüratörde motor 235 kuruş yakıyor :( ayardan sonraki değeri size söylüyeceğim bu arada motorum orta ayaklıkdayken arabanın motoru egsozdan dokandırdı motorum düştü sadece nokta nokta boyası kalktı.(benim ilk düşüncem aha motor dağıldı kırıldı gitti oldu)
Denizli'de olsan iyiydi Cebbar, Benim motoru verirdim sana Dorado Atlantis vardı 150'lik 10.000'de Rene'den Satılık, 1000 liraya verirdim, bende chopper alacağım satasımda yoktu aslında tam ama şimdi başlığını görünce depreştim bi an
Neyse du bakalım belki satmadan alabilirim zaman gösterecek
Comfirmation Bias
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)