arkadaş motorla eğleniyor galiba hiç uğramıyo artık
arkadaş motorla eğleniyor galiba hiç uğramıyo artık
HONDA TODAY 50CC
hondadan bizim 2. todayımız ve çevremdede baya bi todayli var onlarada ben aldırdım diyebilirim servis ise ilk alınca bas git hiç korkma bizim motorlarımızda sorun olmaz ve kaçla gidersen git bu today aynı yakar dedi:D bi dip not iletmek isterim 50cc motor diger tüm motorlardan daha cok sıkıştırılarak sürülür bunu unutmamakta fayda var
Mustafa Kemal Atatürk
Oncelıkle hyırlı olsun ama yok 50 c neresını acıcan gıbı yorumlara pek katılmıyorum bence ilk 1-2 ay fazla zorlama asırı hızlanma en azından40 ı gecme ben oyle yaptım motor suan 65 buluo açık hava fılıtresı aldım gercekten super cıkıo ses :D tavsıye ederım
Home Made Kastino Qm 50 Mini Chopper
en sağlam scooteri almışsın
50 cc ama 2 kişi ile rampalarda banamısın demiyor
zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz... ) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)
Haftasonu kullanma kitabını ayrıntılı inceledim
ilk 500 km dikkat edilmesi gerek yazıyor, ani hızlanmaya ve uzun süre tam hızda gidilmesi tavsiye edilmiyor yazıyor , Motor parçaları birbirine alışana kadar.
ya isterse 10cc olsun sonuçta mekanik parçalar var bunların tam alışması için zorlanmaması gerekli motorunla uzun uzun gez hem yakıt konusunda tasarruf edersin hemde rodajın kısa sürede aşarsın yoksa normal kullanım ile 3 ayda anca 500 yol yapılır onunla...unutmadan geçenlerde hondaya mesaj attım geri döndüler adama dedim bunların motor ömrü ne kadar motorum 10 bin civarı dedim daha dur motor yeni açılmış sayılır diyo 50 bin giden var motoru sökülüp değiştirilmeden orjinal olarak diyo düşünün artık
HONDA TODAY 50CC
Hayırlı olsun kardeş kazasız belasız kullan Bence de pek zorlama ilk zamanlar için bir alışma süreci vardır
2 kişi düz yolda 52-53 km hıza ulaşıyor ne 40 ı
HONDA TODAY 50CC
HAYIRLI OLSUN UMARIM BENİM MOTORLU BİSİKLET İLE KARŞILAŞMASSIN :D SOLLARIM SENİ ÜZÜLÜRSÜN SONRA BİSİKLET BİLE BENİ GEÇTİ DİYE :D
hayırlı olsunda güle güle kullan
Abi cok guldum buna.
Konuyu acan kardes icin;
Rodaj boyunca yani ilk 1000km icindeki mineral yag, parcalari birbirine alistiricak bi nevi zimpara gorevi gorerek.
Sonra 1000km sonunda servise gidip yagi degistiriceksin.
Icine normal sentetik yada yari-sentetik artik servis kitabinda ne yaziyorsa ondan konulacak.
Tek sIkIntI ilk 1000km motoru zorlamicaksin.
Yani son hiz denemesi ve ani hizlanma, sabit devirde gitmek yok.
Eger zorlarsan zaten alismaya calisan motor parcalarini mineral yaginda katkisiyle asindirirsin.
Motorun omru azalir.
1000km ve yag degisiminden sonra normal kullanima geri donebilirsin.
We are many...
allah kaza bela vermesin todayına ve sana,
benden de sana bir tavsiye aman radara dikkat et...
98 Beygir.....
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)