yardım bu scooter bana uygunmu
-
12 yaşında olduğumu daha öncede belirtmiştim ben scooter almak istiyorum bu scooter bana uygunmu öğrenmek istiyorum
Tornet
Garanti Süresi : 2 yıl
Eski Fiyatı : 1.294 TL
Havale/Mağaza Fiyatı : 1.048 TL
Kredi Kartı İle Tek Çekim : 1.079 TL
Taksitle : 6 X 192 TL
Ürün Özellikleri
Kullanıcı yaşı... 9 yaş üstü
Motor: 2 zamanlı , 49 cc
Motor gücü : 1200 W / 7000 rpm
Yakıt : benzinli... 1 depo : 1.5 lt ( her 1 lt benzin için 0.25 lt motorsiklet yağı karıştırılacak )
fren sistemi : ön disk fren, arka disk fren
Gösterge panelli led lamba sistemli
Katlanabilir sistemli
Marş kontak sistemli, ayrıca ip çekmeli marşlı
Orta ana gövde zama- çelik
Arka koruma metal yapılı
Orta ana gövde amortisör sistemli
Hız : 45 km/h
Taşıma gücü : 110 kg
Rampa çıkar : 26 derece rampa çıkar... ( ideal ölçülerde : 60 kg ağırlık için )
100 kilometrede 3 lt harcamalı...( 60 kg ağırlık için ve deniz kenarı ölçülerinde)
Klanılan akü : 12V / 12Ah
LİNKTEN RESİMLERİNE BAKABİLİRSİNİZ:http://akulumotor.com/site/page.asp?dsy_id=4048
Reklamlar
-
ybr 125 kadar yakıtı var ama illada motor kullanmak istiyorum diyorsan çok küçüksün bana göre. biraz daha artcı takılmalısın
-
sence bu scooter iyimi yani?
-
-
ben buna scooter demem , yol btmezki
-
bence biraz daha bekle 2. el bir today al bu ne abim verdiğin oaraya yazık
-
-
o kadar para verceksin mahalle arası gezmekten sıkılıp kenara atacaksın ben sana söliim kardeşim.şimdilik abilernle gez yaşın gelince başlangıç motoruyla başlarsın bu sevdaya.
Uğruna Ölmekse Eğer Seni Yaşatmak, Bin Defa Ölürüm De Adına Leke Sürdürmem,
Gururdur Namustur Bayrak ,Aksa Da Kanım Korkma, HAİNİ GÜLDÜRMEM!!! burak beykurt
-
başlangıç motorundan kasıt nedır?honda today veya mondıal 125 zn falan mı?ben de yenı baslayacagım konuları takıp etömeye calısıyorum boyle
-
merhaba arkaşdaşlar bende motor almayı düşünüyorum sym 250 tipi motor sizce nasıdır bilenınız varmı
-
kardeşim bence today sana uygundur ama elektrikli scooterlarda var karizmamı çizer demiyorsan tavsiye ederm ama pek sağlam değiller
-
parana yazık kardeşşim illa bır sey almalıyım ben istıyorum dıyorsan KUBA marka 50 cc cros motoru var 980 tl ona bak derım ama ailenın bu duruma ne dıyeceği önemli kaskın ve korumaların olmalı herseyden önemlisi bu makıneyı sokakta caddede değil boş arazıde kullanıp keyfını cıkarmalısın aksi taktırde sonuçları ıyı olmaz ama ben sokaklarda gezmelıyım dıyorsan şu an senın işini iyi bir bısıklet daha ıyı görür benımde oğlum istıyor 11 yaşında ve bısıkletı ile bırde benımle artcı olarak yanı arkamda gezıyor eğer behsettığım motoru bu yaz ona alırsam bıle ancak pazar gunlerı arazıde izin verebılırım asla sokakta olmaz sana oğlumu göze alarak tavsıyem bunlar olur
-
23 Haziran 2010, 15:56
bencede today al yani daha 12 yaşındayım diosun o yaşta scooterı alacak sın o söylediğin en baştaki 2 yıl geçecek millet senn le dalga geçicek bununlamı geziosun fln.. sende satmak isticeksin kimse almaz bunu (dost acı söyler).o zaman bence şimdiden adam gibi today veya beat al benden bir tavsiye...
:)[B]K[/B]aza [B]A[/B]nında [B]S[/B]eni [B]K[/B]orur:)
-
23 Haziran 2010, 16:12
honda today almanı öneririm
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler