Merhaba, geçenlerde aklıma geldi yaşadığım şehir ufak olduğundan oraya buraya gitmek için sadece ayağımı kessin diye 50cc'lik bir motor almaya karar verdim. 400-700ytl civarlarında önerebileceğiniz bir motor var mıdır? Şimdiden teşekkür ederim..
Merhaba, geçenlerde aklıma geldi yaşadığım şehir ufak olduğundan oraya buraya gitmek için sadece ayağımı kessin diye 50cc'lik bir motor almaya karar verdim. 400-700ytl civarlarında önerebileceğiniz bir motor var mıdır? Şimdiden teşekkür ederim..
vallaha abi bende öyle bi scooter almak istiyorumda daha bulamadım kafana yatan birşey.Arkadaşlar yardım ederse bende seviniirm.
yaşadığınız yer küçükse ve az yaksın fazla sorun çıkarmasın diyorsanız size hero puch,kanuni turbo sport tarzı mopedleri öneririm bahsettiğim motorlar 65 cc dir ve 2 vitesli debriyajlıdır.ne kadar mobilet gibi gözüksede mobiletten farklıdır.bayırlarda falan bayılmaz gürültüsüzdür zamanında kullandım biliyorum tavsiye ederim
bende mondial 50tt var 8000km ye geldi öyle başıma iş açıcak bi problemide olmadı şehir içinde kullanıyorum vede memnunum ikinci el temiz bişiyi söylediğin para civarında alırsın sanırım
teşekkürler öneriler için.
kardeşim bence rahat ve isteklerini karşılayabilicek bi motorsiklet al ben yaklaşık 15 gün önce 150 zat aldım 2.el çokta memnunum kesinlikle tavsiye ederim çünkü piyasadaki biçok marka-modelden daha iyi
Mondialin 50 ccliklerini bulabilirsin , ayrıca farklı cin markalarıda var o fiyatlarda ama parça sıkıntısı cıkarabilir
Hele Bi Kazanayım da Üniversiteyi ... Bir yere gitmek için de CBF e binilir CBF e binilmek için de her yere gidilir. Acayip az yakıyo len bu
bende de mondial 50tt var 16bin kusur km ye geldim tavsiye ederim büyük bi sorunu olmadı diyebilirim garantisi varken piston segman yenilendi
Uzaklarda bir güneş doğuyor!..
bu linke bi bak istersen
http://akulumotor.com/site/page.asp?dsy_id=4048
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)