Slm arkadaşlar,
Ben yeni bir scooter almaya karar verdim. herkes honda beat 100ü tavsiye ediyor. Sizin tavsiyeleriniz neler? Honda beat çin malı mıdır?
Lütfen bana bu konuda yardımcı olun
Slm arkadaşlar,
Ben yeni bir scooter almaya karar verdim. herkes honda beat 100ü tavsiye ediyor. Sizin tavsiyeleriniz neler? Honda beat çin malı mıdır?
Lütfen bana bu konuda yardımcı olun
hocam sana benım motoru satam speedfight 2002 model 1.800 ver senın olsun
yemin ediyom burda olsan yane antalyada bir ihtimal alırdım......ama alamam
saol ama ben 0 km almayı düşünüyorum 2.el ne kadar güvenilir herkes biliyor.
beat ne malı bilmiorum ama motoru çok sessiz çalışıyo onu biliorum, activayla aynı motora sahip, kasası değişik beat'in, ama bana lastikleri fazla ince gelio bi de forumu okursan öğrenirsin, 4 zamanlıyı 250cc'den az motor hacmi kurtarmıyo diyo abilerimiz, bence de doğru. Benim speedfightla tam gaz giden activaya yokuşta güle güle diyişim gözümün önünden gitmio, ben tam gaz diildim
imza, safrane
pardon, motor önermeyi unutmuşum, peugeot vivacity güzel motor, speedfightımla aynı motora sahip, fiyatı da anormal pahalı diildi beatle karşılaştırınca,yanlış hatırlamıyosam
imza, safrane
Bit mi aman aman sakın alma mobilet al daha iyi
:bestmt:
Herkese merhaba
Kayıt oldugum ılk dakıkalara hemen bır soru ıle baslıyorum.
Kendıme okula gıdıp gelmek ıcın (6 km) bır scooter almak ıstıyorum.
Sımdılık kafamda actıva 100 var hem ucuz hemde 4 zamanlı olması
hosuma gıttı.Beat lede arasında grenaj dısında bır fark yok sanırım.
Butcem 3 mılyar ı gecemez bana ona gore onerebılecegınız baska markalar olursa ve actıva ıcın yorum yaparsanız sevınırım.Virago 535 le daha evvelden tecrubem var.
Herkese keyıflı surusler........
KAER aramıza hosgeldin
istersen ilk once ne tarz motor kullanmak istedigine karar ver
ucuza scooter alıp tecrube kazanabilrisin
ama sana tavsiyem ufak ccli vitesli bir motor ile basla
tabii ilk once kıyafet kask gibi onemli ekipmanlarında olması lazım
a2 ehliyetsizde olmaz tabi
skull, arkadaş galiba sıfırdan başlamıyor.viragoyla tecrübem var demiş.anladığım kadarıyla okula gelip gitmek için kullanacağı için scooter istiyor.
kaer, kanuni yeni scooter modelleri çıkardı.madem 3 milyar civarı bütçe ayırdın almışken sıfır al.hussar'ı çok övüyorlar.fiyatları bilmiyorum.git bi bayiye öğren özelliklerini motorların.bir kaç model ve fiyat var.
hussar alacağına activa ya da beat al bence, o fiyata vitesli titandan ve ybrden başka ne var?
imza, safrane
hocam bence 100 cc li motor alıyorsan 4 zamanlı alma cunku performans ıcın senı baydırır bana göre paran verse speefight , trekker , vivacity , yahama bws falan al
speedin dedii doğru ama bütçe sınırlıysa mecbur onlardan birini alacak
imza, safrane
acitva va beat hiç alma motor da performans denen bişi yok.Tam yaşlılara göre motor tıngır tıngır gidersin bide az benzin harcar tk avantajı bu artı çok ufak motor
activa 2450TL beat 2650 TL
bws ye gelince kendi sınıfında en seri motorlardan birisidir ve benzin tüketimi 2 zamanlı olduğu için epey fazla. birde yol tutuşu iyi diil çok çabuk savurur seni her neyse onunda fiyatı 3200TL ama bws çok sağlam motordur dağ tepe gez dolaş
kanuni hussar 125 cc lik motor için hp si biras az 8 hp ama ben 1 haftadır kullanıyorum(çalıştığım yere alındı bende sipariş verdim 10 gün sonra gelcek )
motor şu an 170 km de daha açılmamış bir motor olmasına rağmen kalkışta biras bayık kalkıyor ama sonra kendine geliyo motor yarım gazın biras üstünde 90 gördüm daha açılınca ne olur sen düşün. motorunu açanlarda 120 rahat görüyo diolar gelelim yol tutuşuna gerçekten çoık iyi bi yol tutuşu var bende bu kadar iyi olcaanı sanmıyordum.motorun benim farkettiğim kadarıyla 2 dezavantajı var biri selesi biras ufak iki kişi binince biras rahatsız edici oluyor birde arka süspansiyon biras sert kasislerde o sertliği hissediyorsun ama benzinini adeta kokluyor fiyatına göre en uygun bu motorun olduğunu düşünüyorum fiyatı 2500 TL
Yorumlar ıcın tesekkurler oncelıkle,
Bu ılk motorum degıl evvelden vıteslı motor kullandım.
Sımdı benı kısa mesafede ustumu basımı batırmadan rahatca goturucek bır scooter a ıhtıyacım var.Bu amacla actıva dedım zaten en basta; konustugum arkadasımda bana 4 zamanlı olmasının bır avantaj olacagını soledı hem daha sessız hemde cok daha az benzın yakarmıs hemde yag vs ıle ugrasmazmısım.
Benım yapıcagım yol 6 km gıbı bılenlerınız ıcın besıktas sıslı ve besıktas zıncırlıkuyu arası, belkı arada kopruyu gecerım.
2 zamanlılarla 4 zamanlılar arasında ne gıbı farklar var kullanım acısından? Cok yakar dedıgınız ne kadar 4 zamanlı ıle karsılastırınca. Ve hız olarak bana 90 cıvarı yapsın yeter otobanda tehlıke yaratmayayım en azından.
2 zmanlılar performans açısından daha iyi oluyorlar ve o yüzden daha fazla benzin yiyorlar sen en iyisi bws yada kanuni al activa falan traş hiç alma derim
peugeot SPEEDFİGHT aLmanı tavsiye ederim....sınıfının diğer üyeLerine göre biraz daha fazLa yaksada performans açısından güzeL bir motor.
GSX-R 1100 aFFetmEz....
Fazla yakmakdan kasıt nedır? Mesela 100 km gıtmek ıcın ne kadar benzın ve yaga ıhtıyacım var 2 zamanlılarda?
100 km de yaklasık otoyolda 5-6 mılyonluk benzin yakar 2 zamanlı motor
ama sabit hızda gidersen
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)