ewt bu arada maxi olursa daha ii olur
ewt bu arada maxi olursa daha ii olur
bişi daha yamahanın resmi sitesini verebilirmisin turkçe biliosan tabi yamaha.com dedim bateri resimleri çıktı
ya scooter diil ama cbr 125 r hakkında ne dersin güzelmi sence ya burayıda sohbete çevirdim
denyoo arkadaşım ardarda mesaj yazmak yasak sitede. eklemek istediğin varsa mesajını değiştir.
http://www.honda.com.tr/motosiklet/m...6&extra=Teknik bu adresten hondaya ulaşabilirsin.
Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin
Bu scooter hakkında iyi bir şeyler okumuştum ben de. Ama nerde okudum hatırlamıyorum açıkçası.. Sıvı soğutmalı olması çok ilginç geldi bana, beygiri de CBR 125'ten fazla
Onur Yollarda
Facebook: http://www.facebook.com/OnurYollarda
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UC1TqEwgGS4AHvdmULc9qoIQ
majesty bin fiyatı ne zamandır 5000ytl ye düştü. 10.950=5000 denklemi eğer doğruysa bilemem tabi.SpeedyBoys adlı üyeden alıntı
arkadaş 5000ytl ye kadar demiş
Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin
saolun arkadaşlar ama gerek kalmadı artık cbr125 alıom güçten ziyede tipini sevdim zaten güçte yeter diye düşünüorm bi anda 600cc lik bi motorla başlıyamam sonuçta
beat japon malı gayet güzel bir motor
arkadaşım adam konuyu açalı 2sene olmuş nerden buldunda hortlattın bunu yacbr_007 adlı üyeden alıntı
merhaba,ben almanyadam katiliyorum,daha yeni üye oldum,cok güzel bir forum,tbr ler.
Kendime Mayis ayinda yeni bir scooter almak istiyorum,en fazla 2600 ytl vermek niyetindeyim,100 lük,125 lik veya 150 lik düsünüyorum.
Mondial ler hosuma gitti fiyat olarak da uygun,asyamotor lar da baya güzel onlarda hosuma gitti,hangisini tavsiye edersiniz diye sorcakdim,hondalar yamaha lar da güzel amam fiyat farki var baya,kalitedende fark ediyormu???
bildiniz tavsiye edeceniz motor varsa,sevinirim
hosuma gidenler simdilik
Mondial 125 RT , 151 RSI
Asyamotordan AS 150 T ; AS 150 T-1
Yardimlariniz icin simdiden cok tesekkürler
»»»»»» Bu Mesaj Moderator tarafindan taşınmıştır.»»»»»»
Foruma yazilacak konular ilgili bölümlere yazilmalidir. Yanlış bölüme açılan başliklar yöneticilerce ilgili bölüme taşınır... Tekrarı halinde SİLİNİR! Bu nedenle itiraz türü yazilarin da silinmesi, veya cevaplandirilmasi sorumlunun yetkisindedir.
Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.
Şikâyetler için... info@motosiklet.net
************** Site Yöneticisi: BBRR **************
Arkadasım bu konuyla alakalı bir cok topic mevcuttur. Oralardan okuyabilirsin..
gezeceksen git mondial al asyanın parçası zor bulunuyor mondialin parçasını heryerde bulursun ama yok çalışacaksan git honda beat al 100cc o motorun sırtından çok para kazanırsın
Honda Beat I Taavsİye Ederİm Honda Hayat Onda...
The Power Of Dreams;
Uzun süre binmeyi düşünüyorsan bence çin motoru alma. sym lerde bak derim. veya honda yamaha. 3 kuruş fazla olsun sağlam olsun.
arkadasım 22oo ytl ye kymco agility 125cc alabilirsin motor cok seri ve atak cin mallarıyla kıyaslanmaz 9.4 hp ve 9.0 nm tork var bir de bunu düşünebilirsin
zat 150 2000km 2000ytl 7 aylık
satılmıştır.. tşk.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)