çin malı alma dostum , 2.el bir sağlam makina al.
çin malı alma dostum , 2.el bir sağlam makina al.
nezaketin okulu yoktur.
arkadaşlar herkese mrb.bende beat yada kymco agility 125 cty arasında karasız kaldım varmı bi fikri olan
---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:40 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:29 PM ----------
mrblar.agility 125 city nasıl arkadaslar bi fikri olan varmı??
merhabalar benim size önerebileceğim scooter Ramzey QM 125T-10E oldukca güzel seri bir scooter ve dengeli bir motordur TEKNİK ÖZLİKLERİ Arka tekerlek bağlantı noktası tektir 4 zamanlı tek silindir Hava soğutmalı SOHC 6.7 litre depo üzerinde kolay sökülüp takıla bilen ve değiştirile bilir hava filitresi vardır motorun yakıt durumu oldukca ekonomiktir tabiki yol ve sürüş şartlarına bağlı kalmak şartıyla motor hacmi 125 cc dir azami güç 8500 dev/dk 6.0 kW (8.0 BG) yağ basıncılı karter elektirik ve ayak marşlı otamatik debriyaj tipi V-matik şanzıman boru tipi şasi Ön süspansiyon çatal tipi Arka süspansiyon salıncak ön firen disk arka firen kampana Ön lastik tubeless-120/90-10 Arka lastik tubeless-130/90-10 tekerler arsı mesafe 1300mm toplam uzunluk 1770mm toplam genişlik 670mm toplam yükseklik 1140mm sele yüksekliği 780mm maksimum yük kapasitesi 150 kg (Yük, Sürücü, Bagaj yükünün toplam ağırlığı) Ağırlık (Depo dolu ) 108 kg görünüm olarakta güzel bir scooter motordur.
çin yapımı alma derim
Bakımlarını zamanında yap, gereği gibi sakin kullan ne marka alırsan al derim.
Orhan KÖNİ
henüz motor almadıysanız elimde çok temiz bir agility mevcut hem de uygun fiyata vereceğim
Mobylette->Peugeot 103->Agility 125->Ybr 125->Cbr 125 R->Ybr Esd 125->?
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)