abi valla elleri öpülesi adamlarsınız harika olmuş logomuzu ilk sayfaya tasıyorum eski logomuzu yapan arkadasada teşekkürü bir borç bilirim..
burak aramıza hoşgeldin bu baslık scooter hakkında her türlü konuyu kapsıyor..
ne demek hepimiz birimiz birimiz hepimiz için..
Şimdi tişörtte lazım birer tane bu logoya
..İslam kadını dişiliğiyle değil, kişiliğiyle var olandır..
Gülün dikene katlanması, onu güzel kokulu yaptı. - Mevlâna Celâleddin-i Rûmî
harbi ya tişörtte bastıralım mt atom karıncalar birliği nasıl
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar. Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar. :bounce:
anıl yüksel
mekan:kocaeli kandıra
motor:Bianchi Falcon 125
konuyu açan arkadaşa çok teşekkürler hem bizim ss çilerden naked çilerden filan ne eksiğimiz var atooom karınca geliyooooooooooooooooo
Bianchi Falcon 125 41 N 3103
Hyosung MS3 250 35 AP 4831
Yeni bir gün, yeni bir savaş . . .
durumu iyi kavrayacak bi arkadaş lazım işe ön ayak olması lazım..
örnek:
tshirt ün ön tarafında göğüsün sol kısmında TÜRK BAYRAĞI ve MOTOSİKLET.NET yazmalı.. (türk bayrağı üstte olacak)
tshirt ün sırt kısmında logomuz olacak logonun üstünde MT SCOOTER olacak logonun latında atom karıncalar olacak..
omuz kısımlarında MT arması olacak..
siyah tshirt e basım yapılırsa çok harika olur benden bu fikir çıktı sizlerinde yorumunu alalım..
istesen ayakkabı sapka don filende bastıralım yahu ne aceleci adamsın..
anıl aramıza hoşgeldin yasını neden söylemiyorsun korkma yemeyiz seni..
sen bana söyle söz herkese söyleyecem..
merhaba arkadaşlar iki arada bir derede kalmış bir motosiklet sever olarak, hala alacağım makineye karar veremiyorum. ehliyeti alıyorum ama aşırı acemiyim. vitesli motosiklet hiç kullanmadım. scooter kullandım. sizlerin de görüşleriniz almak istiyorum. biraz tecrübe kazanmak amacıyla ilk olarak scooter ile başlamak nasıl olur? daha sonraları belki daha büyük motosiklet kullanmak istiyorum.
Kafasında kask olan scooter üzerinde bir atom karınca olsun bence Arkadaşlar burak kardeşiminde dediği gibi bütün herkes atomlarının resimlerini koysunlar
Yamahaşk 😍
yeni gelen arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz.şeref verdiniz...bu arada bu logoyu biraz renklendirsek nasıl olur?
[COLOR="black"][COLOR="Red"]facebook-mt antalya sizde katılın----group317122@hotmail.com[/COLOR][/COLOR]:cat:
..İslam kadını dişiliğiyle değil, kişiliğiyle var olandır..
Gülün dikene katlanması, onu güzel kokulu yaptı. - Mevlâna Celâleddin-i Rûmî
İŞTE BU BENİM ATOM KARINCAM
ÇOK Bİ ASİDİR KENDİSİ :D İYİ BAŞ KALDIRIYOR :D
Yamahaşk 😍
herkeze teşekkur edıyorum karşılama için soyle enn hitinden 5 yıldızlı bı topıc olacagız
06blue nun düşündüğü tsirti gözümde canlandırdım yapılırsa ben gögüsümü gere gereee giyerim onu
sağlığa en zararlı şeyse yaşamak
ApAcHe istemdışı teker yapan tek motor:queen:
bws aşkı bitmerz 16000 km mazii unutulmaz nazilli 09
BEN BWS YE atom karınca yazdırmıştım arka kuyrukta hala duruyor aslında scooter ı olan ve atom karınca olan herkes yazdırsa bence büyük şehirlerde vs.. birbirimizi tanıma olanağı %10 da olsa artar gibime geliyor ne dersiniz
Yamahaşk 😍
türk nasıl yazdırdın bir örneği varsa hiç olmazssa bizde ona benzer bişey yaparız.tişört olayıda çok süper olur....bir örnek yaptırırz olmazssa resmini koyarız ona göre herkes düşüncesini söyler...ona göre her ilde aynı şekilde olursa iyi olur gibime gelio....örnekleri bekliyoruz hemen çalışma yapalım...tabi keremde fikrini bir söylesin
[COLOR="black"][COLOR="Red"]facebook-mt antalya sizde katılın----group317122@hotmail.com[/COLOR][/COLOR]:cat:
Merhabalar
benimde şansıma alarm ve uzaktan kumandasının çalışmasını sağlayan kafa arızalı çıktı. Bugün yada yarın gelecek yenisi o zamana kadar başka bir kafa taktılar
çalışmadığı zaman çıkartıp takıyorum öyle çalışıyor. Yeni aldığım malzemede böyle çıkması çok can sıkıcı
Hacı ne dağıtıyuonuz ya burda bende geldim yer açın bakim
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
haahaaa motor küçük gelmiş sanki erhan nedersin ağaya bol köpüklü gayfe getirin bakem
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar. Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar. :bounce:
hocam ehliyetini alınca japon malı bi scooter ile basla bu motor senin pişmen için çok ideal olacaktır bakarsın vitesli motordan vaz geçip scooterın rahatlığına alışır bununla devam edersin vitesli motor işini biraz ertele scooter ile basla..
bi zamanlar atom karınca diye bir çizgi film vardı maskot olarak fotoraftaki küçük dostumuzu kullanabiliriz..
logoyu renklendirsek bence iyi olmaz ama onun yerine şunu takdim edeyim..
motoun çok temizmiş ama gidondaki elcik korumaları çıkınca biraz sırıtmış o parçayı yerine takasan bw's eski güzelliğine kavusacaktır..
topicimizin hit olması için topicimizi boş bırakmasak yeterli olacaktır..
o tişört kendi hayal ürünüm ama yapılırsa çok harika olur bunun için birimizin ön ayak olması lazım bilgisayar üzerinde tasarım yapılamsını rica edeceğim üzerinde fikir yürütüp çok güzel bişey olması için uğraşalım sonucta o tshirt i hepimiz giyeceğiz bende göğsümü gere gere taşırım..
bence motosiklet.net sitemizin orjinal logosu altına mt scooter yazdırsak daha mantıklı olur düşüncesindeyim..
arkaslar çoğunuz benden çok iyi bilgisayar kullanıyor pc deki programlar vasıtası ile bişiler yapın buraya fotosunu koyun hepimiz fikir yürütelim en yakısıklısını secelim..
arkadasım olayı biraz acamısın sıfır aldığın bişey ilk günden arıza çıkarıyorsa bunu aldığın yer derhal gidermek zorunda.
amanın erhanım tombalağım gelmiş hoşgeldin kardeşim..
len yüz verme hemen hayvanlara yem atmak yasak tabelasını görmedinmi..
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)