55 kilometre yol gidecegim gitmek zorundayim yani bir sorun cikarmi acaba yani korktum motor ynar diye yağ fokur fokur olunca 55 kilometre dayanarmı motor ...
[B][COLOR="DarkRed"]:queen:O Şimdi kütahya'Da:queen:[/COLOR][/B]
satıyorum benim böcüğü arkadaşlar haberiniz ola büyültücem chopper alıcam garantisi vs devam ediyor xenon'lu
[COLOR="Blue"][B][I][U]Asfalta yakın olmayı seviyorum :) hatta eğilip öpesim geliyor :cherry:[/U][/I][/B][/COLOR]
conta hangı conta degısecek yazarsanız sevınırım arkadaslar bırısıde dedı motorun hararet yapıyor ama hangı conta degısecek ...
[B][COLOR="DarkRed"]:queen:O Şimdi kütahya'Da:queen:[/COLOR][/B]
heyyyy atom karıncalar vardı eskiden simdi neredeler canlandıralım burayı arkadaşlar yaz geliyor geziler yapalım scooter toplulugu olarak
hahaha atom karıncalar sözü süpermiş ya bende burdayım o zaman
https://www.youtube.com/alifeyizoglu
arkadaşlar adım orçun memleket Bursa 24 yaşındayım ancak okul sebebiyle bartın'dayım kymco agility 50 ve 1962 model iwl berlin marka atom karıncalarım var
orcunksc
hoş geldin orçun
antilop_skul
buluşma bana uyar, hatta böyle piknik gibi şeylerde yapabiliriz yada güzel bi sürüş gezisi sonrasında piknik heryola gider bizim atom karıncalar
https://www.youtube.com/alifeyizoglu
commuterlarda gruba gelebiliyormu :D
bir yere gitmek için arabaya binilir motora binmek için her yere gidilir Önemli Olan Varmak Değil Yolda Olmaktır...
selamlar atom garıncalar bu haftasonu bi gezi yapakmı hava gzel olursa ?
Beni dinle eğer ölürsem senide yanımda götürürüm aklında olsun. Bütün grenajların paramparça olur, bir daha seni toplayıp çalıştırmaya kimsenin cesareti olmaz. O yüzden sakın bana ihanet etme. Şimdi hazırlan yola çıkıyoruz... ::sapkaa::
Beni dinle eğer ölürsem senide yanımda götürürüm aklında olsun. Bütün grenajların paramparça olur, bir daha seni toplayıp çalıştırmaya kimsenin cesareti olmaz. O yüzden sakın bana ihanet etme. Şimdi hazırlan yola çıkıyoruz... ::sapkaa::
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)