MT Scooter / Atom Karıncalar - Tanışma ve Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
22 Şubat 2009, 19:11
merhabalar ben ferhat 22 yaşındayım as 150t 19a kullanıcısıyım izmir çiğlidenim
Herkes Cennete Gitmek İstiyor Ama Kimse Ölmek İstemiyor :cat:
Reklamlar
-
25 Şubat 2009, 21:56
DarkNight35 adlı üyeden alıntı
merhabalar ben ferhat 22 yaşındayım as 150t 19a kullanıcısıyım izmir çiğlidenim
haşgeldin ferhat aramıza
[COLOR="Red"][B]"Ne Günlere Kaldık Eyy Gazi Hünkar. Eşşek Vezir Olmuş Katır Hükümdar... "[/B][/COLOR]
-
26 Şubat 2009, 16:59
selam arkadaşlar 200cc lık monero motorum var.ama bır 400 luk sılverwing gorunce hayranlıkla bakıyorum.aranıza yenı katıldım .hepinıze kazasız gnler dılıyorum
-
27 Şubat 2009, 03:23
askon adlı üyeden alıntı
selam arkadaşlar 200cc lık monero motorum var.ama bır 400 luk sılverwing gorunce hayranlıkla bakıyorum.aranıza yenı katıldım .hepinıze kazasız gnler dılıyorum
kim hayran kalmazki abi öyle motosikletlere aramıza hoşgeldin
-
askon adlı üyeden alıntı
aramıza hoş geldin
[COLOR="Red"][B]"Ne Günlere Kaldık Eyy Gazi Hünkar. Eşşek Vezir Olmuş Katır Hükümdar... "[/B][/COLOR]
-
merahaba arkadaşlar adım özgür 27 yaşındayım antalyadayım motorum yamaha bws herkese kazasız belasız sürüşler. bu arada topic çok iyi bi fikir
-
free13 adlı üyeden alıntı
merahaba arkadaşlar adım özgür 27 yaşındayım antalyadayım motorum yamaha bws herkese kazasız belasız sürüşler. bu arada topic çok iyi bi fikir
aramıza hoşgeldin tekerin düz bassın
-
saol dostum teşekkürler hepimizin.
-
E-M-R-E adlı üyeden alıntı
haşgeldin ferhat aramıza
niye arkadaşım herkeze ne kadar hoş şeyler yazıyorsun benim ruhumu niye okşamıyorsun
cerrahi sana teşekkür ederim bana hayatımın süprizini yaptın
:
-
Selam
Arkadaşlar Merhaba,
Yamaha X-City Kullanıcısıyım. Istanbul/Kadıköy deyim 37 Yaşındayım.
-
Tuneman adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar Merhaba,
Yamaha X-City Kullanıcısıyım. Istanbul/Kadıköy deyim 37 Yaşındayım.
Hoşgeldin Tuneman keyifli paylaşımlar dilerim..
..İslam kadını dişiliğiyle değil, kişiliğiyle var olandır..
Gülün dikene katlanması, onu güzel kokulu yaptı. - Mevlâna Celâleddin-i Rûmî
-
arkadaşlar bu topici yani scootercıların toplandığı bu bölümü yeni keşfettim...,,,,
49 yaşındayım, adım nejat, uzun yıllardır vespa kullanıyorum, 2 zamanlı 4 zamanlı vitesli vitessiz ...istanbul- pendikteyim....
-
slm arkadaşlar ben meriç istanbul/ sarıyer /- tarabya da oturuyorum suan motorum yok ama kısmetse önümüzdeki ayın 5 inde kanuni storm 150 almayı düşünüyorum 16 yasındayım suan sadece fiat doblo kullanıorm :D
-
vespone adlı üyeden alıntı
arkadaşlar bu topici yani scootercıların toplandığı bu bölümü yeni keşfettim...,,,,
49 yaşındayım, adım nejat, uzun yıllardır vespa kullanıyorum, 2 zamanlı 4 zamanlı vitesli vitessiz ...istanbul- pendikteyim....
Nejat bey hoşgeldiniz,yanılmıyorsam sadece bizde Vespa var
Bu başlıktanda faydalanabilirsiniz....http://www.motosiklet.net/forum/moto...buraya-57.html
storm150_mmk adlı üyeden alıntı
slm arkadaşlar ben meriç istanbul/ sarıyer /- tarabya da oturuyorum suan motorum yok ama kısmetse önümüzdeki ayın 5 inde kanuni storm 150 almayı düşünüyorum 16 yasındayım suan sadece fiat doblo kullanıorm :D
Meriç hoşgeldin keyifli paylaşımlar..
..İslam kadını dişiliğiyle değil, kişiliğiyle var olandır..
Gülün dikene katlanması, onu güzel kokulu yaptı. - Mevlâna Celâleddin-i Rûmî
-
merhaba arkadaşlar ben mevlüt uğurmumcudan katılıyorum motorum 150cc ceheta 150t2 var bende.
-
selam arkadaşlar bende pıaggıo skıpper kullanıcısıyım aranıza yeni katılıyorum kadiköyden herkese kazasız belasız sürüşler
-
05 Nisan 2009, 11:48
-
05 Nisan 2009, 11:55
Chloe adlı üyeden alıntı
Merhabalar arkadaşlar hala burda tanışılyormu bilmiyorum ama bende aranıza yeni katıldım. Asya as 125 t mevcut
1 senedir kullanıyorum cokda memnunum aslında ama artık biraz byüük bi motor istiyorum.chopper a geçiş yapıcam
Ama karar veremiyorum aslında bu siteye üye olmamın bi sebebide bu ..
belki biraz önerileriniz olur bana diye..ne yapsak ne etsek arkadaşlar
herkese dikkatli sürüşler
HOSGELDIN
-
17 Nisan 2009, 02:11
merhaba ben Fatih izmit'ten
motorum arora 150cc
yas 19
denizcyim
herkese hayırlı forumlar...
celikay41@hotmail.com...
-
17 Nisan 2009, 15:46
celikay_41 adlı üyeden alıntı
merhaba ben Fatih izmit'ten
motorum arora 150cc
yas 19
denizcyim
herkese hayırlı forumlar...
celikay41@hotmail.com...
EYWALLAH H0S GELDİN
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler