MT Scooter / Atom Karıncalar - Tanışma ve Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
16 Aralık 2008, 20:32
AYBERK adlı üyeden alıntı
merhabalar;bende yeni katıldım aranıza...hiç motora binmedim...heyecenlıyım...istanbulda oturuyorum...sorum E tire M tire R tire E beye...
ben eti cin'i çok seviyorum,emin'ide seviyorum,mt'yide seviyorum,pizzayıda seviyorum,çiğ köfteye bayılıyorum....
bu durumda bana hangi marka ve model scooter önerirsiniz? teşekkür ederim...
senin kısmetin bağlanmış durum vahim acilen bi maxi scooter enaz bi 250cc geçiş yapman lazım tercihen yamaha . .
lilylove adlı üyeden alıntı
teşekkür ederim
honda today ve vespa lx icin ne dersiniz?
honda today kesinlikle önermiyorum o kadar çok sebebi varki ama bunu anlatsam belki anlamıcaksın
kymco agility 125 bide buna bak
hatta aglity city çıktı süper ve beyaz olanı bayan için bire bir. .
DarkNight35 adlı üyeden alıntı
iyi akşamlar mt scooter bu topiği yeni gördüm ve gerçekten çok sevindim bende izmir çiğliden katılıyorum adım ferhat 21 yaşındayım asya 150t 19a kullanıcısıyım bi ay oldu. umarım güzel arkadaşlıklar güzel ortamlar çıkarabiliriz. herkese kazasız belasız günler geçirmeniz dileğiyle
aramıza hoşgeldin katılımcı olman dileğiyle
pasipasi adlı üyeden alıntı
Herkese merhabalar.Tatil dönüşü aktif olarak bilgisayarımın başındayım.Umarım herkes sevdikleriyle beraber güzel bir bayram geçirmiştir.Herkesin geçmiş bayramını kutlar daha nice bayramlarde hep beraber olmayı temenni ederim.Aranıza yeni katıldım, inşallah bundan sonra daha aktif şekilde sizlerle beraber oluruz.
İsim : Koray
Motorsiklet : Asya 150 T19A
koray abi sende hoşgeldin buluşmalara da bekleriz. .
[COLOR="Red"][B]"Ne Günlere Kaldık Eyy Gazi Hünkar. Eşşek Vezir Olmuş Katır Hükümdar... "[/B][/COLOR]
Reklamlar
-
17 Aralık 2008, 01:19
E-M-R-E adlı üyeden alıntı
koray abi sende hoşgeldin
buluşmalara da bekleriz. .
İnşallah EMRE bakalım Cumartesi-Pazar bizim şirket tatil zaten bi aksilik olmazsa görüşürüz.
-
17 Aralık 2008, 01:42
ya 97 oktan kursunsuz benzın koysam mtra zararı olurmu ? spr benzınden kursunsuza gecınce mtra yabancı gelıo ve zararı oluo bunu bılıyom ama 95 ten 97 ye gecınce bsy olurmu mr edym sımdıden tsk bu arada 1,000 km gldm suana kadar bı hasarım olmadı ve 1,000 km de perıodık bakıma sokcam mtru
-
18 Aralık 2008, 23:02
t.madde adlı üyeden alıntı
ya 97 oktan kursunsuz benzın koysam mtra zararı olurmu ? spr benzınden kursunsuza gecınce mtra yabancı gelıo ve zararı oluo bunu bılıyom ama 95 ten 97 ye gecınce bsy olurmu mr edym sımdıden tsk
bu arada 1,000 km gldm suana kadar bı hasarım olmadı ve 1,000 km de perıodık bakıma sokcam mtru
depon boşken bi 5ytl doldur ben şuna kanaat getirdim performansı artırıyor ama sürekli bir kullanım motora zarar verebilir malum benzin motordan yanarak çıkıyor 97 oktanda yanma oranı daha fazla performansı artıracağı gibi motordaki sübaplara zarar verebilir. . ben arada acil işim olduğunda koyuyorum kaçışı değişiyo. . .
[COLOR="Red"][B]"Ne Günlere Kaldık Eyy Gazi Hünkar. Eşşek Vezir Olmuş Katır Hükümdar... "[/B][/COLOR]
-
19 Aralık 2008, 00:33
depon boşken bi 5ytl doldur
ben şuna kanaat getirdim performansı artırıyor ama sürekli bir kullanım motora zarar verebilir malum benzin motordan yanarak çıkıyor 97 oktanda yanma oranı daha fazla performansı artıracağı gibi motordaki sübaplara zarar verebilir. . ben arada acil işim olduğunda koyuyorum kaçışı değişiyo. . .
saol ya kırmızıya geldıgınde koysam olurmu ? resım nsl koyuyonuz ? sıteye cvp yazarken fılan
-
21 Aralık 2008, 22:01
herkeze merhaba;
isim:Emrah
yer:İstanbul/B.çekmece
motorum:Mondial 125 mt
scooter modifiyesi yapılcak yer aranıyo:silent:
[COLOR="Red"][B][U]ÇekiK GözLü Scooter[/U][/B][/COLOR]:queen:
-
22 Aralık 2008, 02:33
ist.melezz adlı üyeden alıntı
herkeze merhaba;
isim:Emrah
yer:İstanbul/B.çekmece
motorum:Mondial 125 mt
adas hosgeldın
-
26 Aralık 2008, 18:06
yarın sınava gırcem motor ehlıeyetı ıcın gırenlere basarılar bu arada motorum yarı depo benzınle 40 km gıtmye basladı cok yakıo ne yapmam gerek ? daha perıodık bakıma gırmedı 900 km de motorum
-
26 Aralık 2008, 18:34
yarın sınava gırcem
motor ehlıeyetı ıcın gırenlere basarılar
bu arada motorum yarı depo benzınle 40 km gıtmye basladı cok yakıo ne yapmam gerek ? daha perıodık bakıma gırmedı 900 km de motorum
Kalbüratör ve ateşleme ayarların bakrtır..Sınavda başarılar...
..İslam kadını dişiliğiyle değil, kişiliğiyle var olandır..
Gülün dikene katlanması, onu güzel kokulu yaptı. - Mevlâna Celâleddin-i Rûmî
-
27 Aralık 2008, 01:44
-
27 Aralık 2008, 10:19
başarışar emrah bende sınava gidiyorum şimdi inşallah geçeriz moruk. .
-
27 Aralık 2008, 21:30
İsmim Mert Zonguldak Ereğli'den 5 aylık motorcuyum.Motorum Mondial 125 rt aynı zamanda yoldaşım.
-
28 Aralık 2008, 00:04
başarışar emrah bende sınava gidiyorum şimdi inşallah geçeriz moruk. .
sınav nasıl gectı ? ben tek motordan gırdım 16 banko dogrum var
mertyagci adlı üyeden alıntı
İsmim Mert Zonguldak Ereğli'den 5 aylık motorcuyum.Motorum Mondial 125 rt aynı zamanda yoldaşım.
h.g mert
-
29 Aralık 2008, 19:03
sınav nasıl gectı ? ben tek motordan gırdım 16 banko dogrum var
emin değilim bende motordan girdim de mal gibi sınava bi gün önce soru çözdüm hiçbiride çalıştığım yerler değildi garip garip sorular çıktı aralarına kolay olanlarda vardı ama inşallah geçerim neticeyi bekliyorum . .
-
30 Aralık 2008, 02:17
emin değilim bende motordan girdim de mal gibi sınava bi gün önce soru çözdüm hiçbiride çalıştığım yerler değildi garip garip sorular çıktı aralarına kolay olanlarda vardı ama inşallah geçerim neticeyi bekliyorum . .
ins.gecerız ben son bı hafta calıstım ole gırdım takıldıgım 4 soru oldu onlarıda ılk defa sınavda gordum duydum cıkısta sordum cogu kısı benle aynı yapmıstı ıns.gecerız subatta ehlıyet elımızde olur
-
nette takılırken bızım motorlara farklı pıston buldum taksak ne kadar fark eder ?
http://images.google.com.tr/imgres?i...%3Dtr%26sa%3DN
-
bi servise danışmak lazım emek isteyen bir mesele ama piston değiştirmek cc yükseltmek gibi olur birazda fazla yakar. .
-
bi servise danışmak lazım emek isteyen bir mesele ama piston değiştirmek cc yükseltmek gibi olur birazda fazla yakar. .
arastıralımda ızmırde yok galıba fazla yakması cok etkılemez ama hesabı aya fılan vurursan etkısı gozukur
http://images.google.com.tr/imgres?i...%3Dtr%26sa%3DN
adam turkıyeyı gezmıs 125 lık motorla tum resımlerıde var
-
O adam yabancı değil Ümmet abimiz(Ümmet Pertikan)
..İslam kadını dişiliğiyle değil, kişiliğiyle var olandır..
Gülün dikene katlanması, onu güzel kokulu yaptı. - Mevlâna Celâleddin-i Rûmî
-
evt ümmet abi bir efsanedır.
o birtanedir.
bu arada yenı gelen arkadaşlar hoşgeldiniz sefalar getıdınız.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler