MT Scooter / Atom Karıncalar - Tanışma ve Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
25 Kasım 2008, 05:07
[B][COLOR="DarkRed"]:queen:O Şimdi kütahya'Da:queen:[/COLOR][/B]
Reklamlar
-
27 Kasım 2008, 21:41
hipnoz adlı üyeden alıntı
merhaba arkadaşlar ben bu sitede yeni sayılırım1-2 haftadır forumda ilgimi çeken yerleri takip ediyorum daha doğrusu mondial 125 ZN sewdası başladıından beri bu sitede takılıyorum diyebilirim
bu yaz kısmetse ZeNimi almak istiyorum. bana başlangıç olarak neler önerirsiniz ? ayrıca tercih ettiğim motor hakkında görüşlerinizide görmek isterim gerçi forumda war ama neyse. burdan tüm ZeN'cilere we diğer motor tutkunu arkadaşlara selamlar..
öncelikle siteye hoşgeldin motor sevdası sardıysa kaçarı yok alacaksın ama zn almayı ne kadar geciktirirsen o kadar fikir değiştirirsin ama 125 yerine en az bi 150cc ile başlamanı tavsiye ederim 2 kişi daha rahat gidersin
[COLOR="Red"][B]"Ne Günlere Kaldık Eyy Gazi Hünkar. Eşşek Vezir Olmuş Katır Hükümdar... "[/B][/COLOR]
-
04 Aralık 2008, 23:42
merhabalar
adım: adnan
matorsikletim: suzuki an 125
kan gurubu: 0 (rh+)
arnıza yeni katılılıyorum scooter sevmeyen ben şimdi sevdalısıyım
-
05 Aralık 2008, 14:56
hoşgeldin adnan katılımcı olman dileğiyle
scooter sevilmezmi yaw şahsen istanbul trafiğinde dur kalk larda yormuyo motor oldumu otomatik olsun. .
[COLOR="Red"][B]"Ne Günlere Kaldık Eyy Gazi Hünkar. Eşşek Vezir Olmuş Katır Hükümdar... "[/B][/COLOR]
-
06 Aralık 2008, 01:10
Hoş bulduk E-M-R-E konu bu olunca katılımcı paylaşımcı olmamak elde değil fırsat buldukça ( işten ve suzukiden) form da sizlerleyim her iki teker kulanıcısına mutlu kulanımlar dileğimle.
-
06 Aralık 2008, 01:42
adım emrah
izmir deyım
mondial 151 kullanıorum kazasız belasız herkeze .:D
-
06 Aralık 2008, 01:56
t.madde adlı üyeden alıntı
adım emrah
izmir deyım
mondial 151 kullanıorum kazasız belasız herkeze .:D
eyvallah hoş geldin aramıza yalnız havalar soğuk olunca topik te malum ölü oluyo . .
-
06 Aralık 2008, 02:21
E-M-R-E adlı üyeden alıntı
eyvallah hoş geldin aramıza yalnız havalar soğuk olunca topik te malum ölü oluyo . .
topik te malum ölü oluyo
pasa bune anlamadım k.bakma
-
06 Aralık 2008, 02:36
yani kimse girip yazmıyo özellikle scooter topic kimse girmiyo genel anlamda yine arkadaşlar var . .
-
06 Aralık 2008, 02:46
yani kimse girip yazmıyo özellikle scooter topic kimse girmiyo genel anlamda yine arkadaşlar var . .
ben her aksam gırıorum ama burda bı ınsanın acıgını yakalamak ısteyenler cok var demıolar yanı kardesım bu yanlıs (benım basıma geldı haklı cıktım cogu yazıda goruom yanlısını duzeltmıolar yardım etmıolar)
-
11 Aralık 2008, 18:09
t.madde adlı üyeden alıntı
ben her aksam gırıorum ama burda bı ınsanın acıgını yakalamak ısteyenler cok var demıolar yanı kardesım bu yanlıs (benım basıma geldı haklı cıktım cogu yazıda goruom yanlısını duzeltmıolar yardım etmıolar)
burda doğrular yazılmalı birazda o yüzden sorgulanıyo ben bi çok kez senin durumuna düştüm ama bunları yapanlar benim arkadaşlarım olduğu için pek koymuyo
tabi tanımadığın insanlar yapsa başaka ayrıca eleştiri alıyosan başarılısın demektir . . (istisnalar hariç)
-
13 Aralık 2008, 00:31
merhabalar,
ben henuz bir scooetr sahibi degilim.zaten bu yuzden bu foruma uye oldum. sizlerden marka model ve hersey hakkinda tavsiyelerinizi bekliyorum.
yakin zamanda scooter alacagim. "tum onaylar alindi";)
scooterimi cogunlukla kampus icinde kullanacagim. az tecrubem var. ve agir scooterlardan (agir motorsikletlerden genel olarak) korkuyorum
ama cok seviyorum ayni zamanda.
her turlu tavsiye benim icin harika olacaktir, simdiden tesekkurler.
-
13 Aralık 2008, 00:47
lilylove adlı üyeden alıntı
merhabalar,
ben henuz bir scooetr sahibi degilim.zaten bu yuzden bu foruma uye oldum. sizlerden marka model ve hersey hakkinda tavsiyelerinizi bekliyorum.
scooterimi cogunlukla kampus icinde kullanacagim. az tecrubem var. ve agir scooterlardan (agir motorsikletlerden genel olarak) korkuyorum
ben söylediğin ayarda suzuki an125 seviyorum, kendime alsam onu tercih ederdim..
-
13 Aralık 2008, 00:55
evet gerçekten benim için uygun bir alternatif. teşekkür ederim
-
13 Aralık 2008, 01:39
evet gerçekten benim için uygun bir alternatif. teşekkür ederim
rica ederim ne demek hemşeri sayılırız biraz hemşericilik yapayım dedim
-
14 Aralık 2008, 21:36
merhabalar,
aramıza hoş geldin emine katılıyorum suzuki an125 senin için en ideali hayaline kavuşman dileğiyle
-
14 Aralık 2008, 21:49
merhabalar;bende yeni katıldım aranıza...hiç motora binmedim...heyecenlıyım...istanbulda oturuyorum...sorum E tire M tire R tire E beye...
ben eti cin'i çok seviyorum,emin'ide seviyorum,mt'yide seviyorum,pizzayıda seviyorum,çiğ köfteye bayılıyorum....
bu durumda bana hangi marka ve model scooter önerirsiniz? teşekkür ederim...
-
14 Aralık 2008, 22:40
iyi akşamlar mt scooter bu topiği yeni gördüm ve gerçekten çok sevindim bende izmir çiğliden katılıyorum adım ferhat 21 yaşındayım asya 150t 19a kullanıcısıyım bi ay oldu. umarım güzel arkadaşlıklar güzel ortamlar çıkarabiliriz. herkese kazasız belasız günler geçirmeniz dileğiyle
Herkes Cennete Gitmek İstiyor Ama Kimse Ölmek İstemiyor :cat:
-
15 Aralık 2008, 00:20
aramıza hoş geldin
emine katılıyorum suzuki an125 senin için en ideali hayaline kavuşman dileğiyle
teşekkür ederim
honda today ve vespa lx icin ne dersiniz?
-
15 Aralık 2008, 01:39
Herkese merhabalar.Tatil dönüşü aktif olarak bilgisayarımın başındayım.Umarım herkes sevdikleriyle beraber güzel bir bayram geçirmiştir.Herkesin geçmiş bayramını kutlar daha nice bayramlarde hep beraber olmayı temenni ederim.Aranıza yeni katıldım, inşallah bundan sonra daha aktif şekilde sizlerle beraber oluruz.
İsim : Koray
Motorsiklet : Asya 150 T19A
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler