MT Scooter / Atom Karıncalar - Tanışma ve Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
ne zmndr yazmıyodum burda tekrar mrb herkese
yeni gelen arkadaşlar olmuş kısaca yazım tekrar
istanbul
emre
23
ayrıca istanbul yarın büyük buluşma unutma tüm MT dolmabahçe de 13:30 da
terörü lanetlicez şehitlerimiz için. . .
gelecek tüm arkadaşlar görüşelim . .
Reklamlar
-
bende gelmeyi çok isterdim ama yozgattayım çok uzak 150 cc motorla istanbul bulunmaz bu havada
-
herkese selam sonunda motorumu aldım.Grand dink istiyordum ama biraz tecrübe kazanayim diye şimdilik mondial 125 AZ aldım .Ama daha sevinemiyorum daha ehliyet sınavına çok var bu arada vespa akademinin eğitimine katıldım ondada şansıma sağnak yağmurluydu gecen hafta sırılsıklam bir eğitim oldu botların içine balık salsam kesin yüzerdi o derece yani 2 hafta sonra gene gidicem yağış yüzünden saatleri tutturamadık ama çok güzel bir eğitim veriyorlar
-
desparadox adlı üyeden alıntı
herkese selam sonunda motorumu aldım.Grand dink istiyordum ama biraz tecrübe kazanayim diye şimdilik mondial 125 AZ aldım .Ama daha sevinemiyorum daha ehliyet sınavına çok var
bu arada vespa akademinin eğitimine katıldım ondada şansıma sağnak yağmurluydu
gecen hafta sırılsıklam bir eğitim oldu botların içine balık salsam kesin yüzerdi o derece yani 2 hafta sonra gene gidicem yağış yüzünden saatleri tutturamadık ama çok güzel bir eğitim veriyorlar
hoş geldin hayırlı olsun motorun
-
kartezyenx adlı üyeden alıntı
bende gelmeyi çok isterdim ama yozgattayım çok uzak 150 cc motorla istanbul bulunmaz bu havada
başka organizasyonlarda buluşuruz inşallah yarın kaybettiğimiz abimizin
ailesine başsağlığına gidecekler ama ben müsait değilim karşıda bostancıda
buluşacaklar gitmek istersen duyurulardan bak. .
-
01 Kasım 2008, 01:22
meraba arkadaslar ben ahsan 9 senedır motor kullanıyorum ufaktan motor surmeye basladım sımdı bıraz buyuttum nexus 500 um var scooterların en hızlılarından dıyebılırım neyse bu sıtede arastırıyorumda bole ufak caplı tur duzenlemelerı avrmı dıye varsa arkadaslardan rıca edıyorum banada haber verılsın cok sevınırım.bu arada 29 ekımde sehıtlık komvoyuna katılan butun motorcu arkadaslarada tesekkur ederım cok guzel bı duzenlemeydı.....
-
03 Kasım 2008, 14:45
hoşgeldin hasan organizasyonda senin motoru gördüm ama senle tanışmak nasıp olmadı başka organizasyonlarda ben sana paslarım ayrıca topic çok bayıldı atomlar garaja çekildi herhalde nerde millet? parmak kaldırsın gelenler.
-
03 Kasım 2008, 15:03
waran bir...
I gOt a GaMe To Win...:bounce:
eskiden [COLOR="Red"]merter[/COLOR] vardı şimdi [COLOR="red"]fenerbahçe[/COLOR] var...
[B][COLOR="Red"]drift religion[/COLOR][/B]
-
03 Kasım 2008, 16:43
yok yok kesin ölü dönemdeyiz yazın topic böyle değildi cıvıl cıvıldı millet kayıplarda . .
-
06 Kasım 2008, 02:12
bende oradaydım..
2-3 Nexus ilişti gözüme ama..?
~ Bütün mesele yolda olmak... ~
-
07 Kasım 2008, 16:45
Merhabalar
Adım: Gökmen
Yaşım: 28
Yer: Sarıyer
Motorum: Gilera Runner 200 vxr
-
07 Kasım 2008, 17:05
hoşgeldin katılımcı olman dileğiyle aramızda iyi vakit geçirirsin umarım
çeşitli organizasyon ve geziler için forumları takip et duyurular da bulabilirsin. .
-
07 Kasım 2008, 17:18
-
14 Kasım 2008, 09:47
Slm
slm arkadaslar ben antalyadan ramazan lakabım noscu dur genelllıkler onu kullnaırım ısm nıyetıne 17 yasındayım okuorum wede staj goruorum meslegım kaportacılık we modıfıye uzerıne mondıal rf 150 mtrum war umarım ıı wakıt gecırırırm
-
14 Kasım 2008, 10:09
-
14 Kasım 2008, 11:48
by_001 adlı üyeden alıntı
noscu adlı üyeden alıntı
slm arkadaslar ben antalyadan ramazan lakabım noscu dur genelllıkler onu kullnaırım ısm nıyetıne 17 yasındayım okuorum wede staj goruorum meslegım kaportacılık we modıfıye uzerıne mondıal rf 150 mtrum war umarım ıı wakıt gecırırırm
crayzhasan adlı üyeden alıntı
meraba arkadaslar ben ahsan 9 senedır motor kullanıyorum ufaktan motor surmeye basladım sımdı bıraz buyuttum nexus 500 um var scooterların en hızlılarından dıyebılırım neyse bu sıtede arastırıyorumda bole ufak caplı tur duzenlemelerı avrmı dıye varsa arkadaslardan rıca edıyorum banada haber verılsın cok sevınırım.bu arada 29 ekımde sehıtlık komvoyuna katılan butun motorcu arkadaslarada tesekkur ederım cok guzel bı duzenlemeydı.....
ashitaka adlı üyeden alıntı
Merhabalar
Adım: Gökmen
Yaşım: 28
Yer: Sarıyer
Motorum: Gilera Runner 200 vxr
by001 -noscu -crayzhasan -ashitaka hoşgeldiniz arkadaşlar...
..İslam kadını dişiliğiyle değil, kişiliğiyle var olandır..
Gülün dikene katlanması, onu güzel kokulu yaptı. - Mevlâna Celâleddin-i Rûmî
-
14 Kasım 2008, 15:15
noscu adlı üyeden alıntı
hoş geldin kardeşim katılımcı olman dileğiyle . .
by_001 adlı üyeden alıntı
hoşgeldin katılımcı olman dileğiyle. .
-
22 Kasım 2008, 00:13
merhaba arkadaşlar ben daha yeniyim hatta yeninin yenisim ne motorum var rne de scooter ım:(( ama çok fazla hevesim var yeterli mi sizce?
ben yeni başlıcam hatta dediğim gibi yeninin yenisi :D nasıl başlamalıyım?nerden başlamalıyım?beni bilgilendirirseniz sevinirim...
-
24 Kasım 2008, 16:51
MKSKRYL adlı üyeden alıntı
merhaba arkadaşlar ben daha yeniyim hatta yeninin yenisim ne motorum var rne de scooter ım:(( ama çok fazla hevesim var yeterli mi sizce?
ben yeni başlıcam hatta dediğim gibi yeninin yenisi :D nasıl başlamalıyım?nerden başlamalıyım?beni bilgilendirirseniz sevinirim...
hoşgeldin öncelikle foruma takıl gir çık araştır bakalım nelerden hoşlanıcaksın !
kimisi scooter kimisi vitesli ya da chopperi, nacked, cross, race v.s. tarzını belirlersin mrk etme ama yeni başlıcağın için en önemlisi düşük cc den başlaman zira yüksek cc ler tehlikeli olabilir aksi taktirde . .
[COLOR="Red"][B]"Ne Günlere Kaldık Eyy Gazi Hünkar. Eşşek Vezir Olmuş Katır Hükümdar... "[/B][/COLOR]
-
24 Kasım 2008, 20:36
merhaba arkadaşlar ben bu sitede yeni sayılırım1-2 haftadır forumda ilgimi çeken yerleri takip ediyorum daha doğrusu mondial 125 ZN sewdası başladıından beri bu sitede takılıyorum diyebilirim bu yaz kısmetse ZeNimi almak istiyorum. bana başlangıç olarak neler önerirsiniz ? ayrıca tercih ettiğim motor hakkında görüşlerinizide görmek isterim gerçi forumda war ama neyse. burdan tüm ZeN'cilere we diğer motor tutkunu arkadaşlara selamlar..
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler