Merhabalar arkadaşlar
Bu da bizim ufaklık :
Benim işimi en çok gören motorum. Küçüktür,görenler pek kâle almaz ama marifetleri büyüktür.
Merhabalar arkadaşlar
Bu da bizim ufaklık :
Benim işimi en çok gören motorum. Küçüktür,görenler pek kâle almaz ama marifetleri büyüktür.
Atın iyisi alayda,kabın iyisi kalayda belli olur.
vespa est le scooter le plus diffuse dans le monde.
SEN BENI DINLEMIYORUSUN KIBAK BAKAYIM BEN FREN TUTMUYOR DIYE BŞİ DEDİMMİ.DİKKAT ET FREN LAMBAN YANMAZ ARKADAN GECIRIRLER (ALLAH KORUSUN) ANLAMINDA SOLEDIM FREN MÜŞÜRÜ DEVREYE GIRMEDGINDEN MOTOR ATEŞLEME YAPMAZ AMA ON FRENDE CALIŞIR.
Asm Bu Motoru Cok övdüler Ama Bı Denemek Nasıp Olmadı.
Küçük Ama Kaslı Bişiye Benzıo.
slm bn suat boludan 151 rs em var çok memnunum nassınız?
dragger dostum sahıbınde 1 tane var aerox r yazmıs r degıl ama cok temız scooturkten bırı yanlız motorun km orjınal olacagını nasıl anlıcam ama allah var abımız aerox a cok ıyı bakmıs sıfır gıbı duruyo bı de te nazıllıden oraya gıdecem yol parası donuste yakacagım benzın ustume alma 3.500 bulur gıbıme gelıyo gonlumde pıs aerox a kayıyo gecen bı maxı scooter ısı vardı yar olmadı zaten
hastayım şuna ya
sağlığa en zararlı şeyse yaşamak
ApAcHe istemdışı teker yapan tek motor:queen:
bws aşkı bitmerz 16000 km mazii unutulmaz nazilli 09
burak kerem (06bluedragger) de aeroxunu satıyor birde ona bak istersen
Ölümüm vatanım için olacaksa,Topragimda BORDO-MAVI güller acacaksa,
Fatiha'dan sonra Trabzonspor Marşı okunacaksa,Mezar taşımda TRABZONLU dogdu TRABZONLU öldü yazacaksa,Varsin böyle ölüm hoşgelsin....
herkese merhabalar arkadaşlar...ben marmaristen ahmet.benim de benimle birlikte mezara gidecek vespa'm var.ördek yeşili 150 lik.aranızda olmak güzel
Ahmet ERTÜRK
SUZUKI INTRUDER VL-800
Marmaris
[QUOTE=lord61;1221878]burak kerem (06bluedragger) de aeroxunu satıyor birde ona bak istersen[/QUOTE
sagol dostum bılgı ıcın ancak bws m guzel sadece jant ınc buyutmem gerek
sağlığa en zararlı şeyse yaşamak
ApAcHe istemdışı teker yapan tek motor:queen:
bws aşkı bitmerz 16000 km mazii unutulmaz nazilli 09
höyt noluyo burda (: bayağdır uğrayamıyorum bu bölüme nası gidiyoruz atom karıncaları ?
**Bianchi falcon 125cc-Yamaha ybr125-Honda nx4 falcon-cbf 250-honda cg es-suzuki an 125-kymco agility-kymco activ 110-tw shenke 150-honda cbf150** \\@2007-2010
pardon ya yanlışlık olmuşş...önerilerini dikkate aldım bu hafta servise bırakacam bi kaç ufak çizikler ve kırıklar oldu motorda...pazar sabahı urlaya gidecektim motoru çalıştırdım yan ayaklıkta bıraktım hafif yokuştu motor devrildi.hemen kaldır dım ama biraz benzin aktı bikaç çizik arka frenkolu kırıldı yuvarlak yeri..marşa bastım tekrar çalışmadı çok korktum bişey oldu diye...sabahın köründe herkes yatıyor..bi kaçdefa daha denedim çalıştı..tekrar yola çıktım...geçen hafta bi soğukluk vartı binmicem demiştim..demek ki bişey olacakmış..urlaya gittim..dönüşte feribotla karşıyakaya geridöndüm....
Arkadaşlar herkese selam. İsmim Gökhan. Adana'da yaşıyorum 4 senedir. Aslen İzmir Göztepeliyim. Evliyim 2 kızım var. 39 yaşındayım. Mesleğim doktorluk...Adli tıp uzmanıyım. 5 ay önce Yamaha Cygnus RS 125 almıştım. Ki bu benim bu yaşa kadarki ilk motorum oldu. Honda'nın Güvenli Sürüş 1 kursuna gittim. 1000 km. oldu Yamaha Cygnus ile. Aralık gibi Silverwing 600 ya da Burgman 650 alacağım. Bu ikisinden biri olacağı kesin. Ama hangisi? Karar almamda yardımcı olursanız sevinirim. Görüşmek üzere.
merhaba herkeze
İsim:Tahsin NARİN
İl:İZMİR
İlçe:Balçova
Motor Markası:Yellowrock windy 125
Adım : Onur
Yaşım : 23
İkametim : ANKARA / MAMAK
Motosikletim : Mondial 151
K.Grubum : 0 Rh (-)
Kazasız belasız cezasız ;)
Adım:Korhan Özcan
Yaşım:16
Scooter:Mondıal 151 RS
gerçekten gereken bir toplanmaydı emeği geçen herkeze teşekkür ederim.
4 Teker Bedenimi 2 Teker Ruhumu Taşır...!:cat:
slm ben eren,ist atakoyden.eskıden honda beat kullanıcısıydım.suanda yenı bır motor almayı dusunuyorum.tabi sizlerin yardımıyla
herkese merhaba,
Adım : Hande
Yaşım : 25
İkametim : İstanbul
Motosikletim : Piaggio Fly 100
Yeni piaggio fly 100 aldim ama biraz pismanim. Cok yavas gidiyor :( anayollara cikilabilecek gibi degil. Sanirim bir kac sonra yenileyecegim...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)