MT Scooter / Atom Karıncalar - Tanışma ve Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
02 Temmuz 2008, 02:55
1034km deyim bugün motoru elimden kaçırdım hemde durduğum yerde
elim gazda kaldı ben yandaydım ve sola düştü, yaklaşık 2 saat kendime
gelemedim kız arkadaşımla bile tartıştım "ne olcak alttarafı bi çizik" dedi
ama üst tarafı da çizik aga evlat oluyo bi yerde koyuyo be abi içim acıdı
gözümün önünde düştü ya, borca battım zaten ama değiştiricem tüm çizilen
parçalarını zoruma gidiyo böyle binmek. .
Reklamlar
-
02 Temmuz 2008, 10:25
geçmiş olsun king ALLAH tan bişeyin yok....tabiki hepimizin motoru değerli kendimiz için bazımız kızımız diye sever bazımız oğlumuz diye severiz ama önmeli olan cana gelmesin king motorun parçası elbet bulunur ama insanın parçasının telefisi olmaz...kalp kırma boşuna kardeşim....olabilir gaz takılmıştır fren tutmaz ama önce can...neden hep motosiklet sitelerinde önce güvenlik dsiyoruz...kaliteli kask diyoruz....hepsi kendimiz için...benim motorum bugün var yarın yok...bugün honda yarın yamaha bu gelip geçer....ama can gittimi gelmez...kalp kırıldımı düzelmez....tekrar geçmiş olsun....
[COLOR="black"][COLOR="Red"]facebook-mt antalya sizde katılın----group317122@hotmail.com[/COLOR][/COLOR]:cat:
-
02 Temmuz 2008, 23:44
::139:: [I][B][COLOR="DarkRed"]Burak Murat[/COLOR][/B][/I]
-
02 Temmuz 2008, 23:55
gezgin290 adlı üyeden alıntı
geçmiş olsun king ALLAH tan bişeyin yok....tabiki hepimizin motoru değerli kendimiz için bazımız kızımız diye sever bazımız oğlumuz diye severiz ama önmeli olan cana gelmesin king motorun parçası elbet bulunur ama insanın parçasının telefisi olmaz...kalp kırma boşuna kardeşim....olabilir gaz takılmıştır fren tutmaz ama önce can...neden hep motosiklet sitelerinde önce güvenlik dsiyoruz...kaliteli kask diyoruz....hepsi kendimiz için...benim motorum bugün var yarın yok...bugün honda yarın yamaha bu gelip geçer....ama can gittimi gelmez...kalp kırıldımı düzelmez....tekrar geçmiş olsun....
sağol kardeşim ya bi anlık olay işte neyseki yedek parça sıkıntısı yok
.. aynen serviste yenilicem en kısa zamanda . .
-
03 Temmuz 2008, 10:02
showdownKing adlı üyeden alıntı
sağol kardeşim ya bi anlık olay işte neyseki yedek parça sıkıntısı yok
.. aynen serviste yenilicem en kısa zamanda . .
hadi geçmiş olsun tekrar o anki sinirine yenik düşmüşsün...
[COLOR="black"][COLOR="Red"]facebook-mt antalya sizde katılın----group317122@hotmail.com[/COLOR][/COLOR]:cat:
-
04 Temmuz 2008, 20:38
nerdesiniz millet sezon finalini yaptıkta haberimiz mi yok atom karıncalar öksüzmü kaldı yoksa....topic böle boşmu kalacaktı be......
-
04 Temmuz 2008, 20:42
B.m.O,Runner 200 cc 5 Lt'mi yakıyor yuh benim nexus 500 cc 4,5 yakıyor enjeksiyonlu diye heralde..
-
05 Temmuz 2008, 20:50
-
05 Temmuz 2008, 21:10
beyler 2004 hussar alınırmı tavsiye edermisiniz? 18 binde
İKİTEKER hastalığında tedaviyi bünyem kabul etmiyor
-
05 Temmuz 2008, 21:32
Merhabalar
Adım : Oğuz Öztürk
Yaşım : 29
İkametim : Ankara / Çankaya
Motosikletim : 2003 Aprilia Scarabeo 500
K.Grubum : 0 Rh (+)
-
05 Temmuz 2008, 22:08
slm bende çarşamba günü motoruma kavuşuyorum rokko 150 alıyom iyimidir sizce sorun çıkarırmı bana
-
05 Temmuz 2008, 23:47
-
06 Temmuz 2008, 18:29
-
07 Temmuz 2008, 02:23
18binde motoru alıp daha kaç km yapacaksın ?
sonuçta çin malı bu motorların bi ömrü var? bence iii bi serviste
sorsan daha iyi olur en yararlı bilgiyi orda elde edebilirsin. .
-
07 Temmuz 2008, 09:55
celıl ybr adlı üyeden alıntı
benim soru kaynamış
beyler 2004 hussar alınırmı tavsiye edermisiniz? 18 binde
alırsan 2004 al bence diğerleri iyi değil bendede var 2004 model aldığımda 18000 di şimdi 24000 ama hiç yolda bırakmadı beni şeytan kulağına valla...fiyatı ne bu arada...
18binde motoru alıp daha kaç km yapacaksın ?
sonuçta çin malı bu motorların bi ömrü var? bence iii bi serviste
sorsan daha iyi olur en yararlı bilgiyi orda elde edebilirsin. .
bu arada 2004 ler çin malı değil bunuda söyliyim çin malı piyasaya girmeden çıktı bu motor kombassanın kendi üretimi bu 2004 ler ama diğerlerini bilemem...düşünsene 2005-2006 varken ben neden 2004 aldım.....
-
07 Temmuz 2008, 10:08
fiyatı 750 ytl mavi renk temiz kullanılmışa benziyo
İKİTEKER hastalığında tedaviyi bünyem kabul etmiyor
-
07 Temmuz 2008, 10:12
apextr adlı üyeden alıntı
Merhabalar
Adım : Oğuz Öztürk
Yaşım : 29
İkametim : Ankara / Çankaya
Motosikletim : 2003 Aprilia Scarabeo 500
K.Grubum : 0 Rh (+)
hoşgeldin aramıza kalıcı ve katılımcı olman dileği ile
celıl ybr adlı üyeden alıntı
fiyatı 750 ytl mavi renk temiz kullanılmışa benziyo
resmi varmı celil eğer koyarsan resmini falan daha iyi yardımcı olabiiliriz.
Korhanx9 adlı üyeden alıntı
harika bir karınca bu ALLAH kaza bela vermesin.tekerin düz bazssın,taş gelmesin...
doublenos adlı üyeden alıntı
slm bende çarşamba günü motoruma kavuşuyorum rokko 150 alıyom iyimidir sizce sorun çıkarırmı bana
almışsın artık.....hayırılı olsun bu kadar korkmayın abi sorun çıkarırmı diye ya bi motordan elbette bujisi islenir hava filtresi tıkanır...karbiratörüne pislik kaçmış... olabilir sorun çıkarmayan motor yoktur ...bu motor o kadarda alt standartta değil...gözün korkmasın iyi bir tercih ALLAH kaza bela vermesin...tekerin düz basssın,taş değmesin,yolun açık olsun.....
bu motorlar mondialin en hoşuma giden modeli...gerçekten göze hitap ediyo ve performansıda iyi diye biliyorum....
-
07 Temmuz 2008, 18:09
eyvallah gezgin ama ben bu ufaklığa aşığım be aga .. .
gözümden sakınır oldum valla. .
-
07 Temmuz 2008, 21:09
eyvallah gezgin ama ben bu ufaklığa aşığım be aga .. .
gözümden sakınır oldum valla. .
iyi bak ozman ona sakın ihmal etme....gerçekten güsel motor artık motor ayrımı yhapmıyorum çin malı v.s malı diye bu iki teker aşkı ne olursa olsun ama yeterki kendimizin olsun....
antalya lı arkadaşlar duyduk duymadık demeyin analya mt yarın buluşuyor.yani 09/070/2008 tarihinde akşam saat 9 da seleklerin önünde toplanıp çaybahçesine gidicez herkesin haberi olsun.....lütfen iştirak etmeye çalışın..duyanlar duymayanlara söylesin çok büyük mazereti olmayan arkadaşlar lütfen gelsinler....çok rica ediyorum.....sadece yarım saat 45 dk vaktinizi alıcaz.....isteyen istediğiyle gelebilir....ama gelin lütfen....
-
11 Temmuz 2008, 10:17
atom karıncalar nasılsınız beyler kaç gündür ciddi problemlerim vardı doğrudürüst uğrayamıyordum herkese selamlar kazasız belasız bol km ler dilerim..
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler