motosikletlerde 50cc ye kadar b sınıfı yeterli..
50cc den fazlası için a2 şart..
a1 sınıfı ehliyet sadece motorlubisiklet içindir..(artık a1 kullanılmıyor)
a2 sınıfı ehliyet tüm motosikletleri kapsıyor..(zaten nere gidersen git hep a2 kullanılıyor)
motosikletlerde 50cc ye kadar b sınıfı yeterli..
50cc den fazlası için a2 şart..
a1 sınıfı ehliyet sadece motorlubisiklet içindir..(artık a1 kullanılmıyor)
a2 sınıfı ehliyet tüm motosikletleri kapsıyor..(zaten nere gidersen git hep a2 kullanılıyor)
slm hertkese hem yeni üye hemde yeni motor sahibiyim
adım: emre
motorum: ZC 150
hadi ordan yalancı..
aramıza hoş geldin kardeş kalıcı katılımcı olman dileği ile tekerin düz bassın b arada 150zc hayırlı olsun..
hehe bende görmedim hayali ihracatı duydum da hayali lokumu yeni duyuyorum..
bugün aerox km teli kopardı haydaaa gittim 10 ytl ye yenisini alıp taktım..
şeffaf stop taktım görün tü 10 numara oldu.. şimdi arkadan daha farkedilir oldum..
abi daha sanal lokumlar çıkmadı...siparş verdimde ama cidden bi ara kimse girmedi topiğe ne oldu anlamadım.....hatta yazdım millet nerdesiniz ya diye belki milletin işi vardı abi....
abi motorun kuyruğunu bi doğrultta kopmasın artık......
[COLOR="black"][COLOR="Red"]facebook-mt antalya sizde katılın----group317122@hotmail.com[/COLOR][/COLOR]:cat:
olm benim katana nın kuyruğunu 50 kişi doğrulttu bi sen kaldın..
kısa bi aradan sonra hepinize merhaba arkadaşlar
dün gece saat 1.15 de kaza yaptım
şöyle oldu bende ara sokaktan gidiyodum diğer sürücüde bi arasokaktan geliyodu yolun birleştiği yerde güm kafa kafa girdik sayılır karşı tarafa ta gece karanlıkdan pek göremedim bisan pasifik tarzı bi motosiklet vardı grenaj egzos pert benim kinde allaha şükür çizik yok yanlız giderken moor sola atıyo direksiyonu sanırım maşa dönmüş
diğer sürücü polis gelmeden kaldıralım dedi iyi dedim kaldırdık nasıl olacak bu motor şimdi dedi
bak dedim kafa kafay girdik ikimizde suçluyuz çağıralım polisi halletsin dedim sanırım ehliyeti yoktu geçiştirdi bende parçaların ücretini karşılamam dedim bakalım bws ne çıkarcak bana
gene şaslıymışım fena düştük allah tan motorumda bişi yok bws m artık benim kardeşim gibi oldu düştü ya kendi acımdan çok onu düşünüyorum
herkeze kazasız sürüşler
sağlığa en zararlı şeyse yaşamak
ApAcHe istemdışı teker yapan tek motor:queen:
bws aşkı bitmerz 16000 km mazii unutulmaz nazilli 09
geçmiş olsun kardeş motor yapılır cana geleceğine mala gelsin
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar. Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar. :bounce:
burakcım büyük geçmiş olsun ALLAH beterinden saklasın herkes kendi zararını karşılasın zati sen gider ramzeyin parcasını alır takarsın ucuza gelir..
geçmiş olsun ! çok dikkatli olsakta arabalarda bazen kıllık yapıyo ama yinede
bizim uyanık olmamız lazım Allah beterinden saklasın.
dragger sagol kardeşim
benim motorda çizik yok zati grenajlarda falan servise götürdüm pazartesi ön takım inecek ya maşa yada amortisör yamulmuş olabilir dedi
benim anladığım kadar diskin balata eğimiş hafif 20 ila 90 lira arasında değişebilir dedi hasar fren balatasından ise orji değiştircem
teşekkür ederim
showdown sağolasın
her keze kazasız belasız sürüşler
sağlığa en zararlı şeyse yaşamak
ApAcHe istemdışı teker yapan tek motor:queen:
bws aşkı bitmerz 16000 km mazii unutulmaz nazilli 09
emre hoşgeldin aramıza kalıcı olman dileği ile
burakçım geçmiş olsun ALLAH tan canına gelmemiş çok geçmiş olsun...
aranızda hallettiğinize çok sevindim...polisi karıştırsanız bir dünya tefferruat bölesi hayırlı olur inş...tekrar geçmiş olsun...
[COLOR="black"][COLOR="Red"]facebook-mt antalya sizde katılın----group317122@hotmail.com[/COLOR][/COLOR]:cat:
kerem su seffaf stopun resmini koysana bizde gorek
hıı güüzell kerem şık olmuş orji ymahamı bu yoksa uydurdunmu bu stop bi yerden tanıdık geliyo ama
tnt adında bi marka ile tıpa tıp aynı ama bu kanuni speedy arka stop u..
orjinal gibi oldu bu akşam karanlıkta deneme fırsatım oldu göz alacak kadar aydınlatıyor..
Bendede 2 zamanlı 100cc scooter var. 5000 küsür km'de (orjinal kilometresi)
Ara sıra burayada bir şeyler yazarız herkese merhaba.
Bir 4 silindirlilere, Birde 2 zamanlılara hastayım.
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)