önce scooterı al sonra gel kardeş
önce scooterı al sonra gel kardeş
müracat için kendini tanıtma mesajı yazıyon sonra hoşuna giden japon malı bi scooter alıyon keyfine bakıyon hoş geldin..
burak sym çok hoş olmuş..
benim motorun fotolarında boya değişikliği yapabilirmisin..
scooter alıyorsan japon yada italyan al ama MADE İN JAPAN derim ;)
Yamahaşk 😍
muracat kabul edilmiştir kalıcı katılımcı olmanı dilerim topğimizi boş bırakma..
aslında japon yada bi baskası fark etmez sadece adam gibi bi motorun olsun isterim..
yeni katılanlar hoşgelmiş uzunca süredir uzun yol yapmaktan uğruyamadım
tekrar katılan arkadaşlar hoşgeldiniz
sağlığa en zararlı şeyse yaşamak
ApAcHe istemdışı teker yapan tek motor:queen:
bws aşkı bitmerz 16000 km mazii unutulmaz nazilli 09
Ben de katılmak istiyorum.Honda Dylan'ım var
oww kardeş gel gel sende katıl kalıcı ve katılımcı olman dileğiyle hoşgeldin
Yamahaşk 😍
Hoşbuldum BWSTÜRK.Elimden geldiğince katılmaya çalışacağım
yeni gelen arkadşlar hepiniz hoş geldiniz.
bu arada logo sadece atom karıncanın üstünde mt mi yazaak yanına bi ufak scooter yapıştıralım bari motorda görünsün olmazmı?
bu arada motorumu boyadım benim çok hoşuma gitti.tabi çıkma grenajlarda hasar baya var o yüzden kapatmak için baya uğraştım. belli oluyor ama olsun adı üstünde çıkma grenaj fotolarını en yakın zamnada koyucam arkadaşlar.....
[COLOR="black"][COLOR="Red"]facebook-mt antalya sizde katılın----group317122@hotmail.com[/COLOR][/COLOR]:cat:
hayırlı olsun kardes
ARKADAŞLAR BWS 100 ümün kayışı koptu ucuz ve kaliteli kayış almak istiyorum neler önerirsiniz?
Yamahaşk 😍
sakın kaliteden sasma
kıytırık bi kayış alacan 1 ay dayanacak
git bitane kevlar al 60 ytl
aklımdada o vardı :D neyse msn adresini ekledim kabul et;)
Yamahaşk 😍
scooter süren atom karınca olsa scooterin üzerinde mtnin logosu olsa yada karıncanın kafasındaki kask mt logosundaki kask olsun nasıl olur
gezgin yeni resimleri koyda gorelum bakalum nasii
bws kerem doğru dyor ben paraya kıydım aldım 20 ytlye 5 ay oldu yine değişecek gibi
Ölümüm vatanım için olacaksa,Topragimda BORDO-MAVI güller acacaksa,
Fatiha'dan sonra Trabzonspor Marşı okunacaksa,Mezar taşımda TRABZONLU dogdu TRABZONLU öldü yazacaksa,Varsin böyle ölüm hoşgelsin....
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)