tolga abi hoşgeldin topiğimize kazasız bol km ler dilerim izmir çiğlide askerlik yaptım aliağada amcamlar var huzur dolu çok sakin bir yer orası izmire selamlar..
Hoşgeldiniz Arkadaşlar düzgünce birşeyler yapalım öss den sonra siteye olan yoğunluk artacaktır eminim ve genci orta yaşlısı herkes biraz daha rahat olacaktır düzgünce birşeyler yapalım toplanalım vs..Bizde sesimizi duyuralım????
Yamahaşk 😍
Ersin
İstanbul 1.Levent
yaş 24
Kymco agility 125
ersin aramıza hoşgeldin topici boş bırakmıyalım kazasız belasız bol km ler dilerim..
baştan demiştim öncelikle her ilde ayrı ayrı sonra tüm mt scooter olarak toplanacağız si yeterki kendi ilinizdekilerle bi buluşma ayarlayın tanışın kaynaşın sonra topluca buluşuruz..
atom karıncalara sesleniyorum bende sizdenim beyler
tanışma topiğine bi göz atarsanız tanışalım
celal hoş geldin kalıcı olmanı isterim activa ile kazasız bol km ler dilerim..
abla hoşgeldi aramıza
burak hoşgeldin aramıza...
tolga abi aramıza hoşgeldin daimi olman dileğimle...
ersin hoşgeldin aramıza
beyler bu arada herkese soruyorum harici devir saati nasıl ve nereye bağlanıyor?bilgisi olan varmı?
[COLOR="black"][COLOR="Red"]facebook-mt antalya sizde katılın----group317122@hotmail.com[/COLOR][/COLOR]:cat:
Atom karıncalardan Sakarya Motosiklet Festivaline Gelen Arkadaş Var mı ?Yolllarda scooter görüyorum fakat atom karınca olduğunu nasıl anlayabilirim değil mi ama
..İslam kadını dişiliğiyle değil, kişiliğiyle var olandır..
Gülün dikene katlanması, onu güzel kokulu yaptı. - Mevlâna Celâleddin-i Rûmî
atom karınca yeni bir oluşum tasarslan kardeşim tanınma işinide halledecez az kaldı çalışmalrımız sürüyor stiker filan hallederiz..
Ölümüm vatanım için olacaksa,Topragimda BORDO-MAVI güller acacaksa,
Fatiha'dan sonra Trabzonspor Marşı okunacaksa,Mezar taşımda TRABZONLU dogdu TRABZONLU öldü yazacaksa,Varsin böyle ölüm hoşgelsin....
lordum şu logoyu bi seçelim ona göre bi örnek yaptırsak atom karıncamı olacak, resimmi, yoksa en baş sayfadaki siyah beyaz scooter resmimi olacak amblem belli olsa hemen yaptırcazda daha ortada karar verilmiş bir amblem yok
[COLOR="black"][COLOR="Red"]facebook-mt antalya sizde katılın----group317122@hotmail.com[/COLOR][/COLOR]:cat:
aramızda grafiker logo ustası arkadaşlar yokmu yaw bir yardım istesek alternatif sunsalar
Ölümüm vatanım için olacaksa,Topragimda BORDO-MAVI güller acacaksa,
Fatiha'dan sonra Trabzonspor Marşı okunacaksa,Mezar taşımda TRABZONLU dogdu TRABZONLU öldü yazacaksa,Varsin böyle ölüm hoşgelsin....
bende sticker istiyom ama şu an bişiler yapamam
ben derimki atom karınca fotosunun göğsüne MT yazlım
reklamcının birine yaptıralım
ne dersiniz
Buda BeniM Atom Karıncam
Buda Benim atom karıncanın dahada atomlastıgı an tamamen can sıkıntısından yaptım paylasmak ıstedım
cbr1000rr mix vs150
burak canın sıkılırsa şu benim activayı da bi değiştiri ver bea
süper olmuş valla
arkadaşlar hayırlı olsun sayfanız bende atom karıncalar gurubuna katılmak istiyorum müracat için ne gerekiyor yakın zamanda bende scooter'alıyorum
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)