MT Scooter / Atom Karıncalar - Tanışma ve Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
26 Mayıs 2008, 16:28
[COLOR="black"][COLOR="Red"]facebook-mt antalya sizde katılın----group317122@hotmail.com[/COLOR][/COLOR]:cat:
Reklamlar
-
26 Mayıs 2008, 16:41
ben benim motorun neden fazla yaktığını buldum arkadaşlar benzin hortumu çatlamış...ondan çok yakıyomuşbaktım motordan benzin kokusu gelio eğildim baktım benzin akıyor,çıkardım takımı pense tornavide lokma takımı başladım sökmeye çatlak olan kısmı kestim yerine yeniden taktım...motor permonsı arttı gibi acaba o çatlaktan hava alınca motora zararı oluymuydu...bir bilgisi olan varmı...bide siboplara giden bir ufak hortum vardı hava hortumu gibi bişey oda çatlaktı onuda sağlamladım...acaba bunların performansa bir etkisi varmı bilen var mı?[/QUOTE]
iyi yapmışın abi performansı biraz kullan anlarsın eski haline göre ama tamirden sonra biraz artmıştır çünkü benzin borusundan da hava alınca performans düşer tahminim
sağlığa en zararlı şeyse yaşamak
ApAcHe istemdışı teker yapan tek motor:queen:
bws aşkı bitmerz 16000 km mazii unutulmaz nazilli 09
-
26 Mayıs 2008, 16:46
sağol burakçım anlmadığım için sordum normalde benzin hava aldımı motorda bi aksaklık oluyo ama şimdi motorda kasma yok yağ gibi gidiyo motor hayret ettim.... gerçekten...benim hfta sonu motoıru söküp şu hortumlara adam gibi bakmam lazım şimdilik idareten yaptım sağlam oldu ama yinede bakmak lazım ince ince tekrar sağol burak....
[COLOR="black"][COLOR="Red"]facebook-mt antalya sizde katılın----group317122@hotmail.com[/COLOR][/COLOR]:cat:
-
26 Mayıs 2008, 17:43
önemli değil abi naptık
ben daha gecen 2 hafta önce söktüm motoru komple filtresiniz temizledim yağ hortumlarını değiştirdim yağ tozu çok çekiyo bi güzel iç dış yıkadım pek bi parlıyı verdi
sağlığa en zararlı şeyse yaşamak
ApAcHe istemdışı teker yapan tek motor:queen:
bws aşkı bitmerz 16000 km mazii unutulmaz nazilli 09
-
26 Mayıs 2008, 18:32
mrblar
şaban
yas 17
ankara/şkoçhisar
"rialli fiery 150cc"
(ßLUESTAR)
-
26 Mayıs 2008, 19:45
TR06SES63 adlı üyeden alıntı
mrblar
şaban
yas 17
ankara/şkoçhisar
"rialli fiery 150cc"
(ßLUESTAR)
hoşgeldin şaban aramıza şeref verdin.......
-
26 Mayıs 2008, 20:36
slm yeni katılımcı:)
Yasin
Kdky / İstanbul
34 yaş
SYM GTS 250
yeni katıldım foruma. beraber gezebilecek arkadaşlarla tanışmak isterim..
-
26 Mayıs 2008, 20:38
yasin abi hoş geldin aramıza aktif olmanı dileriz
Ölümüm vatanım için olacaksa,Topragimda
BORDO-
MAVI güller acacaksa,
Fatiha'dan sonra
Trabzonspor Marşı okunacaksa,Mezar taşımda
TRABZONLU dogdu
TRABZONLU öldü yazacaksa,Varsin böyle ölüm hoşgelsin
....
-
26 Mayıs 2008, 20:40
yasin74 adlı üyeden alıntı
Yasin
Kdky / İstanbul
34 yaş
SYM GTS 250
Hoşgeldin Yasin............
..İslam kadını dişiliğiyle değil, kişiliğiyle var olandır..
Gülün dikene katlanması, onu güzel kokulu yaptı. - Mevlâna Celâleddin-i Rûmî
-
26 Mayıs 2008, 20:53
selamın aleykum
ben ufuk
suzuki :burgman 400 var 600 abs almayı planlıom 22 milyara D: zuhaa cok saglam suzukıler cekıs desen korkutur adamı diger scooter kullananlar fark ederler cekıs hızını frenını fılen cok saglam
son gaza kadar verdım hayatım bir fılm şeridi gıbı gozlerımın onunden gectı 1 anlık :D
babamlara solemeyın he ! dikkatlı kullan dıor lar :d
-
27 Mayıs 2008, 00:08
yasin74 adlı üyeden alıntı
Yasin
Kdky / İstanbul
34 yaş
SYM GTS 250
yasin abi hoşgeldin...
scavenger adlı üyeden alıntı
selamın aleykum
ben ufuk
suzuki :burgman 400 var 600 abs almayı planlıom 22 milyara D: zuhaa cok saglam suzukıler cekıs desen korkutur adamı diger scooter kullananlar fark ederler cekıs hızını frenını fılen cok saglam
son gaza kadar verdım hayatım bir fılm şeridi gıbı gozlerımın onunden gectı 1 anlık :D
babamlara solemeyın he ! dikkatlı kullan dıor lar :d
ufuk hoşgeldin aramıza kalıcı olman dileğiyle .....inş istediğn atom karıncayı alırsın...
-
27 Mayıs 2008, 00:09
ya topağa iyiki bi uğramadık neyse gelenler hoşgelmişler basımızın üstünde yerleri var..
fatih hortumları hallettiğin çok iyi olmuş istersen bende yedeği var verebilirim ayrıca bikac parca filende var yardımcı olurum hussar konusunda..
-
27 Mayıs 2008, 09:50
sağol abi hallettim ne gibi parçalar var sende belki lazım olan bişi var bu ararda buz motora gittim lastikler kaliteli gerçekten tabi fiyatıda iyi ama olsun bir kere almayı düşünüyorum...sağlam olsun....
-
27 Mayıs 2008, 19:58
BWS BWS(CROSS) YAPACAĞIM ARKADAŞLAR AZ KALDI
Burak kankaa 1978 model mx buldum bi tane 500 ytl deli bişi
-
27 Mayıs 2008, 22:07
!KuZGuN! nerelerde yaaa, cumartesi çevre yolunda karıncasının anahtarını alacaktım
-
27 Mayıs 2008, 22:12
buda yeni makinam
-
28 Mayıs 2008, 00:04
gezgin290 adlı üyeden alıntı
sağol abi hallettim ne gibi parçalar var sende belki lazım olan bişi var bu ararda buz motora gittim lastikler kaliteli gerçekten tabi fiyatıda iyi ama olsun bir kere almayı düşünüyorum...sağlam olsun....
kullanılmış kayış kullanılmış debriyaj ve arka çanakarka far ve yuvası egzantrik varyatör kapagı keçesi filen lazım olana verecem para filen istemez zaten sıfırı kac para ki kanuni çok ucuz sadece lazım olan istesin..
BWSTÜRK adlı üyeden alıntı
BWS BWS(CROSS) YAPACAĞIM ARKADAŞLAR
AZ KALDI
Burak kankaa 1978 model mx buldum bi tane 500 ytl deli bişi
krossu bws iile mi yapacan yoksa mx ile mi??
bende kross alıcaktım vazgectim..
Bin9yüz85 adlı üyeden alıntı
!KuZGuN! nerelerde yaaa, cumartesi çevre yolunda
karıncasının anahtarını alacaktım
örtmenim bi ihtimal işi çıkmıştır yada nete giremiyordur benim aeroxla kapışalım 100cc yarın yada en geç hafta sonu alıyorum aerox u bana dua edinde husarı bir an önce satayım..
CBA adlı üyeden alıntı
buda yeni makinam
amca senin moturda ne gozelmiş yav hayırlı olsun grenajın asvalt yüzü görmesin tekerin düz bassın kazasız belasız binersin..
-
28 Mayıs 2008, 03:41
06bluedragger adlı üyeden alıntı
örtmenim bi ihtimal işi çıkmıştır yada nete giremiyordur benim aeroxla kapışalım 100cc yarın yada en geç hafta sonu alıyorum aerox u bana dua edinde husarı bir an önce satayım..
Büyük ihtimalle öyledir, her şey gönlünce olsun
-
28 Mayıs 2008, 09:24
sağolasın örtmenim inş bu hafta alırım aerox u..
-
28 Mayıs 2008, 09:57
kerem hafta sonu otoru dağıtıyorum bir aksilik çıkmazssa eski grenajları boyayıp bide motorun ışık sistemini yapmayı düşünüyorum...inş bu hafta sonu yaparım bir aksilik çıkmazssa motoru yapınca resimlerini kyucam arkadaşlar bu arada kerem iki renk aldım bir parlak simli vişne çürüğü biridie simli siyah kaliteli sprey boya inş bir aksilik çıkmaz boya tutar boya işi ile ilgili olan arkadşlar varsa bana biraz bilgi versin mat siyah boyanın üzerine(yani eski boyasının üzerine)boya yapıcam 1.boya tutarmı?2.yada nasıl boymalıyım?zımpara falan atmam gerekirmi yada başka bişi bilgilerinizi paylaşanızı istiyorum....
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler