Gezgin teşekkürler paylaşım için,büyüklük olarak x9 ile beverly arasında bir büyüklüğü var sanırım....
Gezgin teşekkürler paylaşım için,büyüklük olarak x9 ile beverly arasında bir büyüklüğü var sanırım....
..İslam kadını dişiliğiyle değil, kişiliğiyle var olandır..
Gülün dikene katlanması, onu güzel kokulu yaptı. - Mevlâna Celâleddin-i Rûmî
Antalyadan selamlar kankalar. 25 yasındayım 2008 honda beat sahıbıyım. topıc ıyı olmus
Kymco MyRoad 700i mercek altında!
Son zamanlarda motosiklet firmalarının piyasaya sürmeye hazırlandığı "Top Model" olarak adlandırabileceğimiz performanslı scooterları bir hayli ilgi görüyor. Önce Gilera GP 800, ardından Yamaha T Max 500 çıkmıştı ve nihayetinde en büyük rakip Kymco'dan gelmişti. Kymco firması, yeni teknolojilerin kullanıldığı MyRoad 700i'nin fotoğraflarını gün yüzüne çıkarmaya başladı. Ve tabiki motorun özellikleri de gittikçe kulaktan kulağa yayılıyor. Kymco'nun yeni etiketi MyRoad 700i; yüksek teknoloji motoru, ihtişamlı tasarımı, ABS fren sistemi, uzun sürüşlere uygun ergonomik yapısı ve güvenlik sistemi özellikleriyle Kymco'nun yeni öncü modeli olduğunu ispatlıyor
İşte bu muhteşem scooter hakkındaki ilk bilgiler:
- Yakıt enjeksiyon sistemli, sıvı soğutmalı motor ile sağlanan mükemmel hızlanma yeteneği ile maksimum sürüş zevki.
- Uzun aks aralığı ile tamamlanan zarif lüks tasarım.
- RDFI sistemli kontak sayesinde kolaylıkla devreye giren koruma sistemi.
- Ani frenajlarda hareket etme imkanı sunan ABS sistemi.
- Yanlış hava basınçlı lastiklerle yapılacak sürüş riskini önleyen "Lastik Hava Basıncı Göstergesi."
- Güçlü H4 farlar ve ledli stop lambaları ile sağlanan aydınlatma.
- Elektronik olarak 3 konumda ayarlanabilen arka süspansiyon sistemi sayesinde farklı yol koşullarına göre sürüş zevki.
- Selenin altında bulunan alanda iki adet tam kaskın sığabileceği hacim. İlave olarak ön bölümde kullanılabilecek eldiven bölümü.
- Uzun yol sürüşleri için uygun lüks ve komforlu sele.
- Euro 3 emisyon regulasyonuna uygunluk.
Tasarım:
Uzun aks aralığı, kompakt tasarım, büyük ön cam, üç komponentli farlar ve zarif dış tasarımın birleşimi MyRoad 700i'nin şık karakteristik yapısının göstergeleri.
Renk Tercihleri:
Mavi Metalik
Parlak Gümüş
Metalik koyu Gri
Derin Gri Metalik
Açık Mavi Metalik
Motor:
699 cc, Kymco'nun motor hacmini son raddine kadar kullandığını gösteriyor. Aracın motoru, üstten çift eksantrikli (DOHC), sıvı soğutmalı, yakıt enjeksiyonlu, 4 zamanlı, çift silindirli, 8 subaplı, 76.9 mm strok, 75.3 mm çap, 10.5 kompresyon oranına, 55 beygir gücüne ve 63 Nm tork değerine sahip
Şasi:
Süspansiyon: Elektronik süspansiyon sistemi
Süspansiyon kontrol butonu sağ elcikteki kumanda merkezinde bulunuyor. Elektrik kontrollü sistem arka süspansiyonun üzerinde bulunan motor sayesinde sertliği istenilen konuma ayarlıyor. Yumuşak, orta ve sert olarak üç konumu bulunuyor. Süspansiyon sistemi ister park halinde isterse de sürüş halinde ayarlanabiliyor.
Göstergede süspansiyonun bulunduğu konum ile ilgili uyarı simgeleri bulunmaktadır. Bunlar aşağıdakiler gibidir.
"S" (Soft) Yumuşak
"M" (Medium) Orta
"H" (Hard) Sert
Ekipman:
Anahtarsız sistem:
Anahtarsız sistem teknolojisi alışılmış klasik kilit ve anahtar sistemlerinin yerine geçiyor. Sürücü scooter'a 1.5 m yakınlaştığında aracın çantasında bulunan IC sensörü sayesinde motor çalıştırılmaya hazır duruma geliyor.
Çok fonksiyonlu gösterge paneli:
1. Yakıt göstergesi
2. Saat
3. Hız göstergesi
4. Devir saati
5. Isı göstergesi
6. Km sayacı: Toplam km ve iki ayrı günlük km sayacı bulunuyor.
7. TPM: Lastik hava basıncı göstergesi
8. Uyarı lambaları: Sağ/sol sinyal, uzun far, yakıt göstergesi, akü şarj, yağ seviyesi, TPM, motor kontrol, yan sehba, sele açık, el freni.
Hız göstergesi:
Tümü MyRoad 700i için orijinal olarak tasarlanan, dijital micro ibreli göstergeler, yakıt göstergesi de içinde bulunan çok fonksiyonlu dijital LCD monitör ve panele yerleştirilmiş olan fonksiyonel uyarı lambaları. Lastik hava basıncı, süspansiyon sisttemi, sıvı soğutma sistemi ısısı, düşük akımlı akü, motor kontrol, km sayacı, hız gstergesi vs, gibi tüm gerekli bilgiler çok fonksiyonlu gösterge panelinden okunabiliyor.
Lastik Basınç Göstergesi:
Lastik hava basıncı, lastiğin gövdesine monte edilmiş olan sensörle kaydedilen sinyal sayesinde anlık olarak görülebiliyor. Sistem sürücünün kullanım şekline göre dört farklı kayıt yapıyor. Lastik hava basıncı göstergede kayıtlı olan normal basıncın altında veya üzerinde olduğunda, sürücünün güvenliği için monitördeki uyarı lambası yanıp sönmeye başlıyor.
buda videosu arkadaşlar izlmenizi öneririm...
http://www.youtube.com/watch?v=4YP-TKW3vbU
şu kymco hasta oldum ben bir videosunu izleyin göreceksiniz.ben böle bişey beklmiyodum....
lewo h.geldin aramıza....
abi bu atom karıncların altında motor olmıcakmı?elinize sağlık karınclar güsel olmuş altına motoru çektikmi olay tamam galiba ....
[COLOR="black"][COLOR="Red"]facebook-mt antalya sizde katılın----group317122@hotmail.com[/COLOR][/COLOR]:cat:
lewo hoşgeldin pazar yalımdayız bekleriz..
tarıkcım sen hala ehlıyet alacan da yanıma gelecen gel artık yaw :D yıl oldu bea kanka
gezgin kardeşim gecen gün benim ışıkları açık unutmuşum 3.5 4 saat kadar hemen elektronikçi arkadaşıma gittim aküyü ölçtü sağolsun olum sağlam bu akü dolu o kadarçık şeyden bitmez dedi merak etsen bişicik olmaz not: akü 2005 motoru aldığımdan beri hiç azalmadı bile
sağlığa en zararlı şeyse yaşamak
ApAcHe istemdışı teker yapan tek motor:queen:
bws aşkı bitmerz 16000 km mazii unutulmaz nazilli 09
benim scooteri bizim biradere verdik 1 ay kullandı motor ayvayı yemiş geçen servise götürdüm adam heryerini söktü motorun şaşırdım dedim bukadar dağıtıktan sonra toplayamaz ne yapacam diye ama tek tek topladı motoru usta şimdi daha iyi evlad
Ölümüm vatanım için olacaksa,Topragimda BORDO-MAVI güller acacaksa,
Fatiha'dan sonra Trabzonspor Marşı okunacaksa,Mezar taşımda TRABZONLU dogdu TRABZONLU öldü yazacaksa,Varsin böyle ölüm hoşgelsin....
Burak kanka gelcem olm hele şu sınav bi geçsin ilk otobüsle gelcem bwsyide bagajında getirecem :D:D
06bluedragger Arkadaşım arada bir ankaraya gelirim 2. memleketim gibi oldu Jandarma okullar komutanlığında arkadaşlarım akrabalar vs.. var oonları görmeye geliyorum nasipse bende seneye orada okuyacağım
Ama KARABÜKTE yaşıyorum gelirsen beklerim
Yamahaşk 😍
lewo sen Red Soldiersteki lewomsun?
[B][COLOR="Red"]BİZ HER ZAMAN KRALDIK...[COLOR="White"]TATİL BİTTİ GERİ DÖNDÜK...!!![/COLOR][/COLOR][/B] [B][COLOR="Red"]AnTaLyA[COLOR="White"]SPOR[/COLOR][/COLOR][/B] [B][COLOR="Green"]HODRİ[COLOR="Black"]MEYD[COLOR="Red"]ANTAL[COLOR="White"]YA[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/B]
[B][COLOR="Black"]Facebook Grubumuz: "MT ANTALYA"
MSN Grubumuz:group317122 [/COLOR][/B]
bw's boklayanların gözüne gözüne sokmak lazım motor her haükarda kendini belli ediyo varsın 150cclik scooter kadar yaksın..
lordum geçmiş olsun pazar 5 te yalımdayız beklerim salcano içinde geçmiş olsun ben biradere motoru verirken içim acıyor ya o çok sakin kullanır ama ne bileyim motorun üstüne çok titrediğimden endişeleniyorum..
tarıkcım adım kerem isimle hitap edebilelim birbirimize yabancı olmayalım diye basta isim istemiştim biliyorsun inş alırsın ehliyetini bütün iyi dileklerimle karabük' e gelemem ama ankaraya gittiğimde görüşebiliriz inş istediğin okulda okursun.
len ne alakası var benim nick dragger beni hiç drag yaparken gördünmü..
abi pazar günü kimler gelio kimseden ses yok sadece keremle benmi buluşcaz arkadaşlar antalya yok oldu galiba
[COLOR="black"][COLOR="Red"]facebook-mt antalya sizde katılın----group317122@hotmail.com[/COLOR][/COLOR]:cat:
çok seviyorum bu topicki bea
ben hepinizi seviyorum topici boş bırakmayalım ya bişi sorcam aslında bu konu hakkında topic var ama bide sizlere sorayım dedim karbüratör hava ayarından hariç karbüratörde baska ayar yapılıyomu..
kerem manya olmus olm topık gec oldu ama herkese hayırlı olur ıns....
adım:can
yas:17
sehır:tabıkı antalya
motor:yok henuz
tuttugu takım:sapına kadar ANTALYASPOR..!!!
MT ANTALYA
cümleten hoşbulduk yalnız bi espri yaptık 06bluedragger bizi siteye rezil etti gitti 3 senelik itibarımız ampulden ve ampulcülerden ayrıca led cilerden nefret ediyorum ayrıca bu konu ile ilgili espri yapan arkadas a uyuz olmadıgımı belirteyim çünkü ne kadar içten oldugumuzu butun site öğrenecek tekrar herkese selamlar
sizlere bi scooterdaki pasli egzosu yeniden hayata döndürdügümü gösteren fotolar ekliyorum belki yardımcı olabilirim birilerine...
ilk önce egzos sökülüyor
gerekli malzemeler: nalurdan tel fırca gümüş soba boyası ve 2 numara boya fırcası alınıyorum isteyen zımpara da alabilir ama ben denedim zımparayı egzos zımparalıyor eriyip gidiyor o yuzden gerek duyulmaya bilinir...
tel firça ile temizleme aşamaları başlıyor....
rahatça boyanama adına kurbanlık koyunun bi butu gibi asılan egzos boyanmaya başlanılıyor...
durmak yok boyamaya devam..
[img=http://img144.imageshack.us/img144/4089/13052008019la0.th.jpg]
2. kat atılıyor....
[img=http://img372.imageshack.us/img372/8086/13052008024pg6.th.jpg]
manifolttan takılma işlemleri başlıyor...
[img=http://img144.imageshack.us/img144/6418/13052008023fn2.th.jpg]
ve sonuç böyle bişey cıkıyor aslında bu işe başlamadan önce işlemin renk açısından kötü olacagını düşündüm ve bunu astar olarak görüp daha sonradan yanmaz siyah boya ile üstüne geçiş yapıcaktım fakat motoruma uyum sagladı ve böyle bişey çıktı ortaya herkes t-shirt baskıları için resim yollarken bari bende böyle bi çalışma upload ediyim herkese selamlar
gökhan şaka yapmıştım ciddiye almadığın için teşekkür ederimbizde sapına kadar sonuna kadar arkadaslık var yas memleket önemli değil konu rezillikse bana yapılanlardan sonra siteye bi daha girmemem lazımdı şakayı kaldırabilene yaparım..
egsoz boyama konusu güzel olmuş emeğine ellerine sağlık..
gokhan çalışman güzel olmus elimizden geldiğince scooterlarımıza kendimiz bakım onarım yapalım ya sabah sabah ozledım geldım bak yazıyorum
ooo 3-5 gün uzak kaldık topic uçmuş yaw
İKİTEKER hastalığında tedaviyi bünyem kabul etmiyor
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)