Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

50cc tavsiyeleriniz

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #1

    Üyelik
    28 Mayıs 2015
    Merhaba hobi amaçlı 50cc bir motor alacağız.

    Yıllık kullanım max 1000km olur. Kapalı garajımızda duracak.

    Benim tercihim sıfır almak fakat daha önceki açılan konularda verilen tavsiyeler 2. El alınıp değer kaybı yaşamasın tarzında.

    Ben de şu şekilde düşündüm. Bu motorlar yetersiz diye zorlayarak kullananlar yüzünden çok rahat dağılabiliyor ve sorun çıkarabiliyor.
    2. El alma konusunda nasıl bir kontrol ve tavsiyede bulunursunuz?

    80cc dönüşüm bize gereksiz ama bazı motorlar fabrikasyon bu şekilde hediye verilerek teslim ediliyor. Tavsiye eder misiniz?

    Elim alet tutuyor. Mekanik işlerde youtubeden video izleyerek kendi ufak tefek işleri halledebiliyorum. Buna yönelik hangi markayı tavsiye edersiniz?

    Ek olarak 50cc ile ilgili her türlü tavsiyenizi alabilirim.

    Not: yetersiz yetmeyecek tarzı yorum aramıyorum. Bu motor mtv, sigortasız diye kenarda dursun ve ufak tefek işlerde kullanalım diye alınacak. Zaten yıllık max 1000km kullanırız. Bu güç yeterli bizim için.


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #2

    Üyelik
    08 Ağustos 2022
    Motosikleti
    Kymco AK550
    50cc'de çok fazla tecrübem yok ama biz yuki legend modelini ailecek 5000km kadar kullandık bir sene içinde. iki kişi de bindik, çengelköy'ün dik yokuşlarını da tırmandık. bir gün olsun itiraz etmedi. forumda daha modern görünümlü 50cc'lerle ilgili birçok sorun gördüm ama bizde hiçbiri olmamıştı. bu kasa başka markalarda da olan bir kasa bu arada o yüzden oturmuş bir model olabilir. parçaları çerez fiyatında.

    son olarak 80cc çevirmek bence çok mantıklı. umarım faydalı olur yorumum.

  3. #3
    Motoseverrr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    19 Haziran 2021
    Şehir
    Bursa
    Motosikleti
    Ns 200 15" Spontini 110 23"
    Çinli 50cc modellerin hepsi aynı sadece dış görünüşleri farklı, sorunsuzluk için karbüratörlü modeller çok daha iyi ama onlarında sıfırları yok. 80cc kitleri pekte bir problem açanı duymadım. 50cc de en çok hoşuma giden modelden birisi Mondial 50 Virago i, fiyatı ucuz ve klasik bir görünüme sahiptir.


    REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)