Merhaba Dostum, Güncel olarak Nmax Kullanıcısıyım.
1- PCX: İki Kişi dediğin için Honda Pcx'i direk kafadan eleyebilirsin. İki Kişi İle Hafif kasislerde dahi amasör vurabiliyor. Ayrıca Kampana fren ile hiç güvenli olmayacaktır.
2- Nmax: Şuan hali hazırda kullanıyorum. 16.300 km dir benimle.
* Amasörler Sert , Sele konforsuz. Ama iki kişide daha rahat olucaktır amasörler ağırlığı kararınca yumuşuyor. Sert amasörler ise sana harika bir viraj performansı sunuyor.
*Tork muazzam , gidiş , duruş , disk fren , ön arka standart abs olması gibi büyük avantajları var.
*Djital gösterge
*Kendim 1 depo ile yaklaşık 44 tl ye 285 km net gidiyorum. trip de 100km de 2,2 -2,4 arasında yakıt sarfiyatı gösteriyor ki muazzam.
*Aydınlatmalar oldukça başarılı.
*Bahsettiğin hızlara 2 kişi çok rahat bir şekilde ulaşabilir ve ekonomik yakıt sarfiyatında bu hızlarda sürekli olarak seyredebilirsin , yokuş vs asla baymıyor.
3- Medley: İtalyanlar scooter işinde çok iyi olduğunu her zaman söylüyorlar. Ama yedek parça fiyatları fahiş. Servis ağı yok
ikinci elde durumlar vahim. Yarın satmam gerekir diye düşünürsen direk bu seçeneği elemelisin.
Ayrıca Tasarım olarak pcx ve medleyde ayak uzatma yok. NMAX de ayağını uzatma şansında var ve bu bahsettiğin orta uzunlukta ki yolculuklarda sana çok rahatlık vericektir. İşin özü NMAX bu konuda pcx den 1 gömlek üstün olarak görüyorum. İçlerinde muhakkak en iyisi medley olacaktır. Ama malum sebebleri sana belirttim.
Şurayada malum sitede satışa koyduğum nmaxımin ilan kodunu vereyim değerlendirmek istersen
698435961