Yağı değişince yakıt ve ses azaldı
Reklamlar
-
sizce psikolojik mi yoksa gerçekten yağın bunlara etkileri var mı?
Reklamlar
-
zazake adlı üyeden alıntı
sizce psikolojik mi yoksa
Bizce tamamen modsal/adminsel.
-
Carbondioxid adlı üyeden alıntı
Bizce tamamen modsal/adminsel.
bilgi kaynağı diyorum,forum diyorum,bilinçlenmek diyorum,fikir paylaşımı diyorum
-
Siz ne bekliyordunuz yepyeni yağ ile bundan daha doğal ne olabilir , tabi önceki yağınız yanlış viskozitede tercih edilmiş veya değişim periyodu çok geciktirilmiş ise fark dahada fazla olacaktır..
-
Nikkfurie adlı üyeden alıntı
Siz ne bekliyordunuz
yepyeni yağ ile bundan daha doğal ne olabilir , tabi önceki yağınız yanlış vizkozitede tercih edilmiş veya değişim periyodu çok geciktirilmiş ise fark dahada fazla olacaktır..
çekişine kadar fark etti. yağı değiştirirken usta kurum bağlamaya başlamış dediydi
-
-
bilgi kaynağı diyorum,forum diyorum,bilinçlenmek diyorum,fikir paylaşımı diyorum
"Arama" diyorum , üye kayıt olurken şartlara "Arama" kullanın gereksiz konu açmayın diyorum , yenilenmeli artık kabak tadı veriyor.
Buyrun , fevkalade faideli bulduğunuz duruma ilişkin 10 sayfalık indeksli ilişikli "Arama" sonucu.
-
çekişine kadar fark etti. yağı değiştirirken usta kurum bağlamaya başlamış dediydi
Usta atıyor, yağın öyle gözle bakılıp ''hmmm kurum bağlamaya başlamış demekle'' durumu anlaşılamaz. Geri kalan şeyler ise psikolojik
Az silindir, çok iş
-
BatuhanK adlı üyeden alıntı
Usta atıyor, yağın öyle gözle bakılıp ''hmmm kurum bağlamaya başlamış demekle'' durumu anlaşılamaz. Geri kalan şeyler ise psikolojik
yağın kurum kaplayıp kaplamadığını öğrenmek adına yarın en yakın laboratuvara gidiyorum.test sonuçlarını yazarım teşekkürler.
-
Delikanlı ustanın bahsettiği durum 500 km sonra da olur ,1000 km sonra da ,2000 km sonra da...
işin ptladığı nokta 2 bin kmdeki yağ ile 5 bin kmdeki yağ aynı görünür. Soruyorsan, doğrusunu öğrenmeye çalış. Çok biliyorsan sorma
-
10.000 km dir aynı yağı mı kullanıyordun?
Yeni yağın (çekişe ve yakıta) farkedilecek kadar etkisinin olması pek normal değil.
-
Delikanlı ustanın bahsettiği durum 500 km sonra da olur ,1000 km sonra da ,2000 km sonra da...
işin ptladığı nokta 2 bin kmdeki yağ ile 5 bin kmdeki yağ aynı görünür. Soruyorsan, doğrusunu öğrenmeye çalış. Çok biliyorsan sorma
delikanlı?
https://youtu.be/G4fgh2HO4BM?t=38s
-
17-18 yaş sorusu ve yaklaşımı bunlar, yanlış tahmin ettiysem kusura bakma. Kendin için daha çok çalışmalısın
-
17-18 yaş sorusu ve yaklaşımı bunlar, yanlış tahmin ettiysem kusura bakma. Kendin için daha çok çalışmalısın
12 yaşındayım herşeyin farkındayım
-
Yanlış yağ seçiminin fark edilir derecede motor sesini arttırdığını biliyorum. Bir arkadaş YBR'sine 20/50 yağ koymuştu ve motorun sesi chopper'a dönmüştü
-
Muhakak kartel yıkamada yaptır yağın gezdiği yerler kurumlar kalıntılar dökülsün
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)