Arkadaşlar merhaba;
Evim ve işyerim arası 18km (Alibeyköy-İkitelli/İST) toplu taşımayla ortalama 2 saatte kat ediyorum. Motosiklet ehliyetim bulunmadığı için 50 cc de karar kıldım. Çok araştırdım. çevremde motosiklet kullanan arkadaşlar fuarı beklememi daha uygun fiyata alabieceğimi söylediler. bugün fuara gittim sonuç tam bir fiyasko... marka olarak sym de karar kılmıştım. Orbit 2 modelinin (50cc) bu sene geleceğinin bilgisini bayiden almıştım. internet sitesinde yazan fiyatı 3400TL fuardaki fiyatı 4890TL. ve aynı motorun 125cc ile fiyatı aynı. Görevli arkadaşa bunu sorduğumda bütün parçaları aynı sadece silindir hacmi farklı yanıtını aldım. Bu mantıkla 1.3 motorlu bir arabayla 1.6 motorlu bir arabanın fiyatının aynı olması lazım dimi dedim cevap alamadım. kafamda oluşan modelleri seçmek için sizin bilginize başvurmak istedim.
peugeot kissbe 5000TL
Sym orbit 2 4890TL
Rmg moto gusto rapid 50 3860TL (cihazın 80cc olduğunu ama 50cc olarak gözüktüğünü söylediler )
50cc bir motora 5bin TL vermeyi düşünmüyorum başka önerilere açığım kredi kartıyla alacağım için sıfır düşünüyorum. verceğiniz cevzplar için şimdiden teşekkürler...