Şu videoya amma güldüm. Çocukken bilyeli araba diye bir şeye binerdik. Bildiğin Rulmanı tahtaya çakardık.
4 rulmanla binilecek bir araba gibi bir şey olurdu. Yokuş aşağı da bayağı hızlı giderdi. Bu da aynı ona benzemiş.
Honda Forza videosuna bakarsanız 140 dan 145 e 10 saniyede çıkıyor. Xmax videonuzda ise kilometrenin artışına bakarak
yokuş aşağı gittiğinizi görebiliyoruz. Ayrıca yokuş aşağı bir motosiklet lastiğini de fırlatırsak o da bayağı hızlı
gider yani. Yamaha Xmax ın hızı 130 dur. Ama çok uzun sürede 155 de yapabilir. Böyle yokuş aşağı 160 da yapabilir.
Xmax 250 cc 20.1 beygir ve 21 nm olan motor yokuş aşağı olmadan düz yolda 160 yapacak ha. Yapsa yapsa yokuş aşağı yapar.
Benim 29.6 Beygir, 30.10 nm torklu Kymco Downtown 300i bile otobanda düz yolda 152 gördü, tabi 143 kiloyum, 90 kiloluk
arkadaşıma verdim, düz yolda 158 yaptı. Çok az yokuş aşağı eğimin ardından 162 yapan videosu da var tabi ama düz yolda
Xmax 160 km hız yapıyor dersen gülerim. Yokuş aşağı demir bilye yuvarlarım, o da 100 yapar..