Yorumunuz için teşekkürler..2013 Model aldım kullanmaya başladım,parçası pahalı imiş doğru ama yakıtının 250 cc den farkı yok gibi daha bir depo bitirip tekrar fullemedim ama yol bilgisayarına göre 13-15 kr arası yakıyor..Tipi,konforu,250 cc scooterdan sonra 10-12 hp ekstra gücü,ABS-ASR si herşeyi ile üstünden inmek istenilemeyecek bir scooter..Ben çok beğendim..
üçüncü motorum..
Sırası ile 1.SYM GTS 250İ,2.Honda integra Nc 750d Şimdi X10..İntegra ağır geldi yaklaşık 240 kg,selesi konforsuz,ve 1.78 benim boy bana yüksek geldi,integrayı 1.90 boyunda bir arkadaş aldı benden çok memnun..Ama ben rahat edememiştim..
Sym gts 250i evo kullanan arkadaşlara (onları kendimden görüyorum) buradan sesleniyorum..sonrasında x10 almayı düşünebileceğiniz bir motor sıfırı çok pahalı ikinci el mantıklı..sym gts 250i evodan sonra daha güçlü,daha konforlu,ABS,ASR gibi özellikleri ile daha güvenli bir motor olarak x10 350 tavsiye ederim..İkinci el piyasası hızlansın hem dimi..
)Amacım elbette o değil..Ben en az 3 sene binerim buna..Benim gibi araya başka motor sokup hüsran yaşamayın,xmax çok yakışıklı ama kapılmayın sert,konforsuz,oturuş pozisyonu ve ağırlık merkezi yüksek rahat edemezsiniz demedi demeyin..
)