Tüm MT ailesine selamlar,
Aranıza bugün almış olduğum GTS evo ile katıldım.İstanbul Anadolu yakasındayım.Herkese saygılar
Tüm MT ailesine selamlar,
Aranıza bugün almış olduğum GTS evo ile katıldım.İstanbul Anadolu yakasındayım.Herkese saygılar
2011 model 8000 TL'ye aldım Mat siyah
Hayırlı olsun, kazasız belasız sürün.
60.000 kullandım tık demedi .. gene almayı düşünüyorum sana hayırlı olsun ,, güle güle kullan
2006 MODEL 40.000km de temiz 5.000tl satıyorum arkadaşlar karbüratörlü modeli.Jantlar evoda ki gibi siyahtır motor da siyah.
bakımı çok kolay motorun artık scooter tamirinide öğrendim ya bana oyuncak gibi geliyor kayış balata vsvs çok kolay ::D
kuzenimde gts evo var bende hd2 memnunummm :D
Teşekkürler,daha iyisi sizlerin olsun.
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:19 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:44 ----------
Aynen dediğin gibi çok sağlam motora benziyor aldığım için çok mutluyum valla :D Bence sende yine al eğer scootercıysan bu bize yeter abi daha ne:D
Hocam hayırlı olsun aracınız anadolu yakasında nerede oturuyorsunuz
Arkadaşlar kolay gelsin hepinize bende 250 cc bir sctoor
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:24 ----------
Arkadaslar kolay gelsin herkese bende bir sctoor almayi dusunuom oncesinde cbf 150 ve 250 kullanicisiydim ama sctoora donecem bütcen 15 bin sizce ne olabilir sym kullanicilarindan da genel fikir almak istedim
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)