Merhaba kardeşim. Bende şuanda Honda forza NSS 300 kullanmaktayım. Fakat cc yükseltmek istediğimden Yamaha Xmax 400 ve Honda NC750 integra arasında kalmış durumdayım. Sen de herhalde Xmax 400 'den sonra İntegra kullanmaktasın. Şuanda integra dan memnun musun? Deneyimlerini paylaşırsan çok sevinirim. Teşekkürler.
kararsızlıkta son nokta...dwntown, xmax, forza. hangsi olsun derkeeennn. Bende mutluyum artık. Bir hondamız oldu
yeni model olsun sorunsuz olsun çabuk satılsın diğerlerine göre ucuz olsun diyen biri dönüp dolaşıp tabiki konuyu xmax'e getiricek 250 biraz daha az yakar
Kurt Ölümüne Yakın Yalnız Olur
R25 i satmak isteme sebebiniz şehir içi rahat olmaması mı ?
İlk motor alacaklar ben gibi R25 ile scooter arasında çok kalmışlardır eminim. Cunkü 250 cc lik makine fiyatları aynı sayılır. Kime sorsam scooter ı ne yapacaksın (nmax - forza) o fiyata bu makine varken diyerek kafama R25 i sokmustu ama sonradan çıkarabildim aklımdan Scooter a yoneldim.
Scooter ve R25 arasında kalmakta bi garip olmuş
Scooter iş görür, kullanışlıdır, pratiktir, etraftan sizi daha iyi korur, sürüşü kolay, vites derdi yoktur. Amacına hizmet eder... Hızlı değildir, tarz değildir, viraja nromal bir motor gibi yatmaz, bir çok nedenden dolayı frenlemesi de normal motor gibi değildir...
NetiCede karıştırmamak lazım bu makineleri
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)