HERKESE MERHABA Honda Spacy 110 VE Honda Spacy 110 ALFA VE Honda CBF 150
Reklamlar
-
27 Ağustos 2015, 06:52
ARKADAŞLAR ABİLERİM ABLALARIM MERHABA ÇILDIRDIM ÇILDIRACAĞIM KAFAYI YEDİM GECE GÜNDÜZ ARAYIŞ İÇİNDEYİM NE ALSAM NE YAPSAM NE ETSEM DİYE SONUNDA HONDA DAN BAŞKA YOLU YOK İLK OLARAK BAYİ İLE GÖRÜŞTÜĞÜMDE Honda Spacy 110 SORDUĞUMDA ALFA YI SÖYLEDİLER YENİ ÇIKTI ONU VERELİM GİBİSİNDEN VE ESKİ Spacy LERİ İNDİRİMLİ VERİYORLAR ARADA AZ FARK OLDUĞU İÇİN ALFA ALIRIM TABİKİDE AMA YENİ ÇIKTI ESKİ Spacy LER ÇOK YAYGIN VE BİLİYORUZ PARCASI BİLE BAKKALARDA VAR ALFA YENİ ÇIKTI HEMEN ATLAMAK İSTEMİYORUM İLK LER ÇÜNKÜ GENELDE 1.PARTİ GELEN ÜRÜNLER HEP SIKINTILI ÇIKIYOR VE BU SEBEPLE BEKLEYEYİM Mİ SORUNLARI NEDİR MOTORSİKLETLER GELMİŞ PARÇALARI GELMEMİŞ BİRDE GELELİM HONDA CBF 150 YE KAFAM KARIŞTIRIYOR ONA YÖNELİYORUM SONRADA VİTES AT ET TRAFİKTE UĞRAŞ DUR TAMAM HERYERE DAHA RAHAT GİDERİZ CC AÇISINDAN KARAR VEREMİYORUM LÜTFEN HEM SOHBET HEM FİKİRLERİ ALALIM HERKESE ŞİMDİDEN İLGİLENDİKLERİ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM.
Reklamlar
-
29 Ağustos 2015, 03:06
Öncelikle alpha gelmişken normal spacy'yi bırak gitsin. Artık Spacy alpha ve cbf150 arasındasın.
Alphayı; bir nevi spacy kasalı pcx gibi düşün. Normal spacy'den yaklaşık 2 beygir daha fazla gücü var ama en önemlisi; marş motoru yok. Aynı pcx gibi; butona basıyorsun ve motor uyanıyor; cıv cıv yok
Cbf ise bildiğimiz cbf işte; hantal ama titreşimsiz, konforlu, uzun yola çıkabilecek, aksesuarları doldurunca (koruma demirleri, cam, çanta vs.) yeterince yakışıklı olan ama şehir içinde sol ayağın hep tetikte olmasını gerektiren bir motor.
Karar senin.
-
29 Ağustos 2015, 03:32
o scooterla damacana da taşırsın düşük boylu selesiyle artçıyıda şehir içinde rahat ettirirsin.cüzdanın, telefonun ,anahtarların içinde ekstra çanta takmanada gerek kalmaz vede cbf150 göre süper teknolojileri var.
ancak olay şu ben motorcular gibi hissediyorum ,vitesli motorun zincirine dokunup yağlamaktan keyif alıyorum ,vites atınca motor böyle olmalı dersen viteslileri öneririm.ayak yerlerinde boşluk olan scooterlar her motorcunun elinin altında olmalı inanılmaz pratiktirler ama ne zamanki bir toprak yola girince o amortisörlerin kısa birde cant inçlerinin küçük oluşu senin canını hayliyle üzebilir.
motosiklet kullanırken beklentilerine göre düşün
-
31 Ağustos 2015, 13:36
[QUOTE=motorcu48;3712642]o scooterla damacana da taşırsın düşük boylu selesiyle artçıyıda şehir içinde rahat ettirirsin.cüzdanın, telefonun ,anahtarların içinde ekstra çanta takmanada gerek kalmaz vede cbf150 göre süper teknolojileri var.
ancak olay şu ben motorcular gibi hissediyorum ,vitesli motorun zincirine dokunup yağlamaktan keyif alıyorum ,vites atınca motor böyle olmalı dersen viteslileri öneririm.ayak yerlerinde boşluk olan scooterlar her motorcunun elinin altında olmalı inanılmaz pratiktirler ama ne zamanki bir toprak yola girince o amortisörlerin kısa birde cant inçlerinin küçük oluşu senin canını hayliyle üzebilir.
Selam, motorcu48 inazuma şehiriçi kullanımda kasis ve çukurlara kullanımı nasıl, bıktık scooterlardan çukura girip çıkmak resmen deprem etkisi,kendi motorumu satıp inazuma almama değer mi ? ya da bitane spacy alpha alıyım diyorum, spacy i 260 km kullandım çok rahat bi scooter. esp li 2012 pcx vardı daha önce o da rahatsızdı o yüzden sattm
-
[QUOTE=muvodo;3714095]
motorcu48 adlı üyeden alıntı
o scooterla damacana da taşırsın düşük boylu selesiyle artçıyıda şehir içinde rahat ettirirsin.cüzdanın, telefonun ,anahtarların içinde ekstra çanta takmanada gerek kalmaz vede cbf150 göre süper teknolojileri var.
Selam, motorcu48 inazuma şehiriçi kullanımda kasis ve çukurlara kullanımı nasıl, bıktık scooterlardan çukura girip çıkmak resmen deprem etkisi,kendi motorumu satıp inazuma almama değer mi ? ya da bitane spacy alpha alıyım diyorum, spacy i 260 km kullandım çok rahat bi scooter. esp li 2012 pcx vardı daha önce o da rahatsızdı o yüzden sattm
merhabalar .inazuma özellikle ön amortisörleri çok ama çok iyi çalışan bir motor .göbekteki amortisörüde iyi ama serte almak çok kötü yapıyor motoru ,yumuşakta gayet iyi konfor sunuyor.şimdi değer mi değmez mi konusuna hiç bir yorum yapamam çünkü çok farklı iki klasman.yalnız siz spacye binip çok rahat ve pratiklini sevdiyseniz spacynin yenisini almanızı tavsiye ederim .sonuçta dediğim gibi hem honda hemde iş gören bir motor
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)