"Riderscan" kullanan var mı?
Reklamlar
-
20 Ağustos 2015, 14:04
Yaklaşık 1 aydır nc750d kullanıyorum. Geçen gün trafikte yanımdaki scooterda fark ettim böyle bir şeyin varlığını.
Aranızda kullananınız var mı?
Deneyimlerinizi paylaşır mısnız?
Varsa nasıl temin ettiniz?
Firmaya mail attım fakat daha cevap vermediler.
http://riderscanturkiye.com/riderscan.html
Reklamlar
-
20 Ağustos 2015, 14:12
Harika bir aparat. Kör noktaya kesin çözüm. Çok güzelmiş ya. Bilgi aldığında benimle de paylaşır mısın lütfen ?
-
20 Ağustos 2015, 14:14
yanlız gece sürüşlerde far ışıkları yansıtıp rahatsız etiğini okumuştum
-
20 Ağustos 2015, 14:15
Harbiden iyiymis. Benide bilgilendirin. Takipdeyim.
-
20 Ağustos 2015, 14:16
Takıp çıkarılabilen bir aparat olsa çok daha iyi olur bu sanırım yapıştırılmış. Geceleri çıkarılabilir en azından. Basit bir dış bükey ayna ama çok gerekli.
-
20 Ağustos 2015, 14:25
İyi güzel bişey fakat kendi açımdan 1-2 olumsuz yorum yapayım. Scooterların camları büyük ve geniş belki onlarda sıkıntı yapmaz ama ben kullanırken gidon açısından kaynaklı sanırım sağ ve solda arabalardan çok kendi kollarımı gördüm,yani kollarım arkayı görmemi engelledi,üstelik cama takmıştım titreşimden dolayı görüntü kalitesiz geldi.Birde en önemlisi dış bükey olduğundan arabalar vs olduğundan küçük gözüktü,yan aynalar kocaman gösteriyor,nesnelerin uzaklıkları hakkında fikir yürütemedim ama orada olduklarını biliyordum Kısaca söktüm kaldırdım.Belki scooter alırsam ilerde takabilirim.
-
20 Ağustos 2015, 14:33
Tofaslara taksiciler yapistirirdi eskiden disbukey ayna. Oto aksesuarcilarda cesit cesit vardir. Bakmak lazim
-
20 Ağustos 2015, 14:39
-
20 Ağustos 2015, 14:42
Teşekkür ederim "zuluman", searchte bulamadım nedense.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)