SCOOTER ALACAĞIM. YARDIM LÜTFEN CAHİLİM !
-
11 Ağustos 2015, 03:20
Selamlar herkese.
Nisan 2016 da ehliyet sınavına gireceğim. Yazın motor lazım oluyor çünkü. 2016 haziran gibi de bitane scooter almak istiyorum. Fakat internette çok araştırmama rağmen herkes kendi scooterlarını övüyor doğal olarak. Bende forumu keşfettim ve yazmaya karar verdim.
Ortalama bütcem 3000-4000 TL arası. 110 Kiloyum. Ağırlığımı kaldırmasını istiyorum. İkinci el pek taraftar değilim. İzmirden satın alıcam. Çok fazla yakmaması da tercihimdir.
Çoğu abilerim japon malı candır gibisinden söylüyorlar. Bir öğretmenim Kymco iyi bir marka dedi. Sizlerdende cevap bekliyorum.
Teşekkürler
Reklamlar
-
11 Ağustos 2015, 04:09
Nisan 2016ya kadar 20 kere motor alıp satarsın kafanda çok acele etme
Yamaha Delight, Honda Pcx, Honda spacy, Sym fiddle. Sıfırlarını değilde ikinci ellerini alabilirsin bunların. Çok ölçüp tartma zira sayısız model var işin içinden çıkamazsın. Ekipmanlarını almaya başla ehliyetini aldığında ekipmanların tam olsun sonra motor al yoksa masraf gözünde büyür. Bir de birazdan birileri gelip ybr önerir.
-
11 Ağustos 2015, 08:21
Başlık-Caps uyumu
-
11 Ağustos 2015, 10:40
sym fiddle arkadaşım. kullanıpta memnun olmayan yok. sevimli, çekişi iyi, sorunsuz bir model.
-
11 Ağustos 2015, 12:38
Tüm abilerime cevaplarından dolayı teşekkür ederim. İzmirde ikinci el düzgün motor satan yer nereyi bulabilirim acaba ?
-
11 Ağustos 2015, 12:40
Mondial 150 Argent al birader sen. 3000 TL vcivarı sıfır km fiyatı.Kalanına da ekiman alırsın
-
11 Ağustos 2015, 13:02
atacanm99 adlı üyeden alıntı
Tüm abilerime cevaplarından dolayı teşekkür ederim. İzmirde ikinci el düzgün motor satan yer nereyi bulabilirim acaba ?
2.el satan yer pek olmaz motosiklette zaten sahibinden almak daha iyi forumdakilere danışıp alırsın.
-
11 Ağustos 2015, 13:14
-
11 Ağustos 2015, 14:23
Usercom,
Öncelikle konuma emek ve zaman harcadığın için çok teşekkür ederim. İnternette okuduğuma göre direk A2 17 yaş gün ve tarihi doldurana yazıyordu tam bilmiyorum gidince göreceğim. Mondial'lere bakmıştım büyük kuzenim de önermişti ama japon candır demişsin sende dediğin gibi. Öğretmenim Kymco Agility125 düzgün bir motor dedi. 4000-4500 TL ye kadar çıkabilirim belki. Birazcık bilindik bi motor ve çok fazla tamir servis istemeyen bişey istiyorum. Uzun ömürlü olması önemli yani en az 5 yıl kadar falan gitsin. Kubaları beğenmiyorum.
Hoşuma gidenler : 125 Ardour | Kymco Agility | Sym Fiddle 2 | Spacy 110
Sence içinden hangilerini almalııym
-
11 Ağustos 2015, 14:46
125 ardour pek kullanılmıyor -ya da ben görmüyorum-
spacy 110 tipik kurye motoru her yerde var sıfırı 5.300 yanılmıyorsam 2.el alacaksan kuryeden alma yüksek km söz konusu
sym fiddle'ın tek sorunu kalkışlarının zayıf ve kasasının çizilebilir oluşudur yoksa süper motor hiç düşünmeden al
kymco hakkında ise şunu söyleyeceğim
manevra kabiliyeti yüksektir -çünkü hafif-
standart kullanımda az yakar
farlar biraz sıkıntılı
fabrika çıkışı lastikleri çok iyi değil -bu modele özgü bir sorun değil aynı sorun ybr'de de var-
parçası spacy ye göre daha ucuz
-
11 Ağustos 2015, 15:12
Sym fiddle 2 al keyfine,rahatina bak . Delight ve spacy hic onermiyorum delight zaten fiyati almis basini gitmis 1000 lira fark var fiddle ile . yamaha bundan sonra alinmaz honda spacy desen de cok cirkin be abi. Surekli pizzaci muamelesi gorursun kisisel motor degil bence o . kymco agility ise iyi motordur fakat farlari oyle boyle degil cok sikinti. Onunu bile goremiyon karanlikta. Hero pleasure ise 104 cc lik bir motordu sanirim . onu da dusunebilirsin ama artci ile yokuslarda sikinti yasarmisin bilemem
-
11 Ağustos 2015, 15:41
-
11 Ağustos 2015, 16:01
Sym Fiddle 2 nin sıfırının fiyatı kaç acaba ?
-
11 Ağustos 2015, 16:30
Sym Fiddle 2 nin sıfırının fiyatı kaç acaba ?
yaklaşık olarak 4.940 tl
resmi internet sitesinde bilgi yok sahibinden.com fiyatı söylediğim
-
11 Ağustos 2015, 16:33
Bence SYM Jet2 de alınabilir Agility'den daha güncel ve konforlu bir model. Agility 125'in süspansiyonları aşırı sert, ayak basma yerleri dar ve kısa, kazık gibi oturuyorsunuz motorun üzerinde çok rahatsız.
-
11 Ağustos 2015, 16:44
Peki siz olsanız hangisini alırdınız. Açıkçası bilginiz olduğundan doğru olanı alacağınızı düşündüğümden bende sizin aldığınızdan alırım. İzmir çeşme'de süreceğim. Şimdiden teşekkürler
-
11 Ağustos 2015, 16:49
Peki siz olsanız hangisini alırdınız. Açıkçası bilginiz olduğundan doğru olanı alacağınızı düşündüğümden bende sizin aldığınızdan alırım. İzmir çeşme'de süreceğim. Şimdiden teşekkürler
uzun süre binip tamirci falan uğraşmak istemiyorsun. Ya spacy yada fiddle alacaksın. Ben olsam fiddle alırım çok hoş duruyor.
-
11 Ağustos 2015, 16:51
Fiddle 2 ye bakacağım.Lakin yukarıda bir arkadaş kalkışı yavaş demişti ne kadar doğru acaba ? Birde agility alıp lastiklerini ve farlarını değiştirsem düzgün bir verim elde edermiyim ?
-
11 Ağustos 2015, 17:12
Fiddle 2 ye bakacağım.Lakin yukarıda bir arkadaş kalkışı yavaş demişti ne kadar doğru acaba ? Birde agility alıp lastiklerini ve farlarını değiştirsem düzgün bir verim elde edermiyim ?
ben demiştim
yine de en iyi tercih fiddle kesinlikle fiddle
çeşme'nin o klasik ruhuna da uygun olur hem
-
11 Ağustos 2015, 17:32
mondial öneririm.Çıtayı yükseltti.Ayrıca kyimco nun da Türkiye distribütörü mondial.Yedek parça ve bakım derdin olmaz.Üstüylede ekipman dizersin.
http://www.mondialmotor.com.tr/model/scooter/125-znu
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)