Arkadaşlar bütçe sınırı var, başka hiçbir şeyin sınırı yok. İkinci el ya da sıfır olabilir, sadece parasının hakkını versin istiyorum.
Ne önerirsiniz?
Arkadaşlar bütçe sınırı var, başka hiçbir şeyin sınırı yok. İkinci el ya da sıfır olabilir, sadece parasının hakkını versin istiyorum.
Ne önerirsiniz?
benim de aklımda o vardı, forza 300 de iyi gibi aslında.
Sym maxi 400.temiz dusuk km 13 e bulabilirsin.
seçenek çok aslında, vespa'lar da mevcut.
xevo'nun bu aralar fiyatlar iyi, bakalım.
Eğer gerekli ekipmanın tam ise 0 xmax 250 abs yada xmax momo tavsiye ederim.
Sym ve kymco ya da bi bak derim.
herkeste zibil gibi xmax oldu. bence honda forza alın. 15 bıne 3-5 bin kmde bulursunuz.
2.el j300 abs.
| 500px.com/Arranger | Youtube.com/channel/UCpMYGwzlf5cTevF5uVbXWeg/videos | Flickr.com/photos/132925453@N03 |
15.000 bütçen varsa kesinlikle sıfır Xmax ABS tavsiye ediyorum. Tabi bütçen 'sadece' motosiklet içinse.
Neden Xmax ABS dersen; sağlam, degneli, performanslı ve tasarımı çok başarılı bir motosiklet. Sıfır fiyatı da muadillerinden çok pahalı değil. Ayrıca ABS motosiklet için çok önemli bir unsur. Diğer arkadaşlar katılır mı bilmiyorum ama ikinci el motosiklet, bilhassa ülkemizde biraz riskli geliyor bana. Rodaj döneminde neler yaşadığını, motosikletin tam manasıyla ne durumda olduğunu bilemiyorum. Haliyle yaşanabilecek sorunlar ve en iyi ihtimalle servis masrafları dışında motoru satmak istediğin zaman sıkıntı yaşabilirsin.
Kullanım amacını bilmiyorum ama eğer uzun yol falan da yapacaksan Vespa vb. modelleri önermem.
Xmax tabiki ama boyunuz kısaysa önce deneyin baya yüksek bir motor. Boy sorunu varsa da sym gts 250i. Etrafta çok xmax olması kötü birşey değil kullanıcılar memnun ki bu kadar satılıyor
X Max 250 ABS
fiyat avantajından ve orta boşluktan dolayı geçen ay kymco grand dink 250 tercih ettim ama 15 uygun diyorsan xmax 250 abs tavsiye ederim, onuda kullanma imkanım oldu diğer 250 cc lerden çok da farklı değil aslında, nispeten büyük jantları, markası ve tasarımı ön plana çıkarıyor, abs de cabası
250 cc ile 300 cc arasında hiçbir fark yok.xmax da forza da iyi motorlar ucuz olanı ve hoşunuza gideni alın.Xmax bir gömlek üste geliyor bana tasatım ve işçilik yönünden.Uuzn yol çok yapıyorsanız 400 cc den aşağı almayın scooter da.
Forza süper
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)