BWS 125' in Yeni Fiyatı Sizce Nasıl ?
Reklamlar
-
memer adlı üyeden alıntı
1200 asgari ücret -500 kira gideri -300 gıda gideri -100 telefon elektrik su gideri -50 toplu taşıma gideri -10 traş parası 50x4 -200hafta sonları eğlencesi için geriye kalan 40 euro x 12 480 euro 1 yılda birikir
yani on sende mt 125 alırsın
orada kalırsan.
Peki aynı hesabı İstanbul'da yaşayan bir asgari ücretli için yapar mısın? Bırak MT-125 almayı, bakalım yaşayabiliyor mu?
Reklamlar
-
ben hayret ediyorum akp lilere daha neyi savunuyolar arınç tv de ankagarayı parselleyip sattı diyo ayakkabı kutuları hariç
durum ne yazıkki türkiyenin %50 si nin kafa çalışmıyor.
[IMG][/IMG]
-
rs_guven adlı üyeden alıntı
Peki aynı hesabı İstanbul'da yaşayan bir asgari ücretli için yapar mısın? Bırak MT-125 almayı, bakalım yaşayabiliyor mu?
Zaten bu hesapta da yanlışlık var , 1200 asgari ücret , 500 kira gideri , 100 aylık market , 50 telefon elektrik su , 20 aylık sınırsız Akbil , 12 traş parası , haftasonu her gün sinemaya gitseniz üstüne de bar çaksanız bile asla ve asla 200 tutmuyor belki 150 ama daha az olması da mümkün, geriye ne kadar kaldı hesaplamakla uğraşmak istemiyorum , hadi vergi de olsun o da max 100 falan tutar , maaş arttıkça vergi de artıyor olması lazım.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)