Scooter öneri -Başlangıç-
Reklamlar
-
aranızda yeniyim arkadaşlar. ilk motorum olucak allah nasip ederse asya 125 nostalji siyah renklisi çok hoşuma gidiyo hayalim harley ama bi yerden başlamak lazım sizden öneri almak istediğim konuda şu asya 125 n. tarzında daha kalitelisi varmı? yoksa çinliler arasında en iyisi asyamı? ve son olarak benim için uygunmudur?
Reklamlar
-
Asya ve Arora aynı,Mondial servis yedek parca anlamında biraz daha iyi ama ben SYM fiddle aldım.Fiyat olarak onlarla arasında fark var tabi ki.Ama fiddle dan sonra sunu söyleyebilirim sıfır asya olacağina 2. el fiddle daha mantıklı seçim olur
-
Asya alırsan bilki sen son sahibisin:D
-
grubumuza göz atıp motor hakkında bilgi edinebilirsiniz
https://www.facebook.com/groups/symfiddle
-
asya masya hepsi aynı..hepsi çin malı. SYM KYMCO scooterlarını tavsiye ederim. yolda bırakmaz rahat rahat yol alırsın
-
asya nostalji, mondial 125 znu
aldıktan sonra 500km ye gelmeden motorun tuhaf ve anlayamadığın yerlerinden ses gelecek.
-
arkadaşlar o zaman bu model tarzda başka scooter önerisi yapıcak olan varmı
-
Başlangıç için sym fiddle çok isabetlidir bence. Benim de ilk gözağrımdı kendisi.bu baharda sattım (ilan verdikten 15 dakika içinde) asla şişme yapmaz saatlerce yol gidebilirsin eğer yorulmazsan.Kesinlikle çin tavsiye etmem, motor 1 sene içinde dökülmeye başlar.5000 km ye kadar bir fiddle 125s işini fazlasıyla görür.parçası bol ve ucuzdur.yakıtı 3,5 litre civarı 100 km de.60 km ye kadar hızlanması iyidir 85 km ye de tatminkar bir sürede çkar.yalnız kesinlile michelin city grip ile kullanmalısın duro ile çok kayar.
Kazasız sürüşler dilerim.
-
-
05 Temmuz 2014, 02:04
Soyle insanlarin bilmeden bi yerlerinden element uydurmalari yok mu gercekten komik oluyor. Ben 2000 km dir kullanıyorum ne ses yapti ne yolda bıraktı. Birader asya disardan sym den de tatli durur kymco agi den de. Yan yana durdugu zaman digerlerinden daha kalipli durur, puskul deri canta ile de ayri bi havasi olur nostaljinin. Benim sevmedigim noktasi direksiyonu alcak yapmislar o biraz sikinti, yakit olarak 100 km de 18, 20 kurus yakiyor, yagini benzinini eksik etmeden kullanirsan sikinti cikarmaz. Fiyat olarakta sym ve kymco dan ucuzdur. Daha merak ettigin olursa ozelden mesaj salla.
-
06 Temmuz 2014, 01:59
asyayı kötüleyende var sıkıntı yaratmaz diyende en iyisi kullanıp görmek ben asya taraftarıyım kullanıcam inşallah
-
15 Temmuz 2014, 22:02
Ben PS150 ile başladım. Son derece de memnunum, ancak fiyatı biraz yüksek çinli modellere göre. Daha uygun ve başını ağrıtmayacak motor PCX' dir diye düşünüyorum.
-
15 Temmuz 2014, 22:24
Çok temizini bulman koşuluyla Honda Beat düşünebilirsin.. Canavar gibi motordur
-
16 Temmuz 2014, 10:23
Çok yakın bir arkadaşıma Nostalji almıştık. 2 seneyi geçti, 5000km'ye geldi. Arkadaşımın ilk motoru, daha önce motor üzerine oturmuşluğu yok.
Sadece ilk aldığında ufak tefek sorunlarla karşılaştı. Muhtemelen kurulum ile ilgiliydi. Yetkili servis ücretsiz olarak çözdü.
Onun dışında sorun çıkartmadı sürücü acemi olmasına rağmen.
-
13 Ağustos 2014, 16:57
Honda PCX en doğru seçimdir..
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)