Scooter Seçiminde Çok Kararsızım
Reklamlar
-
Arkadaşlar merhaba scooter alıcam ancak seçim yapmak çok zor lütfen yardım edin
Kullanım amacım genelde şehir içi iki kişi kısa mesafelerde kullanıcım
Aradabir 30-50 km otobandan farklı yerlerede giderim temden
Uzun yol yapabilirm ancak çok değil ayda 1-2 kere nadiren gezmek için
Bütçemin yettiği scooterlar
Honda pcx : otobana çıkamazsın diyorlar ve köprü geçmek imkansızmış ancak ben tipini çok beyendim
Honda ps 150 : tatlı tabağı gibi lastikleri ve tipi hoşuma gitmiyor
Yamaha xenter : aslında güzel bir scooter gibi çok bilgim yok ama göstergeler iğrenç
Kymco dink 200 i : biraz tipsiz ve çok yakıyormuş
Sym almak istemiyorum çünkü plastik kalitesinin mondial Kanuni'den farkı yok ve 2. Eli ölü
FArklı marka model önerilerinize açığım
Reklamlar
-
Yaklasık 1.5 senedir pcx kullanıyorum.
5-6 kez en az 500 km lik geziler yaptım.. otobanda sorun yaşamadım.
Zaten saydıgın motorların hiçbirinden pcx geri kalmaz.
taiwan ları sevemedim ben.. sym, kymco yakından inceledim malzeme kaliteleri cok dusuk.
Bu durumda maddi durumun 5-6 bin arası ise PCX
8-9 a cıkabiliyorsan Yamaha xmax 250 alman doğru bir tercih olur.
-
Hem tekerleri, hemde seriliği bakımından ps150
-
Fatih adlı üyeden alıntı
Yaklasık 1.5 senedir pcx kullanıyorum.
5-6 kez en az 500 km lik geziler yaptım.. otobanda sorun yaşamadım.
Zaten saydıgın motorların hiçbirinden pcx geri kalmaz.
taiwan ları sevemedim ben.. sym, kymco yakından inceledim malzeme kaliteleri cok dusuk.
Bu durumda maddi durumun 5-6 bin arası ise PCX
8-9 a cıkabiliyorsan Yamaha xmax 250 alman doğru bir tercih olur.
Hocam şimdi pcx hakikaten çok güzel bir scooter ancak iki kişi problem çıkarır mı bilmiyorum
Bakıyorum bütçe arttıranilirsem scarabeo alıcam ama zor gibi ondan dolayı pcx e bakıyorum bütçem 7-7.5
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:34 ----------
Hocam seriliğine lafım yok ancak tekerleri çok küçük Buda konfor kaybı
-
Mustafaxx adlı üyeden alıntı
Hocam şimdi pcx hakikaten çok güzel bir scooter ancak iki kişi problem çıkarır mı bilmiyorum
Bakıyorum bütçe arttıranilirsem scarabeo alıcam ama zor gibi ondan dolayı pcx e bakıyorum bütçem 7-7.5
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:34 ----------
Hocam seriliğine lafım yok ancak tekerleri çok küçük Buda konfor kaybı
Kilon kaç?
130 kg a kadar sorun yok.
Ben 90 kiloyum arkama birini alınca dili cıkıyor dısına.
-
Ben 60 kg yim artçımda 60 kg
Ama bazen artçım 90 kg olabilir sıkıntı çıkar mı
-
hocam ps 150 nin lastiklerinin nesi varmış anlamadım, tatlı tabağından kasıt 13 inç olması mı yoksa inceliği mi? ince olduğunu zannetmiyorum çünkü ön lastik 110 luk arka lastik 130 luk, aksine beğendiğiniz pcx in lastikleri daha incedir ve jantları sadece 1 inç daha büyüktür. Benim size önerim xenter 150 olacaktır, sele altı bölmesi oldukça küçük ancak büyük ebattaki jantları ve yeni teknoloji süspansiyonlarıyla sürüş konforu olarak oldukça iyi, şahsen ben dijital göstergelerini de beğenmiştim
-
Hocam incelik kalınlık problem değil boyutu daha küçük diye öyle dedim çukur gördümü sıkıntı çıkabilir yamahanında bagajı küçük haklısınız gösterge ekranında minik gibi
Aslında gönlüm pcx de ancak almaya korkuyorum
-
Yamaha xcity 250 kullanıyorum. Öneririm..
-
Honda activa derim temizleri 3000 civari ayrica ikinci eli hic dusmez musterisi her zaman hazir.surumu kolay komple grenaji celik sac kirilma yok tamiri mumkun
-
porsche911tt adlı üyeden alıntı
Honda activa derim temizleri 3000 civari ayrica ikinci eli hic dusmez musterisi her zaman hazir.surumu kolay komple grenaji celik sac kirilma yok tamiri mumkun
Hocam nağaptın sen activanın sıfırı bile yok güldürdün beni sen çok yaşa :D
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:36 ----------
Kardeş dediğim gibi okadar bütçe ayarLarsam scarebeo alıcam
-
Hocam nağaptın sen activanın sıfırı bile yok güldürdün beni sen çok yaşa :D
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:36 ----------
Kardeş dediğim gibi okadar bütçe ayarLarsam scarebeo alıcam
Son gulen iyi guler
-
SYM Mio, Kymco Agility seçenekler arasında
-
o paralara sym joyride 200i alınır içabında takım elbiseyle bile binilir
sonucta sınıfı maxi sccoter kanuniyle plastik kalitesi ne alaka
tamam bi yamaha kadar iyi olmayabilir plastik kalitesi ama fiyatına göre iyi
devasa bagaj cok rahat yolcu ve sofor koltugu,su sogutma,130u rahat görür,yakıt çok değil tipi boyutuda güzel
6-6.500 lira 2.el temiz daha iyi bi secenek yok bence scoter
bende pcx alcaktım.yollarda gorunce pcxi hiç pişman olmuyorum almadığıma
sym joyride 200i harika fiyat-performans motorudur
efendi adam motorudur polis pek uylamaz
-
Arkadaşlar saçma sapan scooterlar önermeyin ben pcx alsam mı diye düşünüyorum siz onunda aşağısındaki modelleri öneriyorsunuz
Daha doğru düzgün modeller önerin lütfen
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:30 ----------
Hocam bu model benimde çok hoşuma gidiyor ancak varyatör problemi hat safhadaymış
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:32 ----------
Arkadaşlar yanlış yazmışım ben 90 artçım 60 kg
-
Hiç düşünmeden , sym gts 250 i evo alırdım .
-
Arkadaşlar yanlış yazmışım ben 90 artçım 60 kg
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:37 ----------
Hocam şehir içinde kullanılacağı için pek pratik değil sanki
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:39 ----------
Kadir kardeşim bu varyatör çok problem çıkarıyor mu
-
...Sym almak istemiyorum çünkü plastik kalitesinin mondial Kanuni'den farkı yok ve 2. Eli ölü...
Maalesef yazı ve görüşlerinizin bu satırına katılmıyorum! SYM'nin plastik kalitesi gayet sağlam ve de kalitelidir. 2'inci eli ise tartışılır; alıcısı var ise bir ürün 1 saat bile beklemeden satılır. Veya aylarca satılmaz. Göreceli bir durum. SYM Tayvan malı, sanırsam Yamaha'nın Xenter modeli de Tayvan üretimi olması gerekiyor, ben öyle hatırlıyorum. Yanlış hatırlıyorsam düzeltiniz. Yazdıklarını okudum bir tahminde bulunuyorum; Honda PCX alacaksınız! Şimdiden hayırlı olsun diyeyim.
-
Çok sağolun evet haklısınız xenter taiwan malı
Ikilemde kaldım sym joyride ile pcx arasında hangisi alınmalı bilemedim
-
Çok sağolun evet haklısınız xenter taiwan malı
Ikilemde kaldım sym joyride ile pcx arasında hangisi alınmalı bilemedim
Joyride'ın sele altı bagaj'ı; deposu sol ön tarafta olduğu için, 2 kask alacak kadar geniştir! Ama nedense SYM'nin tek beğenmediğim model'i Joyride! Yeni kasa SYM HD Evo 200i'yi tavsiye edebilirim, fena değil. Seçim sizin; ya Honda PCX ya da diğerleri
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)